Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 11. 5. 2006 23:23

to compp:Tvé názory jsou aspon v pohodě od ostatních kteří si nintendo ani nepřipouští ale sakra co už mě docela dost štve je že všichni jak slyší nintendo slyší jen maria a to je vše tím pádem je to konzole na nic...a i kdyby tam byl jenom mario tak je to boží hra...vy se jen bojíte hrát takové hry že by si o vás někdo myslel že jste ještě dítě nebo to jinak nechápu...a dítě by určitě maria sunshine na GC neprojelo...je sakra těžký...a nintendo Wii je právě skvělý na hry typu FPS protože ovladačem můžeš přímo zaměřovat po celé obrazovce...se podívej na videa z redsteel ale jasně že pokud nintendo Wii nechceš nikdo by ti ho tady nutit neměl a pokud jo tak je ten člověk divný a nechápe pojem svoboda rozhodování
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 11. 5. 2006 23:24

Náhlovský Jiří"u[quote="compp píše:no a o to me prave jde. jiste sis stacil vsimnout ze po graficke strance to vypada naherne ale nedokazu si predstavit pohyb kamery dualshockem. pomoci dualshocku a vlastne vsech dosavadnich padu hra ztraci na zivosti pohybu obrazu a tim i na hratelnosti

:arrow: Možná to dobře nechápu ale to je jedno mysliš tu novou funkci nebo samotnej dualshok? Ta nová funkce prej bude volitelná a navic jen u nekterejch her.
Jinak by to bylo fakt na nic ovladani. Nevím no co je na tech vibracich pravdy kdyz na konferenci E3 se tam o ovladaci mluvilo hodne, ale o absenci vibraci tam nic nebilo! /quote]
Na E3 konferenci o vibraci nemluvili ale potom to potvrdili že tam nebude takže bohužel pro některé
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod compp 11. 5. 2006 23:43

to je pravda, ale napomahaji vziti se do hry. viz kdyz te zsahne kulka, nekam s autem nebo jinym vehiklem narazis...
compp
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 12. 5. 2006 00:09

Ty nehraješ nic jiného než auta auta a auta...Střílečky střílečky a střílečky??Potom tvůj názor na Nintendo chápu...
Red Wii,GC,GameBoy Advance SP Brighter,PSP.

dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod Smoke 12. 5. 2006 07:07

Ano já taky, myslím že je to ten samý typ hráčů co máme ve třídě...Hádali se s námi že Half Life 2 je lepší ne Metroid :???:
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod Skinny 12. 5. 2006 07:31

Lloyd.Irving píše:Ty nehraješ nic jiného než auta auta a auta...Střílečky střílečky a střílečky??Potom tvůj názor na Nintendo chápu...t/quote]

to jo no ale potom by to koupili své ratolesti jako hračku a najednou tam RESI :lol: ale mě hodně baví plošinovky a tak mám výhodu :wink:
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod OCELOTR 12. 5. 2006 09:08

Peter S. Kenedy píše:to compp:Tvé názory jsou aspon v pohodě od ostatních kteří si nintendo ani nepřipouští ale sakra co už mě docela dost štve je že všichni jak slyší nintendo slyší jen maria a to je vše tím pádem je to konzole na nic...a i kdyby tam byl jenom mario tak je to boží hra...vy se jen bojíte hrát takové hry že by si o vás někdo myslel že jste ještě dítě nebo to jinak nechápu...a dítě by určitě maria sunshine na GC neprojelo...je sakra těžký...a nintendo Wii je právě skvělý na hry typu FPS protože ovladačem můžeš přímo zaměřovat po celé obrazovce...se podívej na videa z redsteel ale jasně že pokud nintendo Wii nechceš nikdo by ti ho tady nutit neměl a pokud jo tak je ten člověk divný a nechápe pojem svoboda rozhodovánío/quote]

Vim že je MARIO super, ale mě jsou zkrátka TY VESELÉ ROZTOMILÉ A RŮŽOVÉ POSTAVIČKY OD NINTENDA, KTERÉ JAKO BY VYPADLI Z NOČNÍ MŮRY O TELETUBBIES úžasně nesympatický.
Hlavně ta uřvaná houba....... Tu najít v lese tak bych ji z chutí rozšlapal....
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Paar 12. 5. 2006 09:13

na maria nedam dopustit, na toho mi nesahej!
nesmis to tak brat, nevim, co ti na nem je nesympaticke. ze tam neni krev? brutalita? sprosta slova? zabijeni? zbrane? hmm....
musis to zkusit.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod OCELOTR 12. 5. 2006 09:23

Já to zkoušel a jsou to super hry, ale na můj šestadvacetiletý věk zkrátka moc infantilní. Když jsem viděl jak v LUIGY'S MANSION všichni ROŽŠTOMILE šišlaj, tak jsem chtěl vyhodit televizi z okna. A to jsem ještě nevěděl, že mě tam čeká ta uřvaná houba......
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Náhlovský Jiří 12. 5. 2006 12:51

Vůbec nechápu jak můžete přirovnavat SONY k nintendu ????
Jediné dobré konzole (už né pro dětí) je ta GameCube a ta Wii
Ještě se s ovladači opičí po sony!!
Maria si nechte na tom vašem nintendu a nam nechte hry ktere si zaslouží pořádnou presentaci na pořádný platformě!!!

Proč vůbec ještě nehraješ videohry když maš tak rád nintendo(třeba od Nintenda ještě nějaký videohry červený nebo žlutý seženeš )
Když se řekne nintendo tak se každýmu v palici zobrazí nejaká trapná hra pro děti a děti co hrajou na žlutým hranatým ovladači!!
CPU AMD Athlon XP 3200+
Náhlovský Jiří
Killing Spree

Odeslat příspěvekod peanut 12. 5. 2006 13:18

[quote="Náhlovský Jiří"uJeště se s ovladači opičí po sony!!o/quote] Už jenom tahle věta degraduje tvůj příspěvek na nesmysl. Stačí říct analogová páčka nebo gyroskop. Takhle sem se dlouho nezasmál. :lol:
peanut
Rampage

Odeslat příspěvekod simsah 12. 5. 2006 13:22

[quote="Náhlovský Jiří"uVůbec nechápu jak můžete přirovnavat SONY k nintendu ????
Maria si nechte na tom vašem nintendu a nam nechte hry ktere si zaslouží pořádnou presentaci na pořádný platformě!!!

Proč vůbec ještě nehraješ videohry když maš tak rád nintendo(třeba od Nintenda ještě nějaký videohry červený nebo žlutý seženeš )
Když se řekne nintendo tak se každýmu v palici zobrazí nejaká trapná hra pro děti a děti co hrajou na žlutým hranatým ovladači!!d/quote]

Ach jo, co se dá na tohle říct? :roll:
simsah
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 12. 5. 2006 13:22

[quote="Náhlovský Jiří"uVůbec nechápu jak můžete přirovnavat SONY k nintendu ????

Když se řekne nintendo tak se každýmu v palici zobrazí nejaká trapná hra pro děti a děti co hrajou na žlutým hranatým ovladači!!d/quote]
Víš co nevíš o čem mluvíš takže nemá smysl s tebou diskutovat... :roll:
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Uživatel 12. 5. 2006 13:23

Nahlovsky: To spis Sony se "opici" po MS...
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sh0dAN 12. 5. 2006 13:24

Podla mna nie je dolezite na com hras a co pouzivas.Dolezite su hry a pre ne hrame a kupujeme konzoly.Ja nie som zastanca ziadnej znacky a to som mal aj Segu aj Sony.Nintendo som uz mal davno vo vyhlade ,ale problem je ten ze ma velmi slabu podporu predaja.Ked sa zlepsi a nebude problem zohnat ako hardware tak aj software tak idem do BigN.

Byt sa do prs a neustale pripominat ,ze PS3 je bomba a Wii je bezcena je dost chabe.
Sh0dAN
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka