Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 23. 8. 2006 15:01

Tical píše:psk:to nemuzes vedet ze to nevyuzijou proc by nemohli?reba ma sony neco v zaloze nemuzes vedet

No jasně vědět to nemůžu a už se těším na to až si povíme kdo měl nakonec pravdu
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod majoran 23. 8. 2006 15:03

ako pre koho je to lepsie. je to lepsie pre nintendo, lebo ako si povedal, nikto ich nemoze ohovarat. ale urcite to nie je lepsie pre nas, hracov, pretoze nevieme na com sem. ja som rad ze viem kedy ps3 vyjde a kolko bude stat. aspon si mozem odlozit peniaze. nechapem preco stale tak obhajujete nintendo. pre kazdeho, kto caka na konzolu je predsa lepsie vediet cenu a datum vydania.
majoran
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tical 23. 8. 2006 15:04

mne se o to nejedna kdo bude mit pravdu jen to tedka nemuzes tvrdit a myslim si ze devkity budou natolik chytre ze si ten vykon bude rozdelovat mezi sebou sam taky docela mozne nevim to sice ale je to jedna zmoznosti ktera neni urcite nerealna
Tical
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Majklbig 23. 8. 2006 15:05

Co tu řešíte, si všichni vzpomeňte na launch PS2 - naprostý nedostatek konzolí, vysoká cena, složitá architektura, nedostatek kvalitních her, které byly navíc předražené a průměrné..atd. Tak proč někdo furt, v podstatě kvůli stejným věcem, síčkuje jaký to bude debakl. Launch přece nerozhoduje o úspěchu či neúspěchu.
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Wiskas 23. 8. 2006 15:05

psk: např. PS2 má kromě EE ještě VU0 a VU1 (vector unit), což jsou prakticky vzato dvě další samostatná jádra. Mám dojem, že na to všichni už zapoměli, ale před launchem PS2 se taky říkalo, jak je na ni těžké programovat a že kvůli tomu ocházejí vývojáři a že vyhraje xbox a podobné kecy. a jak to dopadlo - programátoři se přeučili a ps2 je nejúspěšnější konzole na trhu.
For God doth know that the day ye eat thereof yer eyes shall be opened and ye shall be as gods, knowing good and evil.
Wiskas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 23. 8. 2006 15:05

majoran píše:ako pre koho je to lepsie. je to lepsie pre nintendo, lebo ako si povedal, nikto ich nemoze ohovarat. ale urcite to nie je lepsie pre nas, hracov, pretoze nevieme na com sem. ja som rad ze viem kedy ps3 vyjde a kolko bude stat. aspon si mozem odlozit peniaze. nechapem preco stale tak obhajujete nintendo. pre kazdeho, kto caka na konzolu je predsa lepsie vediet cenu a datum vydania.

Tak já nevím jestli je lepší oznámit datum pul roku do předu a pak zjistit že ho není SONY schopno splnit než neoznámit a být v pohodě
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tical 23. 8. 2006 15:07

ale tedka bylo na bonuswebu vyjadreni kaze H.... ze stihnou do konce roku dodat 4 miliony konzoli taky dobra zprava :)
Tical
Killing Spree

Odeslat příspěvekod majoran 23. 8. 2006 15:08

ako vies ze ho sony nie je schopne splnit???????
majoran
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 23. 8. 2006 15:10

majoran píše:ako vies ze ho sony nie je schopne splnit???????

No nevím když ho ještě ani nezačali vyrábět :roll:
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tical 23. 8. 2006 15:10

jo no taky by mne to zajmalo odkud to mas !
Tical
Killing Spree

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 23. 8. 2006 15:16

Tical - Procti si diskuzi trochu nahoru, u meho prispevku se ti rosviti.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod Tical 23. 8. 2006 15:18

nevim nevim dneska pisou neco jineho a neviidim duvod proc se obavat sony ma urcite dost velke prostredky aby to dokazali a navic si myslim ze by sony bylo sami proti sobe ty 4 melouny zmiznou jako nic :)
Tical
Killing Spree

Odeslat příspěvekod majoran 23. 8. 2006 15:19

ale sak wii ma mat luch este pred ps3 a tiez sa este nevyraba. ja si myslim ze sony to ma dobre spocitane, ak stale tvrdi ze lunch bude v novembry.
majoran
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tical 23. 8. 2006 15:21

no vidite wii taky jeste neni vyroben ale nintendo to vzdy zvladne a sony ne ze ? a zase N fanousci jeje......
Tical
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 23. 8. 2006 15:23

Tical píše:no vidite wii taky jeste neni vyroben ale nintendo to vzdy zvladne a sony ne ze ? a zase N fanousci jeje......

Jsi na omylu...Wii už se nějakou tu dobu vyrábí a nemá takový namakaný hardware jako PS3 aby se to nedalo zvládnout
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka