Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod mr_wawra 21. 12. 2006 17:55

taky mi dneska prislo Wii, Rayman a dalsi wiimote (na nunchak furt cekam).

ale do tej nedele to stejne rychle utece :)

Peter Kenedy: Co by neslo hrani skloubit s necim jinym, ale kdyz si chces uzivat vseho legalne, tak holt neco ozelis, jak rikas. zivot je jenom votazkou priorit, pricemz nic neni dulezitejsi nic zdravi :)
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 21. 12. 2006 18:01

Jo je to tak jak říkáš...zdraví je na prvním místě...ale já reagoval na to jak mi paar napsal nemáš na to tak nehrej
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mr_wawra 21. 12. 2006 18:06

no ale je to tak jak Paar rika ;) Nakonec, lze hrat i za daleko mensi peniz, jenom holt nebudes slintat nad novinkama. muj komp sice pomalu zastarava, ale tech starsich (a levnejch) her co bych si chtel zahrat je furt dost.
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod Tragedy 21. 12. 2006 18:13

Peter S. Kenedy píše:Skinny ten Wifi USB od Nitenda stojí 1200,- proto bych si raději koupil wifi router...jinak gratuluji k Wii...zatím máš jen Wiisports?o/quote]

Quotnu to, protože lidi dělaj pořád stejnou chybu! Rozhodně nekupujte žádny USB AP klíčenky. Je to naprostoej nesmysl a musíte mít neustále zapnutej comp. Jak radí PSK, kupte si WiFi router!!!
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Skinny 21. 12. 2006 18:31

Peter S. Kenedy píše:Skinny ten Wifi USB od Nitenda stojí 1200,- proto bych si raději koupil wifi router...jinak gratuluji k Wii...zatím máš jen Wiisports?o/quote]

no tak já nevim, ten wi fi router stojí kolik? a je v tom nějaký (podstatný rozdíl? protože to bych pak koupil asi to levnější kdyby to bylo téměř to samé
jj, jen WiiSports ale nabízeli mi podpultovou Zeldu ale neměl jsem už peníze, takže asi až po vánocích
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 21. 12. 2006 19:06

Skinny píše:
no tak já nevim, ten wi fi router stojí kolik? a je v tom nějaký (podstatný rozdíl? protože to bych pak koupil asi to levnější kdyby to bylo téměř to samé
jj, jen WiiSports ale nabízeli mi podpultovou Zeldu ale neměl jsem už peníze, takže asi až po vánocích /quote]

No tak router stijí 1400... Budu ho brát mezi svátkama... Má ho i PSK a jede mu na tom Wii, DS, PSP a pojede na tom i notebook... ;-) Takže pohoda.

Jinak Wii je věc nádherná a jen tak mě neomrzí.. ;-) Bohužel další hry budou až v lednu, to se hodím ve škole maroda bude prozkoumávání hyrule a asi na kolbiště druhé světové války v CoD3 nebo v japonské mafii v Red Steelu.Nebo tyhle akčňárny nahradím Šílenými králíčkym, s těma je sranda.. ;-) Zatím nemám moc jasno...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod crewxson 21. 12. 2006 19:12

Dave píše:Už jste někdo zkoušeli na Wii WaveBird?

Silně nad ním uvažuji, nejenom kvůli GC hrám ale hlavně kvůli VC hrám (hmm zkratky rulez :) )-/quote]

Jo Wave Bird funguje, každý den na něm hraju Donkey Kong Country.
CrewXson
Wii: 6194 5725 5728 3307
SSB Brawl FC: 1204-1051-5769
Mario Strikers FC : **** **** ****
Metroid Hunters FC: 1461 0795 3903
The Conduit FC: 0216-9006-6490
crewxson
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Skinny 21. 12. 2006 19:55

takže jak chci zprovoznit Mii Parade a další serepetičky tak musím mít tu svinuchu WiFi router, že? tyjo, kde mám brát furt peníze? :cry: na Wii jsem si půjčil a hry a další "potřebnosti" mi koupí kdo? ach jo, budu muset jít ještě na jednu brigádu asi
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 21. 12. 2006 19:57

Skinny hlavní rozdíl je v dosahu (wifi router má dosah v celém mém baráku) a taky halvně že nemusím mít zapnuté PC když chci hrát online...a u Wii kdyby jsi chtěl mít zapnutý Wiiconnect24 což je 24 hodin denně tak to by jsi musel mít 24h zapnuté PC což je jaksi nepraktické...a s wifi do USB nemám dobré skušenosti...s tím od nintenda jo ten jen strčíš nainstaluješ a hraješ (ovšem zas tam nepřipojíš jiné zařízení než od nintenda...jedině by jsi musel hledat složité návody) ale měl jsem přímo od MSI a tam mi nešlo vůbec vytvořit přemostění takže jsem byl v kelu...naštěstí jsem ho mohl vrátit
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 21. 12. 2006 19:58

Skinny píše:takže jak chci zprovoznit Mii Parade a další serepetičky tak musím mít tu svinuchu WiFi router, že? tyjo, kde mám brát furt peníze? :cry: na Wii jsem si půjčil a hry a další "potřebnosti" mi koupí kdo? ach jo, budu muset jít ještě na jednu brigádu asia/quote]

No a jaký máš doma net tedkom?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mr_wawra 21. 12. 2006 19:59

Holt dostatek informaci a dobry financni planovani je zaklad.
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod Skinny 21. 12. 2006 20:01

tak vezmu ten router, o dosah by nešlo ale když nemusím mít zapnuté PC tak to je lepší
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 21. 12. 2006 20:03

Tak mě o dosah docela jde...často mám Wii v obýváku takže asi tak :-) a s NDS či PSP někdy večer když jde segra spát tak jdu taky do obýváku takže pro mě nutnost
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Skinny 21. 12. 2006 20:04

hm, PSP, NDS nemám a Wii budu mít asi jen v pokoji ale vezmu ten router, někde se po něm poohlédnu
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod Cobrax 21. 12. 2006 20:05

rodier píše:Paar - ja vim co to je cetl jsem recenzi na BW :) spis mi jde o to zda to tu nekdo z vas hral. A neni to akce s 1 letadlem.. je tam celkem asi 16 vozidel vsech moznych druhu vcetne 1 vesmirneho a 1 ziveho :)
Pry je to celkem fajn..ale jde mi o to zda to nekdo hral a rekne mi jak se to ovlada.

Ta recenze je ode me ;-), za 250 to urcite ber
Cobrax
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka