Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tical 19. 8. 2006 14:45

no tedka si ze mne nekdo dela srandu napsal sem prispevek a hned to nekdo smazal o co jde?
Tical
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tical 19. 8. 2006 14:46

a napisu to tu znova ps2 je hodne slusna konzole a co dokazala s god of war je to hodne dobry kousek
Tical
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kirby64 19. 8. 2006 14:47

podla mna nebude v ps3 až taký priepastný rozdiel napr. oproti x360 zo začiatku machrovali že unreal 2007 pojde ibana ps3 a už je aj na x360 tam bude asi rozdiel ako medzi ps2 a xbox tiež su skoro všetky hry čo su na xbox aj na ps2
xbox360 id:KirbyPd
Ps3 id: KirbySK
Nintendo Id: KirbySK
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod peanut 19. 8. 2006 14:48

Tical: S GoW se PS2 určitě vytáhla, ale není to to co Sony slibovala, že PS2 opravdu bude. Mám strach aby se stejný scénář neopakoval i u PS3.
peanut
Rampage

Odeslat příspěvekod Skinny 19. 8. 2006 14:50

ono taky záleží na tvurcích, nějaký Lama Interactive budou mít i tak asi horší grafiku než dokážou vykouzlit třeba Konami, Squere-Enix, Capcom a další matadoři
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod Jont 19. 8. 2006 14:53

Je jasný, že žádná konzole nemůže dělat takový triky jako ve Stra Wade na tom pracoval obří superpočítač(i když ps3 by to možná zvládla). To byla asi jen taková sranda. A co teď sony s ps3 slibuje nereálného? Nic. A taková killzone 2 určitě bude. A s takovou grafikou jako ten trailer. Jen se teď podívej třeba na MotorStorm, to je nářez. Skoro fotorealistický a navíc to bláto, to je super.
PS4ever
Jont
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kirby64 19. 8. 2006 14:54

Ja len dufam že viac budu využívať aj ten hardisk nie ako na xbox tam ho podporovalo len malo hier ako napr. BLINX
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod Jont 19. 8. 2006 14:59

kirby64: Myslím, že ho moc používat nebudou. A jak to jako vlastně myslíš? Že se ta hra zkopíruje na pevnej disk a pojede odtam? To je blbost, vždyť ty hry budou mít za chvíli 20 GBa na disku budeš určitě mít spoustu dalšího materiálu(dema, videa, třeba nějaký hry, muziku), tak se to tam těžko vejde. Ale jinak se tam asi budou ukládat pozice z her a různý nastavení.
A o tom rozdílu mezi výkonem ps3 a xbox 360: teď hry na ps3 asi nebudou vypadat o moc líp nž na x360, ale časem rozdíl vzroste, jak se vývojáři budou učit využít těch 9 jader a myslím, že za pár let bude rozdíl hodně znatelný.
PS4ever
Jont
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kirby64 19. 8. 2006 15:02

to hej ale bude ich omedzovať malá pamäť ps3 lebo je rovnako velká ako na x360
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod chovi21 19. 8. 2006 15:06

Pro mě je dražší verze zbytečná.Pokud vím tak všechno půjde do budoucna dokoupit(kromě HDMI).Wifi nevyužiji PSP nemám,ten 20gb hadr snad na ukládání pozic a na nějaký to demo bude stačit nee.A co se týče čteček pamětových karet,foťák a kameru si k PS3 připojím přes USB.
Xbox360 je fakt nářez
chovi21
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kirby64 19. 8. 2006 15:10

a čo ked za par rokov budeš mať tv čo podporuje hdmi nebude ti luto že potom nebudeš môcť svoju ps3 zapojiť o dosť kvalitnešie? a ten hardisk čím väčší tým lepšie
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod Jont 19. 8. 2006 15:10

Mně jde hlavně o ten HDMI. Žádnej kvalitnější přenost signál nebude ps3 moct využívat. Navíc ty budeš odkázanej jen na komponentní kabel,který je taky dobrý, ale není digitální. HDMI totiž přenáší zvuk i obraz digitálně a myslím, že to je určitě kvalitnější. absence tohoto portu by tě mohla v budoucnu HOOOOOOOODNĚ mrzet. Toť můj názor.
PS4ever
Jont
Killing Spree

Odeslat příspěvekod chovi21 19. 8. 2006 15:20

Tak si koupím tu dražší verzi.Doufám že Ps3 někde v Č.Budějovicích seženu aspoň v Gameline.Půjde sehnat PS3 i ve značkovým Sony obchodě.
Xbox360 je fakt nářez
chovi21
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kirby64 19. 8. 2006 15:22

alebo počkaj kým zlacnie :-)
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod chovi21 19. 8. 2006 15:22

A to si mám koupit do tý doby co???Že by Wii.
Xbox360 je fakt nářez
chovi21
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka