dam to sem jeste jednou, mozna to nekteri minuli.
Intro z Pokemon Battle Revolution
http://gamevideos.com/video/id/8090
vizualne moc pekne (v ramci moznosti)
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Adam Bernau píše:ty uz sji nekdy zkousel nejakou hru na PC v obchode? Nebo napr. na Wii? Ja Wii jeste bohuzel ani nazivo rozbalene nevidel. Ale mozna zitra...
spajdr píše:Jenomže Farcry nestálo 299Kč hned po vydání.
To že Nintendo hry jsou dražší už je snad normální, ceny jsou prakticky stejné po celém světě, c/quote]
Majklbig píše:Ano nová hra stojí třeba 1500,-, ale znova opakuju, když na to nemám, musím si tu hru koupit hned jak vyjde?? Já třeba na to nemám, tak sem si vždycky počkal až sleví pod 1000,- což už bylo pro mě přijatelné. Vy tu pořád všichni mluvíte, jako že hraní je otázka života ale uvědomujete si, že někdo nemá ani na tu konzoli a taky si ji neukradne? A když se mi nechcou vyhazovat peníze za špatné hry, tak si je prostě pečlivě vyberu (recenze, diskuze, videa, vyzkouším si ji v obchodě,....) prostě všechno jsou jenom výmluvy../quote]
rodier píše:Jenze to je ten rozdil. Kdyz hrajes warez, tak nic nekrades. Zatimco konzoli ukrast - to je zlocin - kradez.
rodier píše:Pokud o tom nevis, tak stahovani ani hrani palenych her NENI trestne.
To nebylo vázano jen na Německo, bylo to tak např. u Secon sight nebo Dino crisis 2.rodier píše:Nevim jestli o tom vite, ale na nemeckem Internetu je nekolik stranek kde si muzete zaplatit par euro sosnout si hru a zkusit si ji a kdyz se vam libi, tak proste zaplatite zbytek ceny a dostanete klic ktery vam odemkne hrani hry na celej zivot. (jinak je to limitovane par dnema).
rodier píše:Take by to melo fungovat se vsim a warez by zmizel. Protoze opravdu, 90% lidi warezi "z nudy".. z toho, ze vetsina her na PC jsou neoriginalni nepovedene neoptimalizovane srajdy ktere za koupeni nestojej.
Sou schopni platit proto, protože jim nic jiného nezbývá...rodier píše:Lidi SOU schopny platit.. viz mmorpg, wowko hraje 6M lidi..
rodier píše:o warezeni dneska proste neni o tom zda na hru mam ci ne, ale spis o tom, ze ty hry nestojej za to je platit. Hru stahnu, zahraju a za tejden smazu pac je to *****. Kdybych si ji mel koupit a zjistit ze je *****, tak mne asi omejou. A nijak jinak nez vlastnim hranim to clovek nezjisti.......... viz Red Steel.. nekde tomu davaj 6/10 jinde 9/10 ..tak jak mam kua vedet, zda si tu hru koupit?
spajdr píše:Nevyplatí se hrát Wii Sports s vysokými podpatky(koleno si kapánek vyhodila
)
>/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků