Na jake Tv hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Na jaké TV či monitoru hrajete?
CRT TV 56 %  40%  [ 56 ]
LCD TV 48 %  34%  [ 48 ]
Plasma TV 7 %  5%  [ 7 ]
CRT monitor 6 %  4%  [ 6 ]
LCD Monitor 22 %  15%  [ 22 ]
Celkem hlasů : 139

Odeslat příspěvekod SCobra 27. 7. 2009 21:56

Mě teda černá nepřijde v pohodě ani na tom Samsungu, tak nevím :-) Otázka je, jak moc černá to doopravdy má být :-) Asi to nikdy nebude úplně ono, dokud nebudou body opravdu zhasnuté (a to u TN technologie nebudou nikdy).
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod kirby64 28. 7. 2009 14:01

dobrú čiernu dokáže zobraziť teraz jedine dáka kvalitná plazma ale tá ma zase opačný problém a vadí jej priame svetlo ktoré dopadá priamo na panel ináč obrazovo je to top led je to isté čo klasické lcd v niektorých parametroch dokonca ešte horšie
xbox360 id:KirbyPd
Ps3 id: KirbySK
Nintendo Id: KirbySK
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod boonno 28. 7. 2009 14:12

No mě led přišlo lepší jak klasický lcd, ale jak říkám viděl sem to jenom v datartu.
No plazmy to mají těžký, pořád kolují fámy o spotřebě a vypáleným obrazu...navíc v obchodě vedle přesaturovaných lcd nevypadají tak lákavě a navíc sem ještě nezažil prodavače, co by lákal na plazmy..naopak melou nesmysly a snaží se vylhanýma argumentama přesvědčit lidi na LCD. To sem zažil několikrát v datartu!
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kirby64 28. 7. 2009 14:39

LED má síce lepšiu čiernu ako klasické lcd ale tie led svetlá sú len po stranách tak ked je tmavý obraz zahorší sa ak kontrast bielej a celkovo je ten obraz stmavnený
no ja robim v elektre ale vo všetkých elektrách máš neonové osvetlenie ktoré simuluje denné svetlo preto tam lcd vyzerá lepšie než plazma ( závisí aj aká plazma) ale keď si doma večer to lcd pustíš tak máš hroznú čiernu a a na očiach pocit ako ked sa do neonky pozeraš
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod boonno 28. 7. 2009 15:07

No mě hlavně přijde, že ty lcd sou až neskutečně barevný (přesaturovaný). Jako omalovánky, i když to nemá s realitou nic společnýho. Jinak mě se i obraz plazmy víc líbil v tom elektru...hlavně když tam běžel sport, tak to byl obrovskej rozdíl
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kirby64 28. 7. 2009 15:41

ja keď som sa pred pár mesiacmi rozhodol že si zaobstarám nejakú tv na hranie mi bolo jedno akú jediná podmienka bola aby mala FULLHD som sa po záverečnej zatvoril tu u nás na predajni s xboxom 360 a ps3 a už som len skúšal skoro všetko do radu pri rôznych podmienkach a lcd mi nevyhovovalo ani jedno nakoniec išlo len o jedno akú veľkosť uhlopriečky u plazmy
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod Paar 29. 8. 2009 11:54

Planuju konecne koupi nejake nove LCD, jelikoz chci 82cm a levnou, je moje volba jedine tato technologie. Zaujaly me dve televize, ale nemam moc sanci si je poradne omakat, kdyz uz na ne narazim v obchode, je na nich pustena nova pres antenu.

Prvni je SONY Bravia KDL-32S5500K

Druha je Panasonic Viera TX-L32C10E

Mate nekdo s temato televizema zkusenost?
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod dr.miša 5. 12. 2009 02:39

Tak okořením tuto "prázdnou" diskusy o kvalitách té které TV - v součastné době drtim na LED pekle
Obrázek

a obraz je přes veškeré pochyby NESROVANATELNĚ :!: lepší než je u LCD či plazmy (na té mám pouze několikahodinovou zkušenost) - mluvíme tu o barvách, jasu, kontrastu a vůbec pojetím LED TV je prostě masakrální.

Celá TV je z jednoho kusu a je skleněná (jen některý kryty apd., jsou plastové), je to SAMSUNG 7.řady s LED technologií a tahle telka umí hodně moc věcí...
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 5. 12. 2009 03:52

Nahod nejake foto s hrami. Tahle televize me hodne zajima. Mas 32" nebo 40"?
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod dr.miša 5. 12. 2009 03:59

Je to 40" a částečně jsem se o ní zmínil v "ordinace....." a co se těch fotek z her týče.... jasná věc, nějaká udělám...
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Smoke 5. 12. 2009 04:40

Nedávno jsem stál u LED televize v Datartu na které běžely blu-ray ukázky na filmy.. sem myslel že se poseru. Krásnější obraz sem v životě neviděl.
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 5. 12. 2009 04:56

Pokud bychom meli v momentalni dobe kupovat domu TV, tak s nejvetsi pravdepodobnosti tohoto Sama 7ckovou radu. Zavidim ti, doktore!
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod dr.miša 5. 12. 2009 05:05

"Závist" není na místě, tak jasné má to nějakou hodnotu, ale ta je vyjádřena penězi a to není úplně Ou.Kí.

Ale jinak obraz zatraceně dobrej, co jako!
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod N.Marko 5. 12. 2009 05:08

Zatím to je asi ještě dost drahé že? Koukal jsem na to v e-shopech a vypadá to luxusně.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Logan007 5. 12. 2009 11:19

tak já jsem měl možnost vidět ceny na leden/únor a ceny LED půjdou na dnešní ceny LCD +- -> to znamená 32" okolo 13-15k .... LCD půjdou rapidně dolů - 32" okolo 6-7k ... ;) takže v únoru si naši taky budou kupovat novou TV :)

jinak k té LED technologii - já mám LED displej na notebooku a je to paráda ... ;) na notebook je to živé, až se nechce věřit ... :)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Předchozí stránkaDalší stránka