Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Dave 23. 12. 2006 12:15

nevidím v tom problém, upravený film si samozřejmě stáhne jen ten, kdo má doma už původní originální verzi.. :wink:
"In the world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"
Dave
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Adam Bernau 23. 12. 2006 12:23

jelikoz je rec o serialech a ty jsou vetsinou TV ripy, na cemz nic trestneho neni, ban by mel dostat OBR za nesmyslne a OT prispevky :)
Adam Bernau
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Panzer.Dragon 23. 12. 2006 12:26

zekomplexovanej obr asi narazi na to ze by hodil Rodier SERIALY a FILMY na net.. nebyly uvedeny zadne nazvy takze muzem spekulovat o tom co vlastne obrovi vadi,
podle mne Rodier a nebo nekdo jinej muze klidne rozjizdet vlastni serial nebo film a ten si zverejnovat tam kde je dovoleno..takze pokud by se to resilo pravne bylo by to spis krive obvineni nez porusovani autorskych prav..
:-) smajlik jen proto ze nestuduju prava takze je to jen muj nazor
xbox1, x360, wii, 2x sega saturn, sega dreamcast, gp2x F200
Z-5450, LE40A786, Nikon 1j1, HP elitebook 8570w (250GB ssd), Nexus 7 2012 3G
Glory and Rock and Roll with Smart F2, 0,8 CDI & Fiat Punto 1.2 8V (2004)
Panzer.Dragon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajdr 23. 12. 2006 13:58

Kdo má rád kozaté blondýny a Wii tak mrk sem:
http://www.stuffmagazine.com/video/inde ... deo_id=890
Tež tě tak bolí hlava Waltr? ... :D
Blbec, ignorant a pan důležitý na funkci nejvyšší - to je jd - z games.tiscali.cz :-)
spajdr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 23. 12. 2006 14:36

K**va, ať pan OBR už neotravuje na tomhle slušným foru, poněvadž si koleduje!!!!!!!

edit:Asi tady nefunguje cenzura tak jsem to scenzuroval sám :wink: ..PSK

Edit:
No já se za to omlouvám, mi to uletělo, ale vážněse jinak nedalo, když je pan OBR takovej vůl! Dal bych BAN jemu!
Naposledy upravil Logan007 dne 23. 12. 2006 19:00, celkově upraveno 1
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod hrtak 23. 12. 2006 17:01

Thaq hlasim prvni zavadu - Rozbil se mi WiiMote :o( Bere jen kurzor po obrazovce, pohyby (odpalovani micku v tenise, Sermovani) ne :o(((.

AAA mam odehrano zhruba 50% Red Steelu a je to BOOOOMBA, presne to co jsem od ty hry cekal, nez sem se nechal ovlivnit zahranicnima webama s nizkym hodnocenim (teda souhlasil bych s nima tak prvnich 30min hrani, jakmile si clovek zvykne, tak je to narez). Moje hodnoceni je tak 85% a rozhodne zatim nejlepsi FPS, co jsem na konzolich hral. Jinak mam i CoD3, ale jeste sem ani nezacal, tak pak porovnam, + bude recenze
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 23. 12. 2006 17:15

No tak Red Steel mě láká celkem dost... Podle některých ohlasů je to fakt dobrý... A pak napiš i dojmy z CoD3... Jinak to je mi Tě líto, že se Ti rozbil ten wiimote, snad mě to mine... I když s mým štěstím... :-(
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Kaya 23. 12. 2006 17:23

Logan007 píše:No tak Red Steel mě láká celkem dost... Podle některých ohlasů je to fakt dobrý... A pak napiš i dojmy z CoD3... Jinak to je mi Tě líto, že se Ti rozbil ten wiimote, snad mě to mine... I když s mým štěstím... :-("/quote]

CoD3 - DOPORUČUJU! Jestli bude každa FPS tak dobrá jak CoD3 tak ji beru z fleku a Red Steel kupuju hned jak dohraju CoD3 :mrgreen:
Kaya
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 23. 12. 2006 17:47

Tak ono si stačí na SD kartu nahrát třeba seriál s příponou .mov a můžeš čumět...akorát to zabere hodně místa jeden seriál když je to mov

Sakra nedělejte chutě na redsteel a COD3...ale tak zelda vydrží dlouho tak co :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Logan007 23. 12. 2006 17:51

No tak počítám, žaaž bude první hack fw, takžepůjdou už přehrávat avi a spol... ;-)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 23. 12. 2006 17:52

Logan007 píše:No tak počítám, žaaž bude první hack fw, takžepůjdou už přehrávat avi a spol... ;-)-/quote]

Tak ono se v manualu píše že jde i avi :mrgreen: ale pak je tam napsáno že někdy nemusí fungovat...co to má jako znamenat?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hrtak 23. 12. 2006 18:02

Peter S. Kenedy píše:Tak ono se v manualu píše že jde i avi :mrgreen: ale pak je tam napsáno že někdy nemusí fungovat...co to má jako znamenat?n/quote]

avi ti prehraje, ale ne avi s divx/xvid kodekem, ktery se vetsinou pouziva
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 23. 12. 2006 18:04

hrtak píše:
Peter S. Kenedy píše:Tak ono se v manualu píše že jde i avi :mrgreen: ale pak je tam napsáno že někdy nemusí fungovat...co to má jako znamenat?n/quote]
avi ti prehraje, ale ne avi s divx/xvid kodekem, ktery se vetsinou pouziva

Aha díky...v tomhle se zas tak nevyznám
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Logan007 23. 12. 2006 18:25

Tak a jak je to s avi a jejich velikostí? Dá se nějak předělat divx na klasický avi... No já doufám, že brzo bude linux a pak půjdou divx v pohodě...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod spajdr 23. 12. 2006 18:54

Zatím na to video je akorát asi tohle
http://www.redkawa.com/videoconverters/wiivideo9/
Tež tě tak bolí hlava Waltr? ... :D
Blbec, ignorant a pan důležitý na funkci nejvyšší - to je jd - z games.tiscali.cz :-)
spajdr
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka