Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Paar 5. 10. 2009 20:42

Valhala je vazne skareda... Ale hra to muze byt dobra...

Tak me dnes napadlo, pri brouzdani PS Store... Je Wii ucet stejne centralizovany jako ucet na PSN? Nebo si clovek musi po zakoupeni noveho Wii zakoupit VC hry znova?
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Smoke 5. 10. 2009 20:48

Mě se zdá, že by tu Valhalu zvádl i GameCube...panebože, to ti vývojáři opravdu nejsou schopni trochu na tom zapracovat?
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 5. 10. 2009 21:01

Paar píše:Valhala je vazne skareda... Ale hra to muze byt dobra...

Tak me dnes napadlo, pri brouzdani PS Store... Je Wii ucet stejne centralizovany jako ucet na PSN? Nebo si clovek musi po zakoupeni noveho Wii zakoupit VC hry znova?

To by mě docela taky zajímalo, ale mám pocit, že to je vázáno na konzoli a ne na účet
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 5. 10. 2009 21:36

Někde jsem četl, že věci na DS jsou vázané na ono konkrétní DS, takže bych se ani nedivil, kdyby to tak bylo i u Wii.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod dr.miša 6. 10. 2009 13:00

Epic Mickey
- exkluzivka Wii
- 1hráč
- vývojáři: Junction Point
- podzim 2010

Obrázek

Zatraceně potemnělej Mickey :twisted: vypadá to hooodně nadějně!
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Logan007 6. 10. 2009 13:10

tak jako Mickey je můj neoblíbenější akční hrdina, mám velkého plyšáka z Disnelandu a díky němu jsem se dostal ke Kingdom Hearts, ale tohle asi dopadne špatně ... Ohledně Wii jsem poslední dobou hodně skeptický ... :(
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod dr.miša 6. 10. 2009 13:16

Logan007 píše:, ale tohle asi dopadne špatně ... Ohledně Wii jsem poslední dobou hodně skeptický ... :(

Podle čeho tak soudíš???

Hej hoši, co se to tam na východě s vámi děje, nějaká viróza či co :mrgreen: To před nějakým časem nejdříve napadla PSK a jak se zdá tak to postupuje dál.

Čim vás NINTENDO tak naštvalo?
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 6. 10. 2009 13:28

Míšo těmi hrami a přístupu k zákazníkům...ale jinak sleva už je konečně i u nás http://www.xzone.cz/nahledwii.php3?idg=1
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Logan007 6. 10. 2009 13:38

bohužel tím přístupem a popravdě, těch her tam fakt už tolik není - těším se na nějaké exkluzivní tituly, ale v podstatě nic nevychází - tohle vypadá zajímavě, ale prostě pokud si to nevyzkouším, neuvěřím ... proč se třeba nerozjede nějaká služba ke stahování demoverzí? odpovím si sám - páč 90% titulů by se díky ***** demoverzi neprodala ... jsou tam parádní kousky, ale ty už jsem hrál a projel, mnohdy několikrát ... nedávno jsem si zapnul super mario 64 na N64 a bavil jsem se královsky, stejně jako u Super Mario Galaxy, ale kdo by chtěl Super Mario 64 2? Nikdo ... Chci něco nového, něco originálního, bláznivého, něco co Nintendo vždycky umělo ... Nintendo je u mě číslo 1 a vždycky bude, ale tímhle vším u mě ztrácí ... :(
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod dr.miša 6. 10. 2009 14:08

Ty teď nově hraješ X360, viď? :-] Jen přičichnete k něčemu jinému a hned vlčíte :-))

PSK na NINTENDU pirátí (možná proto pro něj NINTENDO ztratilo tak trochu cenu) a ty jsi propadnul zelenému kouzlu... ale nevadí, bo NINTENDO je nesmrtelné a myslim, že si může dovolit po takových letech klopýtnout...
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Logan007 6. 10. 2009 14:13

to taky ... na Wii ale fakt není co hrát ... poraď jedinou novou hru, která nevyšla v lepší verzi jinde ... Dead Space si chci zahrát až po dohrání původního Dead Space ... Na co se těším je RE:DC - to bude regulérní pecka ... ;)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod B!B0 6. 10. 2009 14:23

Mám podobné pocity jako Logan007 akorát tedy já jinou konzoli nemám. Jen sem teď začal hrát KotOR 2 na PC a prostě super. Proč třeba něco podobného není na Wii.
B!B0
First Blood

Odeslat příspěvekod Logan007 6. 10. 2009 14:34

Nintendo má především co zlepšovat a poklesem ceny to snad vše začalo ...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod dr.miša 6. 10. 2009 14:39

Já věřim, nebo snad je to zbožné přání, že tímto rejžováním na Wii si udělají pořádnou základnu (která už tak je velká jako prase!) hráčů, nějaký dukáty a roztřelí to, že budu jen valit bulvy...

PS: mám takovej pocit, se tak trochu zapomíná na to, že tato generace NINTENDA staví především na originalitě (!) svého hardwaru. Což jistě stojí samo o sobě, něco takového dostat pod kůži všech hráčů a především vývojářů mnoho sil.
Naposledy upravil dr.miša dne 6. 10. 2009 14:43, celkově upraveno 2
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Logan007 6. 10. 2009 14:41

V to doufám už tři roky, ale skutek utek ... Jsou tu hry na které se těším, ale aby z toho pro mě byla majoritní herní platforma, tak od toho to má ještě daleko ... A o technickém zpracování se tu teď vážně nebavíme !!!
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Předchozí stránkaDalší stránka