Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 21. 6. 2010 15:10

WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Coft 21. 6. 2010 17:09

Když je to v Americe za 25 dolarů tak tady to bude za 900.

Ale jinak nevím o moc hrách kde bych to využil, teda kromě toho The Conduit a My Sims.
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 21. 6. 2010 17:57

A Monster Hunter Tri ... A Golde Eye do budoucna ... Jo a taky Animal Crossing ... Je toho docela dost :)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod .soul 22. 6. 2010 10:11

Doporučtě mi prosím nějakou dobrou co-op hru na Wii, že bychom si s bratrem zapařili ^^ Ne sporty, nejlíp nějakou temnou střílečku. Napadlo mě Resident Evil: The Darkside Chronicles, co vy na to? Wii hry jsem nikdy nesledoval..
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 22. 6. 2010 11:29

U residentu se určitě zabavíte, neuděláš chybu...pak možná sin and punishment 2 nebo určiě dead space extraction
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Logan007 22. 6. 2010 12:06

Oba dva RE, Dead Space, Sin & Punishment je taky fajn ... První Red Steel se dal hrát ve splitscreenu, případně je dobré New Super Mario Bros Wii. Mě hodně bavilo hrát Mario Kart ve 2 na splitscreenu a pak s dalšíma lidma přes net ...

Do budoucna vyhlížej Golden Eye, ten původní naformoval multiplayer pro FPS ... :)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod .soul 22. 6. 2010 12:51

Super. Nakonec jsem objednal ten Dead Space, za 11 liber z thehutu jsem neodolal.. Díky chlapi ;-]
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 22. 6. 2010 20:45

http://www.gametrailers.com/video/e3-20 ... uit/700909

hmm ... tohle taky nevypadá zle ... ;)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Sh0dAN 23. 6. 2010 07:23

Po rokoch necinosti sa vraciam do klubu rodicov a priatelov Nintenda.Zdravim panstvo :)
Mala otazka na uvod oplati sa Pikmin 2 'New Play Control' pripadne starsi Metriod 3 Corruption ?
„Hannibal ante portas"
Sh0dAN
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 23. 6. 2010 08:09

Ano a u Metroida doporučuju rovnou Trilogy, k níž dostaneš i první dva díly s novým ovládáním. :)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod StefiCZ 27. 6. 2010 08:13

Chtel bych se zeptat za 1,Ten Lan adapter do wii muzu pouzit cokoliv?I kdyz tam neni psano pro wii staci aby to melo na jedne strane usb a na druhe diru pro ethernet kabel? 2,Kdybych to resil pres ten router nebo jak no proste bezdratove tak staci mii koupit jen nejaka ta fleshka kdyz mam normalne internetpres modem v pc?A muselo by byt pc zapnute?
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 27. 6. 2010 10:44

Určitě je nejlepší řešení wifi router...ten tě dnes vyjde na nějakých 500 Kč a máš parádní dosah signálu plus nemusíš mít zapnuté PC...u té wifi USB klíčenky je to pěkně na prd...PC musíš mít zapnuté a ten signál bude taky kdovíjaký...cenově se to podle mě nevyplatí...a ten LAN adapter už vůbec ne
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod StefiCZ 27. 6. 2010 11:11

Diky za odpoved a muze mi nekdo poradit co by bylo tak optimalni koupit za router?Net mam doma pres modem od o2 a absolutne se v tom nevyznam co koupit za odpoved moc dik.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 27. 6. 2010 11:17

Já mám tenhle http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 72Z90UBR7H a spokojenost...ted otázka, jestli ten O2 modem nemáš ADSL...to by jsi potřeboval trochu jiný router
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Paar 27. 6. 2010 11:22

ADSL routery jsou obecně dražší.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Předchozí stránkaDalší stránka