ale do tej nedele to stejne rychle utece

Peter Kenedy: Co by neslo hrani skloubit s necim jinym, ale kdyz si chces uzivat vseho legalne, tak holt neco ozelis, jak rikas. zivot je jenom votazkou priorit, pricemz nic neni dulezitejsi nic zdravi

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Peter S. Kenedy píše:Skinny ten Wifi USB od Nitenda stojí 1200,- proto bych si raději koupil wifi router...jinak gratuluji k Wii...zatím máš jen Wiisports?o/quote]
Peter S. Kenedy píše:Skinny ten Wifi USB od Nitenda stojí 1200,- proto bych si raději koupil wifi router...jinak gratuluji k Wii...zatím máš jen Wiisports?o/quote]
Skinny píše:Peter S. Kenedy píše:Skinny ten Wifi USB od Nitenda stojí 1200,- proto bych si raději koupil wifi router...jinak gratuluji k Wii...zatím máš jen Wiisports?o/quote]
no tak já nevim, ten wi fi router stojí kolik? a je v tom nějaký (podstatný rozdíl? protože to bych pak koupil asi to levnější kdyby to bylo téměř to samé
jj, jen WiiSports ale nabízeli mi podpultovou Zeldu ale neměl jsem už peníze, takže asi až po vánocích /quote]
Dave píše:Už jste někdo zkoušeli na Wii WaveBird?
Silně nad ním uvažuji, nejenom kvůli GC hrám ale hlavně kvůli VC hrám (hmm zkratky rulez)-/quote]
Skinny píše:takže jak chci zprovoznit Mii Parade a další serepetičky tak musím mít tu svinuchu WiFi router, že? tyjo, kde mám brát furt peníze?na Wii jsem si půjčil a hry a další "potřebnosti" mi koupí kdo? ach jo, budu muset jít ještě na jednu brigádu asia/quote]
rodier píše:Paar - ja vim co to je cetl jsem recenzi na BWspis mi jde o to zda to tu nekdo z vas hral. A neni to akce s 1 letadlem.. je tam celkem asi 16 vozidel vsech moznych druhu vcetne 1 vesmirneho a 1 ziveho
![]()
Pry je to celkem fajn..ale jde mi o to zda to nekdo hral a rekne mi jak se to ovlada.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků