Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mahorero 29. 11. 2012 12:35

Včera mi dorazil A Shadow´s Tale a hned z kraje mě svým expresivním způsobem vtáhnul do příběhu - mé zajaté osobě je odňat stín a ten je svržen z vysoké věže a zde mi začíná dlouhé putování až zpět na vrchol.

Náláda je velice podobná Ico, Shadows of the Colossus. Nápady jsou naprosto úžasné a neotřelé. Vůbec celé zpracování, lokace, hudební doprovod, parádní, jen grafika by zasloužila víc péče. To myslim hru malinko sráží.

Prošel jsem přes zahrady a 1.patro do druhého patra a dostal jsem meč. Takže už aktivním způsobem získávám zkušenosti....
Skládám O*R*I*G*A*M*I* jedním prstem \^_^/´
Mahorero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod crewxson 1. 12. 2012 17:07

ObrázekUž dlouhou dobu mám na Wi HB channel. Dnes jsem si stáhl free aplikaci WiiMC. Je to plnohodnotný (téměř) multimediální přehravač. Fotky, hudba, dvd playback+ spoustu streamovaných rádii i Net TV stanic + vynikající YouTube kanál. Lze na něm hledat podle kategorii nebo přímo pomocí virtuální klávesky. Konečně něco fakt super užitečného neb ve Wii Opeře je to děs a nový ofiko YouTube channel k nám na EU Wii ještě nedorazil. A prej je nic moc. o<:)
CrewXson
Wii: 6194 5725 5728 3307
SSB Brawl FC: 1204-1051-5769
Mario Strikers FC : **** **** ****
Metroid Hunters FC: 1461 0795 3903
The Conduit FC: 0216-9006-6490
crewxson
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mahorero 5. 1. 2013 10:12

Tak jsem vyšplhal na vrchol věže a byl jsem po veškerých útrapách, poslán na začátek, abych si věž prošel ještě jednou, bo mi chybí 4části nějaké mozaiky, které jsem samo nemohl získat, to až po získání zvláštní schopnosti právě na vrcholu hm

Zatím hooodně zajímavá věc.
Mahorero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mahorero 11. 1. 2013 10:41

Dnes mi dorazil Red Steel 2, snad to bude lepší než první díl, který pro mě byl tak trochu za trest ... myslim, že PSK si jedničku pochvaloval (snad se nemýlím.)
Mahorero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 11. 1. 2013 12:20

Nemýlíš, pro mě byl RS1 velmi příjemná střílečka s prvky šermu :) Dvojku jsem hrál jen chviličku, ale nepřišel jsem ji nějak na chuť, nicméně by to asi bylo lepší po delším hraní. Dej vědět jak se ti to líbí.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod boonno 11. 1. 2013 12:35

No já jsem u RS2 moc dlouho nevydržel. Ovládání je fajn, grafika na wii poměry taky, ale ta hra mě prostě nedokázala vtáhnout. Nudil jsem se u toho
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mahorero 2. 2. 2013 13:40

Vždy jsem měl rád hry, které jdou tak trochu svou cestou a vymykají se střednímu proudu a ani s touto hrou to nebylo jiné a bylo to skvělé :arrow: A Shadow´s Tale

Možná trochu roztahaná a na tenhle herní žánr v tomto pojetí tak trochu dlouhá se mi zdála. Hru jsem prošel za 20:24 z celkovým splněním 83,7%, vracet se ke zbytku nejspíš už nebudu.

Co musím ale vypíchnout nade vše ostatní je naprostá vyváženost obtížnosti, ohromnou důmyslnost a nápaditost celého dílka, něco podobného jsem ještě nehrál(!) mnohokrát jsem se během hry přistihl jak kontroluji, zda-li stín odpovídá "zkutečnosti" >>> taková lahůdka pro architekty. Často se točí celou "strukturou" a mění se tak "realita" = stín, no naprostej mazec.

Na konci hry, který bych svým zvratem/překvapením přirovnal např. ke hře Killer 7, měl stín mého chlapce 16,10g
Mahorero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Hans1983 11. 2. 2013 17:02

Přátelé Wii máte někdo tušení jestli po launchi Wii U, vychází na Wii nějaké nové hry???
Jsem Wii pořídil na Vánoce jako zarytý konzolista s hrami Super Mario Kart, Super Mario Galaxy 2, Metroid Other M, Edlees, Wii Fit, Harvest Moon(teď nevim z hlavy kterej díl).
zesilovač JVC AX-1100, CD Technics SL-PG440A, gramofon JVC L-AX3, přenoska Nagaoka MP-110, DVD+VRC Daewoo DF-7100, repro Monitor Audio 14 Gold, phono Audio-technica ATH-T500,Panasonic SA-HT850 homecinema 5.1 systém
Hans1983
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 11. 2. 2013 17:58

Tak ještě něco vychází ale už nečekej nic AAA. Každopádně z toho co jsi napsal, ti ještě dost pecek chybí tak neboj :D
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 11. 2. 2013 18:22

Urcity typ her jeste vychazet bude pac -> link netreba komentare :-)) Ale jinak po vydani Wii U se uz veskere exkluzivni projekty soustredi prave na nej a na Wii jiz nic nebude. Trochu pak ale nechapu proc se nekteri hateri tomu smeji, postuji nahrobni kameny R.I.P Wii 2006-2012 apod. Myslim si ze evropske vydani Xenoblade Chronicles, The Last Story a Pandoras Tower bylo dustojne zakonceni. Je pravda, ze treba pro stare NDS exkluzivity jeste nejake v posledni dobe vznikly, kazdopadne na jednu stranu chapu, ze tvorit v r. 2013 hry pro PS2+ HW, kteremu uz i mobily davaji par let na frak neni asi to prave, kor kdyz je tu nastupce Wii U, ktere ted exkluzivni hry potrebuje jako sul.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Hans1983 11. 2. 2013 20:18

No mě na Wii těsně po smrti přilákalo to množství stávajících titulů a upřímně jedině hry od nintenda mě dokázaly i po desetiletí a více přilákat zpátky k joysticku ;-)
Mám trošku herní historie za sebou: Atari, Didaktik, NES, SNES, PS One, PS II, samozřejmě PC a teď i WII 8-)
zesilovač JVC AX-1100, CD Technics SL-PG440A, gramofon JVC L-AX3, přenoska Nagaoka MP-110, DVD+VRC Daewoo DF-7100, repro Monitor Audio 14 Gold, phono Audio-technica ATH-T500,Panasonic SA-HT850 homecinema 5.1 systém
Hans1983
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 11. 2. 2013 20:34

Ať si říká kdo chce, co chce, Wii je super a pro mně vítěz poslední generace :) Snad první systém, kde je tak 5 her a víc, kterým bych se nebál dát 10/10 ( samozřejmně těměř 10/10 )
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 11. 2. 2013 20:55

Mně se nezdá to ovládání :D Zkoušel jsem to už několikrát v obchodě s Wii U, ale je to divné. Když nepoužívám viditelný senzor, tak to snímá dobře?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 11. 2. 2013 21:10

No je pravda, že u 75% her je to pohybový ovládání úplně k hovnu... :D Ale takovej Skyward Sword, Red Steel 2 a kdejakej lepší sport, to je totální esence hratelnosti v 15 let starým hardwaru :)
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 11. 2. 2013 21:12

Dost nesnáším Move a i kvůli němu jsem nedohrál DS: Extraction. Takže mám trochu předsudky :D Zatím jsem to vyřešil tak, že bych jen pořídil hry na WiiU a třeba udělají i nějaké remaky.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka