Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Link.z.Hyrule 4. 3. 2008 13:35

Peter S. Kennedy

Pravdu díš, jenom by mě zajímalo, kdy se dočká i chudák Evropa.

Zatím jsem se různě na netu dočetl, že to může být:

- konec března

- začátek června

- začátek srpna

Pokud budeme muset čekat až do srpna, budu dost naštvaný.....

ALL

Nevíte někdo jak je to s konverzí hvězdiček na Wiipoints? Jsem přihlášený, mám jich kolem 5000, všechno naběhne v pořádku, ale ukazuje mi to, že není žádná karta k dispozici......
PS3, Nintendo Wii + DSLite
Link.z.Hyrule
Killing Spree

Odeslat příspěvekod boonno 4. 3. 2008 14:04

no ty karty se tam objevujou průběžně, takže je potřeba to zkoušet;) nejčastěji narazíš na kartičky za 100 bodů. Jednou se mi podařilo chytnout i 300 a 500. Nejčastěji sem tam kartičky objevil ráno. Ale občas i přes den, ale jak říkám nejlepší zkušenost sem měl ráno
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Link.z.Hyrule 5. 3. 2008 21:37

boonno

Díky moc za radu, už jsem dnes ráno jednu stovečku ukořistil :-D.

Peter S. Kennedy

Chtěl jsem se tě zeptat, zda by jsi mi doporučil Battalion Wars II. Jistě jsi to již dohrál a já stále nevím a váhám (přeci jen 1300,- Kč je dost). Jednička se mi celkem dost líbila, ale uvítal bych pár změn - hlavně co se týče ovládání (na GC ovladači to byl někdy zmatek) a délky hry. Zlepšilo se to? Předem díky za odpověď a co fotbálek? Dáme? Třeba zítra 6.3. ve 20.00?

ALL

Hrajete už někdo Medal of Honour: Heroes 2? Četl jsem dost pozitivních recenzí i nějaké negativní. Pořád nevím. Sedmnáct stovek je proklatě dost za nejistý výsledek. Podělí se někdo o zkušenosti? Díky.
Link.z.Hyrule
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 5. 3. 2008 22:30

Takže co se týče battalion, mám z toho takové smíšené pocity...ted na doupe.cz napsal karel kališ recenzi a dost to vychvaloval...jenže já bych si tu hru za ty peníze nekoupil...graficky je to možná pěkně barevné ale to je tak asi vše...mě to příjde stejné jako na GC ale možná je to tím že jsem GC verzi už neviděl hooodně dlouho...hratelně je to docela v pohodě co se týče ovládání ale už ani BWI mě nebavil a tenhle díl mě taky až tolik nenadchnul...prostě tě to vede za ručičku říká ti to přesně co máš dělat, mise jsou docela nezáživné...pro mě prostě nic moc...a online jsem ještě nezkoušel protože mi to pořád hází error...navíc jsem hru ještě nedohrál a asi ani nedohraju...beru to spíš jako demo...vyzkoušel jsem a dost...jen snad ještě ten online zkusím jestli se mi povede připojit

Co se týče MOH je na tom docela podobně...až na to že některé mise jsou docela v pohodě a některé zas naopak nepřiměřeně těžké...já jsem zakysl u jedné misi a tak mě to frustruje že nemám chut to hrát dál...grafika taky prostě průměr (wii má teda určitě na víc) arcade mod je pěkný bonus...online hraní je teda pěkný hnus...pokud se netrefuješ přímo do hlavy tak ani nikoho nezabiješ...vyprázdníš do něho 3 zásobníky a nepřítele nezabiješ...tohle prostě není nic pro mě.

Ani jedna z těch her nejsou takové, abych si je na Wii musel koupit...pořid si hry jako SMG, RE:UC, MP3, Zack and wiki, paper mario, no more heroes, mariokart, bully, okami, wiifit, guitar heroes...to jsou prostě podle mě hry které se vyplatí na Wii koupit..zbytek mě zatím nijak neoslnil
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Link.z.Hyrule 5. 3. 2008 23:05

PSK

Díky moc za rychlou odpověď, tak nějak jsem si to myslel. Škoda, přeškoda.... Battalion Wars II mohla být bombastická hra, ale vedení "za ručičku" už dnes nemůže nikoho oslovit (pokud to není přesně jeho žánr, což u mě neplatí).

SMG, RE: UC, MP3, Zack, Paper Mario...... už mám doma :-). Na No More Heroes čekám a na Okami taktéž.
Link.z.Hyrule
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 5. 3. 2008 23:09

Tak čekej určitě se vyplatí...ještě mariokart, SSBB...to už máš dohromady 4 hry na které můžeš s radostí čekat...a ne vyhazovat prachy za kraviny
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lepus 5. 3. 2008 23:34

Obrázek
cucte na jaky super trička sem narazil
Obrázek
škoda že nejsu nintendo fan :)
Naposledy upravil Lepus dne 5. 3. 2008 23:57, celkově upraveno 1
trolling is a art
Lepus
Rampage

Odeslat příspěvekod includes 5. 3. 2008 23:52

"tryčka" :roll:

Nezlob se na mě, ale tohle je moc ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lepus 5. 3. 2008 23:56

includes píše:"tryčka" :roll:

Nezlob se na mě, ale tohle je moc ..../quote]

nojonojo dam si bacha ju :oops:
trolling is a art
Lepus
Rampage

Odeslat příspěvekod xb0x 6. 3. 2008 03:27

boonno píše:Pánové nevim co tu řešíte. Každej chce co nejvíc vydělat. Nikdo nedělá nic pro lidi, ale jenom pro zisky. Jestli si myslíte, že to tak není, tak jste velmi bláhový. Jestli si nintendo spočítá, že zpoplatnit online se vyplatí, tak ho prostě zpoplatní, tak jak to udělal třeba MS. By mě zajímalo jestli byste takhle poslali k ledu třeba i PS3, kdyby přišli s tím, že se za online bude platit;) /quote]

O to nejde. Jde o to vydelavat ale s urcitou etikou a glancem. Ne drit vsechny o vsechno.
Treba MS ze chce platit za hrani mi prijde padly na hlavu, protoze v podstate jen spojuje hrace. 99% her na xboxu sou delane stylem ze nekdo zalozi hru a ostatni se K NEMU napoji. Zadne oficialni servery az na Halo3. Nevim proc sou ty hry tak blbe delany. Holt vyvojari = prasata a nechtej se starat o servery.
Padly na hlavu je to o to vic, ze stahovani dem (je jich tam pres 300) je zdarma :) Pritom to bych videl na zpoplatneni kvuli trafficu
xb0x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Link.z.Hyrule 6. 3. 2008 08:15

PSK

Přesně tak, to už raději za ušetřené penízky koupím znovu XBOX360 - tentokrát ale Arcade (tedy jestli opravdu bude po slevě stát 4800,-) a k tomu Lost Odyssey + Mass Effect. Za ty peníze by se měl zamyslet už i Conquest - myslím si, že pro 95% hráčů bude volba jasná - 7500,- za Wii či 4800,- za XBOX360 Arcade. Nehledě na to, že náklady na Lost Odyssey a např. Battalion Wars II se nedají srovnávat a rozdíl v ceně pro koncového zákazníka je pouhé dvě stovky.

Taktéž by mě zajímalo, kdy se sakryš 3rd párty vývojáři malinko vzpamatují. Na Wii je to vážně děs a na malé prodeje se už vymlouvat nemohou (RE: UC 1+ mililón)......, jenže to je přesně ono - nechce se jim dělat a něco vymýšlet.

xbox

Jj., je to tak, ale na 360-ku už je i dost offline her, které za to stojí (Lost Odyssey, Mass Effect, bude Fable 2.....).
Link.z.Hyrule
Killing Spree

Odeslat příspěvekod werther 7. 3. 2008 19:35

nepůjčil by některý z vás nuzácka a wickyho? můžu nabídnout: mario smash football, paper mario, wario smooth waves, zeldu, paper mario, SMG..
nejlíp po praze.
jinak huros heros
werther
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 9. 3. 2008 01:22

český gumboy by měl vyjít i na Wii a NDS http://www.visiongame.cz/w/view.php?naz ... 2008030012 žeby konečně aspon něco podobného loco roco na konzolích od nintenda?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod xb0x 9. 3. 2008 05:51

xfire:rodier
psn:rodierCZuk
xb0x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod xb0x 9. 3. 2008 05:54

ad xbox - no, treba lucasArts oznamili ze budou vyvijet hlavne na PS3 a az potom port na xbox, pac z PS3 se prej portuje lepe na xbox..nez naopak z xka na ps3.
a dalsi rana pro xbox - vsecko exkluzivni/dobre jednou vyjde na PC, coz se potvrdilo:
gow
viva pinata
assasins creed
mass effect
a co vic.. vsecky ty hry maj na PC neco navic. At uz lokalizaci nebo treba bonusovy obsah
xfire:rodier
psn:rodierCZuk
xb0x
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka