Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod StefiCZ 8. 8. 2010 12:25

Dalsi z mych deme*tnich otazek ohledle pripojeni wii.Ted uz snad naposledy :D Myslite ze kdyz si k fullHD monitoru do dvi pripojim tohle: http://www.alza.cz/redukce-dvi-component-vga-d92044.htm tak to nestrati kvalitu a bude to jako kdybych to strcil normalne do componentu jak kdyby byl v tv?Ja to predtim mel napojeny pres vga kabel od wii do d-subu v monitoru a obraz byl teda hroznej tak by me zajimalo jestli tohle uz by bylo v pohode.Diky moc za odpoved.
EDIT:Jenom bych k tomu jeste prikoupil tuhle redukci: http://www.alza.cz/redukce-dvi-if-dual- ... n=zbozi.cz protoze v monitoru mam dvi-d
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mahorero 8. 8. 2010 14:04

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Famitsu
Obrázek
Skládám O*R*I*G*A*M*I* jedním prstem \^_^/´
Mahorero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 8. 8. 2010 18:38

Moc pekny screeny jinak muze mi nekdo odpovedet na otazku vyse?
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 8. 2010 18:39

Ten třetí je výbušný :))
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Mican 8. 8. 2010 20:56

StefiCZ píše:Moc pekny screeny jinak muze mi nekdo odpovedet na otazku vyse?

Wii nemá digitální výstup, takže ne - nebude to fungovat. Kup si televizi a hraj si na ní.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 8. 8. 2010 23:18

Pockej jak nebude fungovat?Vzdyt kdyz tam strcim tu redukci tak mam normalne z dvi komponent tzn. ze pres komponentni kabel tam normalne wii pripojim ne?Me de o to jestli to bude mit stejnou kvalitu jako kdyz komponent je uz v tv.
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dr.miša 9. 8. 2010 13:58

The Last Story

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

mňo, vypadá to nařachaně
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod StefiCZ 9. 8. 2010 14:26

Vypada to krasne jenom nevim jak to bude vypadat v behu na screenech vypadaji pekne vsechny wii hry :( Nebyt The Last Guardian tak je to moje nejocekavanejsi hra a doufam ze bude stat za to a nedopadne jak 95% jrpg na wii.
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Hurricane 9. 8. 2010 15:25

kto natom maka ?
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 9. 8. 2010 15:31

Dělají na tom Mistwalker - Hironobu Sagakuchi (tvůrce Final Fantasy) :) On prý zvažuje odchod do důchodu a tohle má být jeho poslední hra :(

Stefi: Řada Wii her vypadá krásně i v reálu...Super Mario Galaxy a Metroid Prime 3: Corruption jsou myslím dost dobré příklady - obě jsem viděl na živo a grafiku mají fakt parádní :tleskani Já se o The Last Story nebojím, Mistru Sagakuchimu věřím :)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 9. 8. 2010 18:40

No ja mu taky kdysi veril nez na xku vydal Lost Odyssey a Blue Dragon obe dve dost nudny hry :( Ale kdyby tohle vymakal jako tu jednu nestarnousci perlu co ma na konte tak bych se asi zblaznil radosti.Jinak muze mi nekdo poradit ohledne toho co sem se ptal vyse prosim?
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod gaessaekki 17. 8. 2010 16:47

Pekne zdravym tu vsetkych zdravym a musim sa vam pochvalit, ze som sa dva tyzdne dozadu stal sucastou hracskej komunity na wiicku. :) Nemal som naladu na ziadnu hru co mam na xku, tak som sa vybral do obchod kupit nieco nove a vybral som si Mad World. Pri otazke predavaca ako dlho mam wii som odpovedal nech mi da jedno cierne. :D

Momentalne mam na wiicko tieto hry:
Dead Space Extraction
Lost Winds
Mad World
Metroid Prime Corruption
Metroid Prime Trilogy
Resident Evil The Umbrella Chronicles
Zack and Wiki

Urcite si este pojdem kupit Maramusa Demons Blade a No More Hereos 1&2. Rad by som si kupil aj nejaku dobru online strielacku ale to by ste mi musely doporucit.
WiiU,Wii,Xbox 360, NGC,3DS XL, PSP 3000, Gameboy Micro
gaessaekki
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 17. 8. 2010 17:46

Pokud ti de ciste o online strilecku myslim ze nic lepsiho jako Call of Duty Modern Warfare Reflex Edition nenajdes :)
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 17. 8. 2010 18:00

Proč máš Metroid prime 3 a pak ještě trilogy? Vždyt trilogy obsahuje i třetí díl :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod gaessaekki 17. 8. 2010 19:54

PSK: Lebo som si chcel kupit trilogy a nemohol som to nikde najst v obchodoch, tak som kupil MP3 corruption. No vcera ked som bol poziciavat film v blockbustery som zbadal krasnu novu krabicku MP Trilogy.
WiiU,Wii,Xbox 360, NGC,3DS XL, PSP 3000, Gameboy Micro
gaessaekki
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka