Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Paar 21. 12. 2006 06:33

uz dost warezu. nebudu to mazat, je to zajimave, ale OT jako prase. uz opravdu stacilo.

rodier: Star Wars: Clone Wars neni strategie, je to realtime akcni hra s stihackou a pozemnimi vozidly (neco jako Rogue Squadron, akorat vice zamerene na pozemni boj).
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod spajdr 21. 12. 2006 07:38

Takže Metroid Prime 3 vyjde v lednu, Mario Party 8 v březnu a Mario Galaxy někdy ve zbytku roku :-)
http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=21868
Tež tě tak bolí hlava Waltr? ... :D
Blbec, ignorant a pan důležitý na funkci nejvyšší - to je jd - z games.tiscali.cz :-)
spajdr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rodier 21. 12. 2006 08:33

Nintendo ;-DDDDDDDDDDD

(pouze pro 18+)
http://sweb.cz/kristianm/Sexy%20kocky/I ... again.jpeg
Naposledy upravil rodier dne 21. 12. 2006 09:00, celkově upraveno 1
rodier
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Skinny 21. 12. 2006 08:33

asi za 2 hodiny jdu obhlédnout Wii, jakou hru kromě zeldy byste mi doporučili (jen pro zajímavost, samozřejmě že budu kupovat i zeldu)
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod rodier 21. 12. 2006 08:34

Paar - ja vim co to je cetl jsem recenzi na BW :) spis mi jde o to zda to tu nekdo z vas hral. A neni to akce s 1 letadlem.. je tam celkem asi 16 vozidel vsech moznych druhu vcetne 1 vesmirneho a 1 ziveho :)
Pry je to celkem fajn..ale jde mi o to zda to nekdo hral a rekne mi jak se to ovlada.
rodier
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod OCELOTR 21. 12. 2006 08:43

MajklBig ve Wii01 píše:
PSK píše:Paare já jsem bohužel student a tak pro mě každý měsíc nakupování her nepřipadá v úvahu jako u tebe...ano chodím i na brigádu ale stejně mi to tolik nevynáší a vůbec život není jen o hrách takže peníze třeba investovat i do jiné zábavyv/quote]

No právě je to o prioritách...já sem si třeba až na 2 vyjímky (FF7 a 8 ) nikdy nekoupil hru za plnou cenu, vždycky počkám až bude slevněná nebo nějaký zachovalý bazrový kousek. Takže hry nakupuju za ceny v řádech stokorun a to se už dá. Třeba ačkoiv mě God of war hodně lákal tak sem si radši 10 měsíců počkal a měl sem ho za 1/3 cenu, nemusím mít hru hned jak vyjde.,/quote]

Tak to já bych nevydržel - musim mít hru na kterou jsem čekal hned a pokud možno ještě dřív. Už teď přemýšlim jestli mám radši pravou nebo levou ledvinu, protože MGS4 se blíží a pracně naspořené peníze jsem utratil tyto vánoce a příští rok bych už si mohl koupit skutečně tu koupelnu a né mít místo jednoho kohoutku hasák :D.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rodier 21. 12. 2006 08:54

Skinny > zadna jina hra neni 100% urcena pro Wii, vsecko je to v necem odflakly..
CoD3 - hnus grafika
RedSteel - nuda, sed
......................................
Jedine co mne napada krom Zeldy a WiiPlay..
Rayman..ale ten jeste v CZ asi neni ne?
Kdybys mel stesti tak Excite Truck.. ty sou prej fakt zabavny..
no a Elebits
Naposledy upravil rodier dne 21. 12. 2006 08:59, celkově upraveno 1
rodier
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod OCELOTR 21. 12. 2006 08:59

S tim obrázkem výše si koleduješ o banán :wink:.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Smoke 21. 12. 2006 09:10

Rodier: Ty znáš nějakou hru která je v češtině na Wii??
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod Logan007 21. 12. 2006 09:15

Tak CoD3 má sice grafiku jako na PS2, ale prej je u toho celkem dobrá hratelnost, tu někdo psal. Red Steel mě láká čím dál tím víc, páč v tšch recenzích to zas až tak nekrtizujou a Metroida užmám předobjednanýho... ;-) Asi předobjednám Super Mario Galaxy... ;-)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod OCELOTR 21. 12. 2006 09:22

Logan007 píše:Tak CoD3 má sice grafiku jako na PS2, ale prej je u toho celkem dobrá hratelnost, tu někdo psal. Red Steel mě láká čím dál tím víc, páč v tšch recenzích to zas až tak nekrtizujou a Metroida užmám předobjednanýho... ;-) n/quote]

Ty si vážně hodláš koupit hovadinu co má na GAMERANKINGS 65% ?
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Smoke 21. 12. 2006 09:27

Tak někomu se to třeba líbí....já bych to taky bral..
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod Logan007 21. 12. 2006 09:38

ocelot69 píše:
Logan007 píše:Tak CoD3 má sice grafiku jako na PS2, ale prej je u toho celkem dobrá hratelnost, tu někdo psal. Red Steel mě láká čím dál tím víc, páč v tšch recenzích to zas až tak nekrtizujou a Metroida užmám předobjednanýho... ;-) n/quote]

Ty si vážně hodláš koupit hovadinu co má na GAMERANKINGS 65% ? /quote]

Tak 65% není zas tak málo... Na launchový titul. No ale uvažuju o tom, že si tok koupím až z druhý ruky...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Dave 21. 12. 2006 10:25

CoD3 na Wii je taková holka na jednu noc :)

jednou si vyzkoušíte pádlování - hmm hezký
řízení auta (ale ne nakláněním wiimote ale pěkně máte wiimote + nunčak a volant jakoby doopravdy "držíte") - taky zajímavý ale na chvilku
míření je vychytaný, tomu všechna čest. Oproti Red Steelu působí o generaci dál (hlavně když si uzamknete zaměřovač doprostřed obrazovky)
No ale pokud jste si CoD3 mohli zahrát na XBoxu 360 tak vám bude chybět hlavně multiplayer (nejen online) a nevím proč, ale prostředí působí hrozně. Hlavně kouř je jakoby "trhaný", blbje se to popisuje.

Takže doporučuji za ty peníze vzít něco jiného.. :wink:
"In the world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"
Dave
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 21. 12. 2006 10:29

No tak CoD3 budu asi brát taky jako bazarovku. Za plnou cenu vemu zeldu, metroida a maria. Plus sem ještě uvažoval o raymanovi, ale to se ještě uvidí, jak vyjdou finance nebo pokud třeba blazing angels nepřekvapí... ;-)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Předchozí stránkaDalší stránka