pokracovani predesleho temata
viewtopic.php?t=1844&start=6900
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Paar píše:ovsem nejsem si jisty, jestli neni po zmene zakona nelegelani i uz zaloha originalu.
kazdopadne nebavime se ale o systemu "original - zaloha", ale o systemu "kopie - mozna original", coz je uplne jine story.
cestrs píše:Paar píše:ovsem nejsem si jisty, jestli neni po zmene zakona nelegelani i uz zaloha originalu.
kazdopadne nebavime se ale o systemu "original - zaloha", ale o systemu "kopie - mozna original", coz je uplne jine story.
neni to nelegalni.
rikat neco o prioritach a o tom, ze kdyz na hry nemas tak nehraj, mi pride skoro jako vydirani. takovej nazor si proste muze dovolit jen nekdo kdo na to ma.
firmy ktery prodavaj hry za treba 1000 a vic tezko maj cokoliv jako moralni pravo na to nekoho zalovat a podobne (samozrejme ze o nelegalnosti neni pochyb). takze, dokud se trh nezmeni, nezmeni se nic. bohuzel, ale je to tak.
Majklbig píše:cestrs píše:Paar píše:ovsem nejsem si jisty, jestli neni po zmene zakona nelegelani i uz zaloha originalu.
neni to nelegalni.
rikat neco o prioritach a o tom, ze kdyz na hry nemas tak nehraj, mi pride skoro jako vydirani. takovej nazor si proste muze dovolit jen nekdo kdo na to ma.
firmy ktery prodavaj hry za treba 1000 a vic tezko maj cokoliv jako moralni pravo na to nekoho zalovat a podobne (samozrejme ze o nelegalnosti neni pochyb). takze, dokud se trh nezmeni, nezmeni se nic. bohuzel, ale je to tak.
Víš kolik jiných věcí bych rád dělal a kolik věcí bych chtěl, ale prostě na to nemám tak šmitec. Hraní her není otázka života....
Paar píše:od toho jsou tady recenze... proc myslis, ze se pisou ; )
Majklbig píše:Víš kolik jiných věcí bych rád dělal a kolik věcí bych chtěl, ale prostě na to nemám tak šmitec. Hraní her není otázka života....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků