Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod dr.miša 17. 8. 2010 21:07

gaessaekki píše:Momentalne mam na wiicko tieto hry:
Dead Space Extraction
Lost Winds
Mad World
Metroid Prime Corruption
Metroid Prime Trilogy
Resident Evil The Umbrella Chronicles
Zack and Wiki

Urcite si este pojdem kupit Maramusa Demons Blade a No More Hereos 1&2. Rad by som si kupil aj nejaku dobru online strielacku ale to by ste mi musely doporucit.

Taky zdravim gaessaekki , co ten Zack and Wicki ? Jaké to je ? Mimochodem Mad World mám taky a dodnes na té hře mám tak hoďku a kdybych přihodil ještě tak 4 mučivé hodiny, tak se jí zbavim navždy ... ale to se nejspíš nikdy nestane ...
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 17. 8. 2010 21:13

A za kolik jsi koupil tu trilogy?

Miso, zack je jedna z nej her na wii...must have
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod boonno 17. 8. 2010 22:00

Souhlasím zack a wiki je parádní pařba navíc je to občas fakt i záhul to vyřešit;) doporučuju. Pro mě po smg a zeldě to nejlepší co sem na wii hrál
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod gaessaekki 18. 8. 2010 04:26

PSK: Za plnu cenu teda $60, ale moc ma to netrapi lebo viem ze je skoro vsade vypredana.

Miso ako hovoril boono a PSK Zack and Wiki je naozaj pecka urcite sa da u vas teraz kupit za lacno tak skus. Ale dost ma prekvapilo co je to za zaner ked som to zacal hrat dost mi to pripominalo Exit a ja som od toho cakal adventuru.
WiiU,Wii,Xbox 360, NGC,3DS XL, PSP 3000, Gameboy Micro
gaessaekki
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 19. 8. 2010 14:29

WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 19. 8. 2010 14:54

Hmm....normalni tablet, beztak bude predrazeny. Mam pocit ze na Wii se muzeme tesit na spoustu portu her z DSka.

Skoda ze ta kreslici plocha nema taky svoji obrazovku.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Hurricane 19. 8. 2010 19:40

PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod Coft 20. 8. 2010 18:50

Mám takový malý dotaz. Co mám dělat když mi na mém Wii nejde spustit Metroid Prime Trilogy a u kamaráda to jde? Mám jedno z prvních Wii co se tady prodalo.
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 20. 8. 2010 19:53

Firmware mas updatovanej? Treba ti kleka mechanika..
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Coft 20. 8. 2010 20:07

Ten mám v pohodě a mechanika funguje, Wii a GC hry mi bere. Nevím čím to je.

-- 20. 8. 2010 21:13 --

Už jsem na to přišel, mám totiž tu verzi Wii, která má problémy i s SSB: Brawl a na http://www.gamefaqs.com/wii/960329-metr ... qid=147871 píší že mi Nintendo vymění mechaniku, nebo ten laser upraví. Akorát bude trochu problém s Hrew, protože ho tam mám kvůli přehrávání DVD a bojím se aby mi jej nitendo nesmazalo a nebo mi něco neřekli ba dokonce nesebrali Wii. Ikdyž to je asi blbost.
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 21. 8. 2010 12:04

Cofte, pokud by ti ho smazalo, není zas takový problém ho nahrát znova, ale netuším, jestli nintendo objeví že jsi ho tam měl ikdyby jsi ho smazal...potom bych řekl, že by sis musel tu opravu zaplatit...zabavit by ti ho snad neměli...zkus se s tímhle obrátit přímo na conquest, možná by ti to Wii vzali a sami to nějak zařídili
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Coft 22. 8. 2010 12:38

Ono právě nezbývá nic jinýho než ten Conquest, že? Když je to oficiální distributor do ČR. Ale díky za rady, zítra jim tam zavolám a uvidím co mi řeknou.

Docela se klepu na novýho Metroida. Už všude sháním prachy abych si jej mohl koupit, tak doufám že to nezkazili.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 22. 8. 2010 23:33

Jo nový metroid je tady za 2 týdny, taky se těším, vypadá to, že to bude pecka jako blázen
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Coft 23. 8. 2010 08:12

V Conquestu mi pověděli, že to asi budu platit, ale když jsem jim řekl o tom že Nintendo mění tu mechaniku nebo ten laser, tak chvíli tvrdila svoje a poté tedy se se mnou začala bavit. Takže teď už zbývá jenom to dostat do Prahy :-D.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Ertefol 23. 8. 2010 11:24

Hurricane píše:

Jak vidím, tak si nikdo z té cedule netočit/nefotit nic moc nedělal :))
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka