Gaspyk
Wii je na GC hry naprosto stejná jako GameCube. Má i podobný čip, takže vlastně ani nejde o emulaci, ale je to svým způsobem GC. Nečekej nějaké základní vylepšení obrazu, vše je PAL 50 - 576i; 480i 60 Hz /progresivní snímkování je pouze u Wii her, nebo u NTSC verzí GameCube her, ale taktéž ne u všech, asi u poloviny/. Je však lepší přehrávat GC hry přes Wii právě díky tomu, že na něj lze připojit komponentní kabel, který se u GC dal připojit jen u prvních PAL modelů, potom jen přes RGB scart..... Komponent je nejlepší analogové připojení a na některých televizích je i lepší než HDMI /vedení signálu je podobné, záleží na obvodech TV zda prferují analog či digitál/. To je důvod proč volit Wii + komponentní kabel.
Werther
Já mám zapojeno Wii do 32" LCD TV skrz komponentní kabel Monster Gamelink /asi nejlepší komponent pro Wii/ a musím říci, že výsledek je značně nestabilní, jelikož čím lepší kabel a zobrazovač, tím více "vyniknou" chyby v zobrazení a nedostatečná ostrost. U CRT TV nic takového neřešíš.
Další věc je zobrazení pohybu, kde je jasně nejlepší CRT TV, u LCD je to problém hlavně u 1st person stříleček /počítám s LCD Tv s rozlišením 1366x768 - Wii má rozlišení 852x480, čímž obvody LCD telky musí dopočítávat/, kde je máznutí malinko vidět /samo záleží na LCD a jejích obvodech, ale počítám se standardem s 6-12 ms a LCD střední třídy/.
LCD na druhou stranu vyniká ve stabilním obrazu a širokoúhlém režimu /CRT 16:9 je málo/, stejně jako v uživatelském rozhraní, kde se dá nastavit jakékoli barevné podání, které ti vyhovuje. A v neposlední řadě taktéž super design. Výběr je.... jako vždy.... na TOBĚ

. Snad jsem pomohl....