od Peter S. Kenedy 5. 3. 2008 22:30
Takže co se týče battalion, mám z toho takové smíšené pocity...ted na doupe.cz napsal karel kališ recenzi a dost to vychvaloval...jenže já bych si tu hru za ty peníze nekoupil...graficky je to možná pěkně barevné ale to je tak asi vše...mě to příjde stejné jako na GC ale možná je to tím že jsem GC verzi už neviděl hooodně dlouho...hratelně je to docela v pohodě co se týče ovládání ale už ani BWI mě nebavil a tenhle díl mě taky až tolik nenadchnul...prostě tě to vede za ručičku říká ti to přesně co máš dělat, mise jsou docela nezáživné...pro mě prostě nic moc...a online jsem ještě nezkoušel protože mi to pořád hází error...navíc jsem hru ještě nedohrál a asi ani nedohraju...beru to spíš jako demo...vyzkoušel jsem a dost...jen snad ještě ten online zkusím jestli se mi povede připojit
Co se týče MOH je na tom docela podobně...až na to že některé mise jsou docela v pohodě a některé zas naopak nepřiměřeně těžké...já jsem zakysl u jedné misi a tak mě to frustruje že nemám chut to hrát dál...grafika taky prostě průměr (wii má teda určitě na víc) arcade mod je pěkný bonus...online hraní je teda pěkný hnus...pokud se netrefuješ přímo do hlavy tak ani nikoho nezabiješ...vyprázdníš do něho 3 zásobníky a nepřítele nezabiješ...tohle prostě není nic pro mě.
Ani jedna z těch her nejsou takové, abych si je na Wii musel koupit...pořid si hry jako SMG, RE:UC, MP3, Zack and wiki, paper mario, no more heroes, mariokart, bully, okami, wiifit, guitar heroes...to jsou prostě podle mě hry které se vyplatí na Wii koupit..zbytek mě zatím nijak neoslnil
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe