Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 16. 9. 2007 14:07

rodiere používej tlačítko edit!!!Je to strašné s tebou...jinak navrhnu stejně jako davee pro tebe BAN...a to taky kvůli toho jak ses tady rozepsal o pirátění

Jinak MySims nedělali maxis ale EA co já vím a proto to dopadlo jak to dopadlo...ale jinak nějak špatné hodnocení to nedostává...ano je to podobné animal crossingu a ten byl výtečný takže proč ne
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod rodier 16. 9. 2007 23:38

Kenedy - edit se pouziva na upravu svych prispevku. Nebudu placat do sebe 10 postu kdyz v kazdem reaguji na nekoho jineho

ad ban - nebud dnesni.. myslis ze to neco vyresi?

ad My Sims - na oficialni webu Nintendo Wii je napsano Maxis. Ale vidim ze nekde pisou MySims is being developed at EA Redwood Shores.

A teda musim zmenit nazor. Koukal jsem na video ze hry a neni to zas tak spatny.. ta blba trava bez textury je jen nekde.. nevim proc
...web je cesky [doufam ze i hra bude]

S MySims™ objevujte nový svět—je to svět, který si můžete měnit! Přistěhujte se do města, které v poslední době zrovna neprosperuje. S trochou tvořivost a pomoci od místních obyvatel dokážete toto místo znovu oživit! Vylepšujte jej a přilákejte nové postavy, jako kuchaře Gina Deliciosa, diskžokejku DJ Candy Supergroove,majitele pasáže Vica Vectora a místního piráta Cap'n Ginnyho. Zjistěte, co obyvatelé chtějí a co jim chybí tak, abyste jim život ve vašem novém Simíkovském městě co nejvíce zpříjemnili. Úplně od začátku si navrhněte vlastní vanu nebo jukebox, stavějte domy a obchody od střechy až po vchodové dveře. Při procházení rostoucím městem naleznete speciální dekorace a vzory. Každá z vašich kreací je přitom naprostý originál, nábytkem a jinými předměty počínaje, až po budovy a město jako celek. Cokoli v MySims uděláte... přinese absolutní změnu!

edit - ukaz mi pravidlo, kde je zakazane se bavit o zakonech? Nebavili jsme se o pirateni, ale o moznostech si delat zalohy, pripadne je stahovat z netu a dokaz mi, ze to tak neni. V opacnem pripade te zazaluju! :-) ]
rodier
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Sh0dAN 17. 9. 2007 07:49

Peter S. Kenedy:Vela tu nepisem ..iba sem tam.Toto mi vsak nedalo.Nie si nahodou PSK otrokom tvojho vysostneho prava moderatora ? Vyhrazat sa ,ze das niekomu ban len koli tomu ,ze ti je evidentne nesympaticky a nezdiela tvoje nazory na svet a specialne na tvoje nedotknutelne Wii.Moderator podla mna v tejto chvyli nie si......
„Hannibal ante portas"
Sh0dAN
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 17. 9. 2007 10:34

Hmm Sh0dANe tak tohle jsem jaksi nečekal...návrh na BAN rodiera tady podali již 3 moderátoři takže nejsem sám...navíc tenhle člověk tady básní o tom jak jsou hry drahé tak si je raději vypálí a tak nevím jestli je to o tom že nadává na Wii protože navíc co vím tak si ho ted chce znova koupit....takže vůbec nevím kde jsi na to přišel

Rodiere BAN nebo aspon poslední varování něco snad vyřeší že se třeba nad sebou zamyslíš...ikdyž u tebe fakt nevím...a na co pak myslíš že tady ta možnost dávání Banu je?To by tady vůbec nemusela být kdyby nikdy nic nevyřešila

Ale zpátky k Wii:

Příští díl oficiálního nintenda magazínu odhalí red steel 2 http://img.qj.net/uploads/articles_modu ... jpg?024131

Propojení NDS a Wii v Mii channel? http://loot-ninja.com/2007/09/07/rumor- ... onnection/
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Paar 17. 9. 2007 11:33

Sh0dAN píše:Peter S. Kenedy:Vela tu nepisem ..iba sem tam.Toto mi vsak nedalo.Nie si nahodou PSK otrokom tvojho vysostneho prava moderatora ? Vyhrazat sa ,ze das niekomu ban len koli tomu ,ze ti je evidentne nesympaticky a nezdiela tvoje nazory na svet a specialne na tvoje nedotknutelne Wii.Moderator podla mna v tejto chvyli nie si......

kazdy ma k tomu nejaky postoj, to je jasne, ale prvni si precti pravidla fora. tohle je komercni forum a o tehle vecech se tu proste nemluvi. nebo aspon ne v propagaci.

jsem zvedav, jak si s novym red steelem poradi, snad se pouci z minulych chyb. ale misto red steelu bych radeji Beyond Good and Evil 2, to by bylo neco...
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod davee 17. 9. 2007 11:49

Paar píše:jsem zvedav, jak si s novym red steelem poradi, snad se pouci z minulych chyb. ale misto red steelu bych radeji Beyond Good and Evil 2, to by bylo neco...

To mi povidej - to bych chrochtal blahem :wink:
Mimochodem, ted jsem nekde slysel, ze to bylo puvodne koncipovano jako trilogie a taky ze Ancel BGE pry jen tak neopustil, takze jakasi nadeje tu jeste je.
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tragedy 17. 9. 2007 11:54

jo tak to bych si taky nechal líbit.
Atari 800->Amiga 500->Amiga 1200->SNES->3DO->GB->PS1->PS2->GBA->NDS->PSP->PS3
Now playing: Guitar Hero 3, Burnout Paradise
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 17. 9. 2007 12:40

ja len dodam tolko ze som hral len demo, ktore ma prilis nezaujalo

davee - chrochtat je dobre slovo, rozosmial si ma :--))
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod davee 17. 9. 2007 12:44

Alien: To delas chybu s tim BGE. Jinak chrochtat je opravdu nadherne a zvucne slovo a verim, ze pro slovaky musi znit famozne :-)

EDIT: Mimochodem, jak se to rekne slovensky? (Zvuk, co vydava prase)
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod AlienX 17. 9. 2007 12:46

davee - ked sa naskytne prilezitost ta ksi to kupim, bud ps2 alebo gc verziu
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Paar 17. 9. 2007 12:58

gc verze je samozrejme trochu hezci, ale zadny otresny rozdil neni.

davee: jestli to chrochtat neprirazoval avataru...
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod davee 17. 9. 2007 13:46

paar: No to jsem si taky rikal, ale to je jedno. Dost o chrochtani :-) Ale jsem rad, ze diky tobe tu GC verzi BGE mam! Prave nedavno jsem na ni zacal opet chytat slinu.
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod rodiercz 17. 9. 2007 14:44

Mno vazne by mne Kennedy zajimalo, jake pravidlo jsem porusil.
Jako spravny moderator, bys na to mel upozornit a napsat to (alespon je to tak dano v moderatorskejch pravidlech..mas upozornit na poruseni pravidel a rici KTERA byla porusena).

Toto je komercni forum proto je zde vylozene NUTNE psat o nasich zakonech. Shodan ma v tomto pravdu. Jediny co te stve, je to, ze mam pravdu. Do ted sis na nic nestezoval.

A jak rikam banovani fakt nema smysl. Nic to neresi. Kennedy v mych ocich jako moderator VELMI klesnul. Administruji herni servery s tisici hraci, stejne tak i moderuji jejich fora a za takove chovani bych byl na hodinu vyhozen.
Kdyz uz chces nekoho varovat, tak pres SZ a jak jsem rekl napsat jake pravidlo jsem porusil. Pokud ti vadi moje nazory a vykladani prava - fajn. napis mi sz a muzeme to vyresit jako chlap s chlapem ne jako nekdo, kdo se boji a schovava se za moda.
rodiercz
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Hurricane 17. 9. 2007 17:32

Parodia na Wii Fit:
http://youtube.com/watch?v=lilevmGyAOo

PS: Ked to tu uz bolo, tak ma neukamenujte ...
Naposledy upravil Hurricane dne 17. 9. 2007 17:35, celkově upraveno 2
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod davee 17. 9. 2007 17:52

rodiercz píše:Mno vazne by mne Kennedy zajimalo, jake pravidlo jsem porusil.
Jako spravny moderator, bys na to mel upozornit a napsat to (alespon je to tak dano v moderatorskejch pravidlech..mas upozornit na poruseni pravidel a rici KTERA byla porusena).

Toto je komercni forum proto je zde vylozene NUTNE psat o nasich zakonech. Shodan ma v tomto pravdu. Jediny co te stve, je to, ze mam pravdu. Do ted sis na nic nestezoval.

A jak rikam banovani fakt nema smysl. Nic to neresi. Kennedy v mych ocich jako moderator VELMI klesnul. Administruji herni servery s tisici hraci, stejne tak i moderuji jejich fora a za takove chovani bych byl na hodinu vyhozen.
Kdyz uz chces nekoho varovat, tak pres SZ a jak jsem rekl napsat jake pravidlo jsem porusil. Pokud ti vadi moje nazory a vykladani prava - fajn. napis mi sz a muzeme to vyresit jako chlap s chlapem ne jako nekdo, kdo se boji a schovava se za moda.

RodierCZ: Ban pro tebe jsem inicioval ja a ne PSK. Dostal jsi ho za tve neustale propagovani warezu, dale jsi i pres nekolikero upozorneni nadale psal nekolik prispevku pod sebe a v neposledni rade jsi pres nekolikero upozorneni byl castokrate naprosto mimo tema. Varovalo te nekolik modu a nekolikrat. Tak proto BAN. Pokud mas namitky, muzes to resit pres SZ, protoze dalsi prispevky mimo tema hodlam mazat.
davee
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka