Kenedy - edit se pouziva na upravu svych prispevku. Nebudu placat do sebe 10 postu kdyz v kazdem reaguji na nekoho jineho
ad ban - nebud dnesni.. myslis ze to neco vyresi?
ad My Sims - na oficialni webu Nintendo Wii je napsano Maxis. Ale vidim ze nekde pisou MySims is being developed at EA Redwood Shores.
A teda musim zmenit nazor. Koukal jsem na video ze hry a neni to zas tak spatny.. ta blba trava bez textury je jen nekde.. nevim proc
...web je cesky [doufam ze i hra bude]
S MySims™ objevujte nový svět—je to svět, který si můžete měnit! Přistěhujte se do města, které v poslední době zrovna neprosperuje. S trochou tvořivost a pomoci od místních obyvatel dokážete toto místo znovu oživit! Vylepšujte jej a přilákejte nové postavy, jako kuchaře Gina Deliciosa, diskžokejku DJ Candy Supergroove,majitele pasáže Vica Vectora a místního piráta Cap'n Ginnyho. Zjistěte, co obyvatelé chtějí a co jim chybí tak, abyste jim život ve vašem novém Simíkovském městě co nejvíce zpříjemnili. Úplně od začátku si navrhněte vlastní vanu nebo jukebox, stavějte domy a obchody od střechy až po vchodové dveře. Při procházení rostoucím městem naleznete speciální dekorace a vzory. Každá z vašich kreací je přitom naprostý originál, nábytkem a jinými předměty počínaje, až po budovy a město jako celek. Cokoli v MySims uděláte... přinese absolutní změnu!
edit - ukaz mi pravidlo, kde je zakazane se bavit o zakonech? Nebavili jsme se o pirateni, ale o moznostech si delat zalohy, pripadne je stahovat z netu a dokaz mi, ze to tak neni. V opacnem pripade te zazaluju!
]