Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Sh0dAN píše:suma sumarum:
ZX SPECTRUM: CJ IN THE USA <> SIR FRED <> MANIC MINER
AMIGA: TURRICAN 2 <> RUFF'n TUMBLE
SEGA MEGA DRIVE: BLADE OF VENGEANCE <> ALADDIN
PC: FLASHBACK <> ANOTHER WORLD
PS1: SPYRO THE DRAGON <> SKULLMONKEYS
PS2: RATCHET & CLANK 1 <> KLONOA 2
Mahorero píše:Včera mi dorazil A Shadow´s Tale a hned z kraje mě svým expresivním způsobem vtáhnul do příběhu - mé zajaté osobě je odňat stín a ten je svržen z vysoké věže a zde mi začíná dlouhé putování až zpět na vrchol.
Náláda je velice podobná Ico, Shadows of the Colossus. Nápady jsou naprosto úžasné a neotřelé. Vůbec celé zpracování, lokace, hudební doprovod, parádní, jen grafika by zasloužila víc péče. To myslim hru malinko sráží.
Prošel jsem přes zahrady a 1.patro do druhého patra a dostal jsem meč. Takže už aktivním způsobem získávám zkušenosti....
Mahorero píše:Vždy jsem měl rád hry, které jdou tak trochu svou cestou a vymykají se střednímu proudu a ani s touto hrou to nebylo jiné a bylo to skvěléA Shadow´s Tale
Možná trochu roztahaná a na tenhle herní žánr v tomto pojetí tak trochu dlouhá se mi zdála. Hru jsem prošel za 20:24 z celkovým splněním 83,7%, vracet se ke zbytku nejspíš už nebudu.
Co musím ale vypíchnout nade vše ostatní je naprostá vyváženost obtížnosti, ohromnou důmyslnost a nápaditost celého dílka, něco podobného jsem ještě nehrál(!) mnohokrát jsem se během hry přistihl jak kontroluji, zda-li stín odpovídá "zkutečnosti" >>> taková lahůdka pro architekty. Často se točí celou "strukturou" a mění se tak "realita" = stín, no naprostej mazec.
Na konci hry, který bych svým zvratem/překvapením přirovnal např. ke hře Killer 7, měl stín mého chlapce 16,10g
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků