Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 30. 11. 2009 14:19

No podle mě to jde přes homebrew channel a program GECKO OS

C3nsuRED_cz napiš mi do SZ které hry nabízíš
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Logan007 30. 11. 2009 16:46

// diskuze o modifikaci prosím Vás přesuňte do SZ ... máme tu docela jasně daná pravidla ... díky ... L.
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Coft 2. 12. 2009 07:43

Včera jsem si obstaral Resident Evi: Darkside Chronicles. Musím říct že i když je to on-rail shooter, tak nazklamal. Nabíjení je rychlý, není to jako u Dead Space, kde čekáte 10 vteřin na nabití, graficky je to taky perfektní, škoda že nemám televizi v 16:9, abych z toho měl ten pravý požitek, možná wii na chvíli přepojím do obýváku, abych se mohl kochat tím pohledem. Pro dobíjení života z herbů nemusíte do inventáře, ale stačí zmáčknout tlačítko + a život se vám dobije, což při některých akcích využijete. Z mé strany doporučuji.

EDIT:// A na mrtvolách zůstavají třeba střelné rány, třeba když trefíte Zombie do břicha, tak mu tam ta rána zůstane, kdyř ž se Leon nebo kdokoliv jiný na to tělo podívá.
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 3. 12. 2009 10:06

WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod boonno 3. 12. 2009 11:12

Neskutečnej masakr :-D ještě že sem teď v kanclu sám ;) tohle mi nedělejte :-D
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 3. 12. 2009 11:12

Day ONE !!!! :D :D :D
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod dr.miša 3. 12. 2009 23:59

Ty kosťo to je teda úlet, myslim, že na kočky to nemá, ale pecka taky slušná!
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod eLektek 4. 12. 2009 12:15

Peter S. Kenedy píše:http://www.gametrailers.com/video/cant-touch-just-dance/59625 co k tomu říct? Raději nic :-D

Já myslim, že to je dost dobrej úlet, mě by to bavilo ... prostě sranda, zábava ... :-P

2dr.miša: Ty kočky, to byla hovadina, to nemůže hrát normální člověk ... ale tohle tancování, u toho se člověk fakt vyblbne...mně se to líbí ^^
"Kdo hledá, ten najde." :P
eLektek
Barbie 2009

Odeslat příspěvekod Coft 7. 12. 2009 18:46

resident evil: the darkside chronicles je dohrán. Ze hry mám skvělý pocit, myslím si že hodnocení 8.7 není trefné, ale tak 9,5/10 je akorát. Super zážitek ze hry a přemýšlím o tom že jí dám ve vyšší obtížnosti
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod dr.miša 7. 12. 2009 19:05

Tak to je paráda, bo jsem byl s předešlého dílu po nějakém čase mírně otráven.... dát to na 100% je trochen kruťárna.

Hrál jsem chvíli Need for Street: Pro Street a co k tomu říct, jak NINTENDO se svým Wiičkem uchvátilo svět revolučním ovládáním, tak zrovna u téhle hry si to mohli strčit za klobouk pablbové!

Okej, beru, že by nějakého masochystu mohlo brát tohle ovládání u téhle hry, ale já bych to nejraději rozšlapal!
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod crewxson 7. 12. 2009 23:38

...co taky čekat od EA.
CrewXson
Wii: 6194 5725 5728 3307
SSB Brawl FC: 1204-1051-5769
Mario Strikers FC : **** **** ****
Metroid Hunters FC: 1461 0795 3903
The Conduit FC: 0216-9006-6490
crewxson
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 8. 12. 2009 00:03

Tak jsem zjistil, že černé Wii je opravdu limitované, dokonce už ani conquest ho nemá a další kusy mít nebude...takže jak se vyprodá, nebude k dostání...no příští týden bych měl jeden kousek dostat...těším se :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Coft 9. 12. 2009 17:40

Vrátil jsem se z pošty s Avatarem, první dojmy, vypadá to zatím dobře, ovládání je využité, dokonce ovládání s WiiBalance Board je dobrý nápad, není to jen tak nějaká multiplatformová hra, která by byla odbyta, právě naopak, docela si s tím pohráli, nevys*ali se na grafiku, ani na ovládání. Později sem napíšu více postřehů.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod dr.miša 9. 12. 2009 17:50

Naprostá paráda Cofte - v tyto temné dny u NINTENDA je každá hvězdička silnou vzpruhou - piš piš a nenech to tu skapat, bo jsme tu na vymření . bych nerad, aby nás ti psi s druhého a 3. tábora rozsápali :D
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 9. 12. 2009 17:55

WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka