Plošinovky známé i neznámé

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod AlienX 12. 11. 2006 13:36

no naposledy som ho hral pred 6 rokmi
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod vuuduu 12. 11. 2006 13:55

Sh0dAN píše:suma sumarum:

ZX SPECTRUM: CJ IN THE USA <> SIR FRED <> MANIC MINER
AMIGA: TURRICAN 2 <> RUFF'n TUMBLE
SEGA MEGA DRIVE: BLADE OF VENGEANCE <> ALADDIN
PC: FLASHBACK <> ANOTHER WORLD
PS1: SPYRO THE DRAGON <> SKULLMONKEYS
PS2: RATCHET & CLANK 1 <> KLONOA 2

Ruff je SQUELA gamesa, ale ten Alladin je lepsi na AGA amige ako na Sege, tam je to len taky slaby odvar ! Videl som video (game speed ako to co najrychlejsie prejst - Slabota), netaha sa na Aladdina na Amige !!

A na ZX spectre je super gejma Last Ninja 2. Krasny kusok :P
vuuduu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 12. 11. 2006 13:57

Amiga verze bude stejna jako PC verze, co? ta byla uzasna.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod kirby64 12. 11. 2006 13:59

akurat vyšiel na xbox toe jam a earl nejaká nova časť
xbox360 id:KirbyPd
Ps3 id: KirbySK
Nintendo Id: KirbySK
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod Skinny 28. 12. 2006 01:53

tak jsem se rozhodl že první na řadě jsou Psychonauts, pak asi ještě 3 hry a je to zatím vše co na PS2 chci mít
v lednu je už objednám
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod Majklbig 15. 4. 2007 12:50

Může mi někdo popsat chronologii dílu Raymana na PSX/PS2.
Je to takto?:
Rayman (PSX)
Rayman 2 (PSX)
Rayman revolution (PS2) - což je Rayman 2 na PS2?
Rayman M (PS2)
Rayman 3 (PS2)
Rayman raving rabbits (PS2)
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 15. 4. 2007 12:57

mas to dobre.

jen Rayman M je party hra da se rict, zamerena na multak.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Majklbig 15. 4. 2007 13:07

A je teda ten Raman revolution na PS2 konverze Raymana 2 nebo to je někjak pozměněné?
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 15. 4. 2007 13:21

je to remake, hezci grafika. obsahove je to stejne, snad jeste je nove pridan plny dabing namisto skreku pouzitych puvodne. co jsem ale cetl, da se navolit, jestli chces skreky nebo dabing.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod dr.miša 24. 12. 2013 23:34

Prohraboval jsem se staršími hrami a objevil jsem málem zapomenutou plošinovku Zool, hrál jste někdo ..
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod tdjohn 25. 12. 2013 01:19

Tu si pamatuju. Hrál jsem ji na DOS, ale tenkrát se mi to líbilo. Dneska těžko říct :D Myslím, že jsem to míchal s nějakou hrou, kde byli černí pánové a šlo to hrát ve dvou. To ti něco říká?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 25. 12. 2013 16:28

Když se tu objevilo po letech téma o zajímavých plošinovkách:

Mám v plánu asi dnes rozjet toto - A Shadow's Tale (v USA Lost in Shadow. Hra má poměrně zvláštní princip, v němž se s hlavní postavou pohybujete místo samotného prostředí v jeho stínu. Za pomocí "pointeru" ve Wiimotu pak jste schopni manipulovat světlem a objekty, čímž pomáháte v průchodu levelů. Viz. video. Dělal na tom Hudson, hodnocení jsou rozporuplná, ale častokrát je hra označována jako "skrytý poklad" konzole Wii (hra nevyšla na jinou platformu).

RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Fuck8r 25. 12. 2013 17:40

to by mohlo bejt zajímavý, něco takovýho se stínama jde na PS3 ve hře Contrast - ale jako vedlejší prvek jen :-)

poslední plošky co jsem teď kupoval byly Duck Tales remaster a předposledního Raymana - ten nejnovější stojí ještě hodně :-))

ještě jsem si všimnul nějaký adventurní plošinovky Stick It To The Man! - to by mohla bejt pérdel
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Rampage

Odeslat příspěvekod Mahorero 26. 12. 2013 17:47

2Logan007:

Mahorero píše:Včera mi dorazil A Shadow´s Tale a hned z kraje mě svým expresivním způsobem vtáhnul do příběhu - mé zajaté osobě je odňat stín a ten je svržen z vysoké věže a zde mi začíná dlouhé putování až zpět na vrchol.

Náláda je velice podobná Ico, Shadows of the Colossus. Nápady jsou naprosto úžasné a neotřelé. Vůbec celé zpracování, lokace, hudební doprovod, parádní, jen grafika by zasloužila víc péče. To myslim hru malinko sráží.

Prošel jsem přes zahrady a 1.patro do druhého patra a dostal jsem meč. Takže už aktivním způsobem získávám zkušenosti....

Mahorero píše:Vždy jsem měl rád hry, které jdou tak trochu svou cestou a vymykají se střednímu proudu a ani s touto hrou to nebylo jiné a bylo to skvělé :arrow: A Shadow´s Tale

Možná trochu roztahaná a na tenhle herní žánr v tomto pojetí tak trochu dlouhá se mi zdála. Hru jsem prošel za 20:24 z celkovým splněním 83,7%, vracet se ke zbytku nejspíš už nebudu.

Co musím ale vypíchnout nade vše ostatní je naprostá vyváženost obtížnosti, ohromnou důmyslnost a nápaditost celého dílka, něco podobného jsem ještě nehrál(!) mnohokrát jsem se během hry přistihl jak kontroluji, zda-li stín odpovídá "zkutečnosti" >>> taková lahůdka pro architekty. Často se točí celou "strukturou" a mění se tak "realita" = stín, no naprostej mazec.

Na konci hry, který bych svým zvratem/překvapením přirovnal např. ke hře Killer 7, měl stín mého chlapce 16,10g

Ta hra je naprosto úžasná :!:
Skládám O*R*I*G*A*M*I* jedním prstem \^_^/´
Mahorero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod epilepticfish 26. 12. 2013 19:37

Rad bych zmínil tyhle dvě plošinovky.

Giana Sisters Twisted Dreams

Guacamelee!

Obě dvě jsou trošku náročnější, ale pro zkušenější hráče žádnej problém ;-)
Odesláno z ploutviček Mr.Fishky pomocí klávesnice :-))
epilepticfish
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka