Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod AlienX 2. 1. 2007 23:56

Peter S. Kenedy - nehral som ani jednu, ba ani nevidel nazivo ale urcite by som bral COD3 a Red Steel dokupil neskor za prijatelnejsiu samu
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod JayTee 3. 1. 2007 00:03

PSK: CoD3 se fakt bojim, navic nema multiplayer :(
PC Engine - CD32 - N64 - GBC -GC - NDS - Wii - DSi-LL
JayTee
Killing Spree

Odeslat příspěvekod autofacr 3. 1. 2007 00:48

Né jednou obrazovkou živ jest člověk.
autofacr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod OBR 3. 1. 2007 09:23

Peter S. Kenedy píše:Sakra já se taky rozhoduji jako další hru koupit COD3 nebo Red steel a nikdo mi to tady neusnadňuje...kdo hraje COD3 tak to tady chválí, kdo hraje redsteel tak taky...podle recenzí je vítěz COD3 ale já už zase ty hry z 2.sv.v moc nemusím ale zas to má super ovládání...no stejně než něco koupím :-)

Rodiere pořád se mi zdá že hraješ fakt jinou Zeldu...nechápu co to tady píšeš./quote]

Koukni tady - Red Steel vs Call Of Duty3
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=5
Desktop - E6700 (3.9GHz), eVGA nForce 680i SLI, 2x 1GB Corsair 8500C5, 2x PoV 8800GTX SLI, 2x WD Raptor 150GB RAID0, Audigy X-Fi Fatality FPS, Enermax Galaxy 1000W. Notebook - Alienware Aurora mALX - Turion™ X2 TL-56, 2x 512MB, 2x Nvidia 7900GTX 256MB, Raid 200 GB HDD, DVD-RW.
OBR
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod rodier 3. 1. 2007 09:52

Bejt kennedy tak uz toho ***** zabanuju.

Co se tyce Cod3 vs Red Steel - ani jeden, protoze Ubisoft oznamil 4 dalsi hry ktere uz vyviji na Wii + dalsich 6 titulu na NDS.:
Brothers In Arms: D-Day, Cosmic Family, Driver: Paralel Lines, Spelling Spree ae

+ PoP: Rival Swords, Blazing angels, a TMNT.

The schedule also includes 6 DS titles (Rayman, Mind Quizz, Dogz DS, Brothers in Arms D-Day, Settlers 2, and TMNT)

Jinak nejaka spolecnost odhadla ze PS3 prej v roce 2010 vyhraje valku nextgen konzoli s prodeji 75M kusu ;-DD by mne zajimalo podle ceho to pocitali.. podle toho kolik se prodalo? tak to potom co teprve Wii...
rodier
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Tragedy 3. 1. 2007 10:00

Rodier: Proč je zvýrazněný ten Driver? Myslim, že zas taková bída na Wii neni, abys bral zavděk každou kravinou :P

Jinak to PS3 počítali pravděpodobně podle potenciálu konzole. Kdyby teď Sony vyrobila 10M kusů, tak se to hned prodá.
Atari 800->Amiga 500->Amiga 1200->SNES->3DO->GB->PS1->PS2->GBA->NDS->PSP->PS3
Now playing: Guitar Hero 3, Burnout Paradise
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rodier 3. 1. 2007 10:23

spajdr > x360 jedine s HDTV ;-DD i kdyz ani to ne.. grafika je sice najs ale to ovladani..brr ;] mam moznost hrat x360 na Bravii.. 1080p

Ja se tady ale nebavim ografice nebo o vykonu wii !!! Ja se tady bavim o tom, ze 1/2 hernich webu strhala CoD3 a RedSteel prave kvuli hratelnosti a ovladani!! coz JE problem.
Ja proste NEDAM 1800kc za ZKOUSKU. A je zajimavy ze mne tu peskuji zejmena ti, kteri si o penize jeste rikaj rodicum a sami maj zatim leda tak prd a Zeldu jako ja ;)
A co se tyce PC - je fakt ze mam na disku hodne zpiratenejch her, ale zadna znich nestoji ani za zlamanou gresli (tzn hraju je tak 1 hodku za tyden..) Hry ktere mne chytnou si samozrejme koupim (WoW, cela serie BF, Guild Wars, Swg + nektere starsi pecky).
rodier
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod rodier 3. 1. 2007 10:25

Tragedy - no ja prave nevim.. co jsem cetl tak zas tak moc nadseni kolem PS3 neni ;-)
ad Driver - myslis ze to bude kravina? Mne se Driver na PC docela libil, jen byl dost odflaklej.. Proste jezdeni ve skvelem velkem meste, zabijeni hajzlu, plneni misi.. Treba GTAcko mne moc nebavi kvuli ovladani.. na Wii by to mohlo bejt zajimavyy ;-D
rodier
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Tragedy 3. 1. 2007 10:37

rodier píše:Tragedy - no ja prave nevim.. co jsem cetl tak zas tak moc nadseni kolem PS3 neni ;-)
ad Driver - myslis ze to bude kravina? Mne se Driver na PC docela libil, jen byl dost odflaklej.. Proste jezdeni ve skvelem velkem meste, zabijeni hajzlu, plneni misi.. Treba GTAcko mne moc nebavi kvuli ovladani.. na Wii by to mohlo bejt zajimavyy ;-D

ad PS3/ Kolem týhle konzole vládne doslova hysterie. Navíc má hodně fanoušků z past-gen verzí.

ad Driver/ Ano bude to kravina. Měl sem tu "čest" a hrál poslední dva díly tj. Driv3r a Parallel Lines. I když poslední díl je oproti Driver 3 o dost lepší, stále se ani náhodou nerovná svyým předchůdcům a GTA sérii nesahá ani po žvýkačku na podrážce boty. Jinak nechápu proč tě GTA nebaví kvůli ovládání, když se ovládá přinejmenším stejně jako Driver :wink:
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Phazonreaver 3. 1. 2007 11:19

Kennedy, Ja mam red steel a mozem ti ho odporucit. Najprv RS a potom COD3 myslim ze to je riesenie. Na wii.ign.com je napisane ze metroid vysiel v japonsku tak si spor na metroida :). A dalsi uder pre vlasnikov PS. "udajne" ps3 presunu na september http://www.hrac.sk/nintendo/novinky/pla ... septembri/ takze wii ma velmi dobru buducnost. Mozno prekona aj X box v popularite.
Metroid veteran. Konzoloik wii DS owner
Zero mission 2,87 hod hard Fusion 1,29 hod
Prime 6,56 hod Prime 2: 8,99
Super metroid 4.20 Original metroid: 13,14hod Metroid 2: 9,01 hod
Metroid prime 3 corruption: Abstaaaak
V komere mam skovany PED suit :-D
Phazonreaver
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tragedy 3. 1. 2007 11:26

Phazonreaver píše:A dalsi uder pre vlasnikov PS. "udajne" ps3 presunu na september http://www.hrac.sk/nintendo/novinky/pla ... septembri/ takze wii ma velmi dobru buducnost. Mozno prekona aj X box v popularite.

Hmmm... další "zaručená" zpráva ze světa PS :roll:

A to jste slyšeli, že PS3 ve skutečnosti vůbec nevyšla a že jde jen o dobře provedenou blamáž? Davy před obchodama byl jen zaplacený kompars a krabice byly samozřejmě prázdné! Více info na http://www.truenews.com

edit: Info samozřejmě pochází od zdroje "blízkého společnosti".
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod werther 3. 1. 2007 11:41

užste se poprali s mattem v boxu wii spport? příjde když namlátíte víc jak 1500 a je mooooc hustej. už ho týden zkouším a dostanu se sotva do druhýho kola, normálně se ho bojím :shock:
co s ním?
werther
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 3. 1. 2007 14:29

Vidím že autofacr si udělal velmi zajímavý avatar...ale raději bych aby jsi ho zrušil ale samozřejmě je to jen na tobě do toho ti nemůžu kecat

rodiere nevím jaké jsi recenze četl ale právě u COD3 v recenzích píšou že je tam skvělá hratelnost díky ovládání...a jelikož tady z fora pár lidí má RS i COD3 a jsou s ním velmi spokojeni tak si jednu z těhle her určitě taky pořídím...už jen kvůli tomu ovládání když Wiimote je na tohle koncipován

OBRe to jsi vážně přehnal...tohle budu řešit a nenechám to jen tak!
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Majorus 3. 1. 2007 19:36

Tak co teda idičky, koupit, či nekoupit WII?
pečivě šetřím, nevím za co utratím :D
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod davee 3. 1. 2007 19:40

Jestli nevis, co s penezi, tak se hlasim jako dobrovolnik - rad je za tebe utratim :-)
Jinak jakou odpoved cekas v tematu o Wii? :-D
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka