Plošinovky známé i neznámé

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Skinny 20. 5. 2006 16:18

jedni je zatracují druzí milují k jakým patříte vy? Já tedy k těm druhým
tak pokud máte zájem pojdte si o některých popovídat
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod peanut 20. 5. 2006 16:29

Plošinovky mám rád, i 2D i 3D. Ty 2D mám asi radči. Moje nejoblíbenější plošinovka je asi Donkey Kong Country 2 na GBA.
peanut
Rampage

Odeslat příspěvekod Skinny 20. 5. 2006 16:38

plošinovky na těch jsme většina z nás vyrustala a mám rád Maria ten byl muj první pak následovaly další jako Crash Bandicoot a jestli se to tu rozepíše budu psát i další a pokecáme o nich
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod peanut 20. 5. 2006 16:44

Já pařil hlavně plošinovky z Mariova světa(DK je taky z Mariova světa). Pak ještě Crocka a Prince z Persie(ty novější díly). Ty jsem hrál docela hodně. Pak je pár plošinovek, který sem hrál jen chvíli. Sem patří třeba Sonic. Doufám, že si Sonica zahraju na Revu na Virtual konzoli. Je to klasika.
peanut
Rampage

Odeslat příspěvekod Skinny 20. 5. 2006 16:50

nějakého Sonica jsem taky hrál ale vubec nevim jaký to byl byl sem ještě malý a bylo to u strejdy na PC :!: a ne na konzoli a z nějakého izometrického pohledu
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod peanut 20. 5. 2006 16:53

Já pařil ještě ty 2D Sonicy. Ty 3D už jsou docela nic moc, prý. Hrál jsem je na starý konzoli od Segy asi Megadrive nebo Genesis, a jednou na emulátoru, ale tam to neni ono.
peanut
Rampage

Odeslat příspěvekod Skinny 20. 5. 2006 16:58

no to je jasné emulátor nikdy není to pravé ale klasika byl opravdu ten Mario na mé první "konzoli" od rejžožroutu tam bylo fakt kvantum Mario her a všechny téměř stehjné nějaké Super Mario Super Mario Bros a další napodobeniny her z S/Nesu
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod peanut 20. 5. 2006 17:01

Ale to byla snad jenom jedna Mario hra, která se lišila jen počtem životů, ne? Ale DKC mě bavila přece o něco víc než ten Mario. Možná to je tim, že to je hra od Rare.
peanut
Rampage

Odeslat příspěvekod Skinny 20. 5. 2006 17:07

ne bylo to trochu jiný už si to ale moc nevybavuju ale brácha se dokonce probojoval ze Super Mario do Super Maria Bros :D LOL dobrý co? no holt vietnamci
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod peanut 20. 5. 2006 17:19

999 999 999 in 1 nedělám si srandu to fakt bylo, ale těch her bylo jenom pět a pořád se opakovali. Jinak zejtra budu asi zase hrát Super Mario Sunshine, mám na tu hru chuť.
peanut
Rampage

Odeslat příspěvekod simsah 20. 5. 2006 17:21

peanut píše:999 999 999 in 1 nedělám si srandu to fakt bylo..../quote]

Jj to mám taky :mrgreen: ... plošinovky mě moc nebaví, ale hrál jsem nějakýho mária myslím, že to byl "Mario Bros." a ten mě docela bavil.
simsah
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Skinny 20. 5. 2006 17:24

peanut píše:999 999 999 in 1 nedělám si srandu to fakt bylo, ale těch her bylo jenom pět a pořád se opakovali. Jinak zejtra budu asi zase hrát Super Mario Sunshine, mám na tu hru chuť.r/quote]

takový sem taky měl ale 999 999 999? to ani nevim co je za číslo :D :oops: a opakovali se už i třeba při 100 in 1
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod peanut 20. 5. 2006 17:29

Já měl sto in one. A ten Mario na Snesu byl příšerně težkej. Bez Savu to musela být děsná frustrace.
peanut
Rampage

Odeslat příspěvekod simsah 20. 5. 2006 17:31

Byl, proto jsem ho nedohrál, ale kámoš měl 999 999 in one a asi 644 (nevým to přesně) byla nějaká vytuněná verze, kde měl nekonečno životů :mrgreen:
simsah
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Skinny 20. 5. 2006 17:33

no tak to musela bejt zábava mě na starym mariovi vubec nebavily ty levely pod vodou a co vás?
Skinny
Rampage

Další stránka