Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 17. 12. 2009 09:43

Díky :-) Ale raději nikoho nepřepadni aby to pak nebylo na mě, že jsem tě vyhecoval tím obrázkem :-D

Moc ale nechápu nintendo....vydají černé Wii po 3 letech od launche a ještě to udělají jako limitovanou edici
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pierek14 17. 12. 2009 09:44

Amíci už brzy budou mít i světle modré a růžové příslušenství, tak si myslím, že další barvy nás neminou.
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod pierek14 17. 12. 2009 09:48

PSK: limitovanou edici ber s rezervou. Na stříbrném Gamecubu to bylo také napsané a v prodeji byl několik let :-D (a že to nebyl případ jen ČR). A Jinak Nintendo má důvody - klesl prodej Wiiček, snížil cenu, ale hledal nějaký způsob jak to vytáhnout zase nahoru. Takže přihodil další vypáleninu, kterou hodil do papírového obalu, nalakovali vše na černo, přihodili wm+, který je v obchodech taky předraženej a přidali marketingově učinné dvousloví "limited edition".

Anebo už někdo zjistil, že Applovská bílá už není in a že je na čase konzoli pro novou dekádu sladit s novým televizorem a tak (když vezmu, že i já mám vše v černé lesklé - TV, DVD, Hi-Fi. Jen to bílé Wii tam straší)
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 17. 12. 2009 10:31

No jsem zvědav kdy budou další kusy, co jsem se informoval, tak je černé Wii u nás vyprodané a už asi nebude...podle mě ale ještě budou, otázkou kdy
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pierek14 17. 12. 2009 10:40

Až se vyrobí :-) To máš jako každý rok s Wiičkama :-) Já is vzpomínám v roce 2004, kdy jsem si na Vánoce kupoval Gamecuba (čím vlastně u mě všechno začalo), tak jsem sháněl nejdříve PS2, ale ta všude už týden před svátkama vyprodaná a termín další dodávky byl až konec ledna.
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod dr.miša 17. 12. 2009 13:17

pierek14 píše:Já is vzpomínám v roce 2004, kdy jsem si na Vánoce kupoval Gamecuba (čím vlastně u mě všechno začalo), tak jsem sháněl nejdříve PS2, ale ta všude už týden před svátkama vyprodaná a termín další dodávky byl až konec ledna.

Uf to bylo štígro :-)
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod pierek14 17. 12. 2009 16:25

To teda jo... kdo ví co bych dělal teď kdybych tehdy nekoupil GameCube... Cubed by nebyl, Nintendo festival nebyl, nedělal bych pro ConQuest, nedělal bych TYVi a nejspíš bych ani nevztoupil do této komunity, které spolu s Nintendem vděčím za mnoho kamarádů a přátel.
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod Tankista9 18. 12. 2009 13:57

A tzkoušeli jste ten Wii motion plus? Jako je to ttakoví orzdil? Chtěl bych slyšet vaše názory jestli má smysl do toho jít nebo ne. o<:)
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod crewxson 18. 12. 2009 20:08

WM+ se urcite časem bude hodit, zatim je malo her co ho "výhodně" podporují. Příští rok se chystaji na trh i (neofiko) ovladače s vestavěným WM+, takže není kam spěchat.
CrewXson
Wii: 6194 5725 5728 3307
SSB Brawl FC: 1204-1051-5769
Mario Strikers FC : **** **** ****
Metroid Hunters FC: 1461 0795 3903
The Conduit FC: 0216-9006-6490
crewxson
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tankista9 19. 12. 2009 00:18

Já jsme se díval na recenze o Red Steel 2 a vypadalo to velmi zajímavě.
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 19. 12. 2009 17:56

recenze?Myslíš spíš preview ne?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tankista9 20. 12. 2009 12:24

Ano přesně tak :D
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod spacewolf 21. 12. 2009 09:55

Jak někdo sháněl černé WII, to myslel tohle http://www.playcentrum.cz/nintendo-wii- ... 721501.htm ?
PC, PSP, PS2
spacewolf
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Coft 22. 12. 2009 09:24

Ale musel to psát nějakej retard, který to popisoval protože: "Existuje v několika různých barevných provedeních". Trochu blbost ne? Pokud vím tak jsou zatím jen 2 barvy, akorát WiiRemote má několik krytů.
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod boonno 25. 12. 2009 22:25

Tak jelikož jsem celý rok nezlobil, nemluvil sprostě, v práci šéfům neodmlouval, tak mi ježíšek skrze přítelkyni nadělil wii sports resort a ještě druhej wm+ :-) paráda a naprostá spokojenost :-) má to jedinnou vadu a to, že k wii se dostanu až 29.12. uááááááá....už se nemůžu dočkat.
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka