Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mican 22. 5. 2008 20:48

Nepředpokládali že by byl potřeba, podle mě je úspěch Wii spíš dost zaskočil.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 22. 5. 2008 21:16

Takže na tom budeme stejně jako majitelé Xboxu??To že máme nastaveno UK bude teda nelegální?At si jdou trhnout...tohle fakt nintendo nedomyslelo...a s tím HDD pokud chtějí vydávat Wiiware hry tak mě nezajímají ty body co jsi napsal...musí se s tím poprat oni...to si jako každý hráč musí dohrát jednu hru, pak smazat a teprve pak zas nahrát další?Co kdyby si chtěl někdy tu co dohrál zopakovat?Pak zas musí mazat atd?Nintendo s tím něco MUSÍ udělat!!!
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod werther 22. 5. 2008 21:31

link:dík, mám o něco jasněji. jinak pojdte dát mario kart někdo:)
werther
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mican 22. 5. 2008 21:53

Peter S. Kenedy píše:Takže na tom budeme stejně jako majitelé Xboxu??To že máme nastaveno UK bude teda nelegální?At si jdou trhnout...tohle fakt nintendo nedomyslelo

Vždycky jsme na tom byli stejně jako majitelé xboxu a nic se nezmění ani teď. Prostě jsme byli, jsme a budeme nucený navzdory všem antidiskriminačním nařízením EU o volném obchodu podvádět s místem bydliště, jenom aby jsme mohli využít službu kterou jsme si zaplatili. Dřív jsem si myslel že to celé sloužilo jako "štít" pro Nintendo aby se nemuselo zabývat otravnými dotazy na téma "proč to neni česky", "proč to przní písmena na internetu", proč tam neni počasí v čechách" a podobně, teď se ukazuje že asi Nintendo fakt nechce aby jsme to používali. Nebo ten štít rozšiřují i na případné právníky, co já vím.

Spíš jsem zvědavý jak na to zareaguje Conquest. Protože jestli chce opravdu Nintendo vyvíjet nějakou aktivitu na potírání české lůzy na internetu, máme se na co těšit. Oficiální stanovisko by mě samozřejmě zajímalo.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Alcil 22. 5. 2008 22:25

Peter S. Kenedy píše:to si jako každý hráč musí dohrát jednu hru, pak smazat a teprve pak zas nahrát další?Co kdyby si chtěl někdy tu co dohrál zopakovat?Pak zas musí mazat atd?Nintendo s tím něco MUSÍ udělat!!!

Tady to podle me funguje jako ve wiishopu, tzn. jednou koupena hra je pro tu konzoli na vzdy koupena hra, po koupeni si ji muzes zadarmo stahovat, jak chces
Alcil
Rampage

Odeslat příspěvekod hrtak 22. 5. 2008 22:30

to sice ano, ale savy jdou lidove receno do pr*ele
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod Link.z.Hyrule 22. 5. 2008 23:22

Ohledně té legálnosti a nelegálnosti, onlinu, atd. Je mi to jedno. Nintendo začne rozdávat bany a já si pořídím čip do svého Wii a bude svatý klid, jelikož.... řekněme si to narovinu, jejich "online" služba stojí za starou bačkoru a to jediné, proč jsem připojený je kvůli Brawlu a Wiiware. S Peterem S. Kennedym jsme hráli několikrát fotbálek a ani jednou to nebylo plynulé..../tedy alespoň u mě/takže... a jsem OPRAVDU zvědavý co s Nintendo servery udělá Brawl. U X-ka je to tak napůl /70% online pohoda, ale lagy tam taktéž byly/ a kupodivu z toho nejlépe vychází Sony - neměl jsem zatím ani jediný problém /Resistance, Dark Sector, Warhawk..../.

A místo na Wii? To je setsakramentsky VELKÝ problém, jakmile se rozroste knihovna titulů Wiiware, raději ani nedomýšlet. Celkem by mně stačila SD karta, ale to by tam musela jít i větší než 2GB a taktéž by měla umožňovat přímé spuštění.
PS3, Nintendo Wii + DSLite
Link.z.Hyrule
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Alcil 23. 5. 2008 00:16

hrtak píše:to sice ano, ale savy jdou lidove receno do pr*ele

ne, nejdou. Savy jsou v Save data, hry zase ve WiiChannels...mne to s tim mistem vcelku vyhovuje, obcas mam pocit, ze vetsina lidi tady spis vysedava na forech, nez aby hrala, kdyz tady nikdo ani nevi, jak to wii funguje :-D Tesim se az na wiiware vyjde ta brutalni akce, o ktere jsem neco cetl (ostatni hry nic moc pro me)
Alcil
Rampage

Odeslat příspěvekod hrtak 23. 5. 2008 09:27

omg, stydim se :D
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 26. 5. 2008 21:40

WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 5. 2008 21:32

Fatal frame 4 první ingame screeny http://gonintendo.com/?p=44389

Red steel 2 stále ve vývoji a další velmi zajímavé novinky http://gonintendo.com/?p=44382#more-44382

NHL na Wii?Ano je to možné http://gonintendo.com/?p=44370

Detaily o castlevanii pro Wii http://gonintendo.com/?p=44339
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Paar 30. 5. 2008 08:49

Wii se nam pomalu rozjizdi (pro HC hrace). chce to vice takovych novinek
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Alcil 30. 5. 2008 11:45

tak už funguje nintendo channel a můžu si stahovat dema z wiička do DS...konečně
Alcil
Rampage

Odeslat příspěvekod hrtak 30. 5. 2008 14:19

Na co hrat Brawl, kdyz tu mame Kart fighter http://www.youtube.com/watch?v=2XJa_QR_XRg :D
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod turek6 2. 6. 2008 19:11

ahoj.sem tu novej a rád bych se zeptal jestli jde připojit wiičko pomocí wifi routeru nebo je to problém a jak sem se dočet o kus výše opravdu se při hraní onlinu hru škubou?mám pstrojku(N64,GC,PS2,PSP,NDS a a ajěště Ngage:) a na tý žádny problémy nejsou. a jdou připojit ovladače z game cube na wii?chci si pořídit wii a tak sbíram info.zatím z wiička ,co sem se tak dočet, moc odvázanej nejsem.v bazarech skoro nikdo nic neprodává,asi všichni čipujou,nebo je tak málo hráčů,her přímo od nintenda jen pár,z toho online ani nemluvě,zapper podporujou jen 2 hry :hm jo a díky za odpověd
Naposledy upravil turek6 dne 2. 6. 2008 19:39, celkově upraveno 1
wii : 0754 2308 9890 9160 Dejv
fc :na mario strikes je 227830 455124
fc :na mario kart je 5026-5671-5404
nds pokemon diamond :5199 1465 3307
turek6
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka