Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod StefiCZ 8. 8. 2012 08:18

Ano máš celkem pravdu, teda až na tu hratelnost, mně sice baví tyhle ty ,, šplhací hry ,, na druhou stranu tě každou chvíli ruší absolutně nudná pasáž s přibíhající vlnou nepřátel, kteří se vzali odnikud. Nemluvě o tom, že tupější AI aby člověk pohledal. S grafikou souhlasím ta je nádherná, jenže za jakou cenu? Jednou se zadíváš trochu dál z té špagetky po které se pohybuješ a zjištíš, že toho stejně moc neuvidíš, protože nikam nemůžeš. U té hry prostě NESMÍŠ přemýšlet, pokud půjdeš přesně tou danou cestičkou co ti vývojáři připravili, tak s trochou štěstí a vypnutým mozkem si hru určitě užiješ. Pokud jsi ale zvyklý trochu na jiný typ her, kde člověk musí zkoumat a přemýšlet, tak z toho máš hned jiný ( horší ) zážitek.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 8. 8. 2012 08:32

Přesně. Trojka byla ukázková pro méně mentálně schopné jedince :D Grafika to už nezachrání. Příběh byl hodně o ničem a hlavně ho půlka chyběla. Dvojka zase měla příběh z jedničky, takže také nic moc. Jako akční hra určitě dobré, jen mě tenhle styl akce nebaví.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 8. 8. 2012 08:36

Bohužel, řemeslně kvalitně odvedená práce už mi dneska nestačí, hledám ve hrách něco, co už jsem neviděl milionkrát před tím :) A tyhle skákací střílečky jsem nikdy moc nemusel...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 14. 8. 2012 19:15

Sledovali jste někdo konferenci? Čekal jsem, že něco ukážou, když na tom nejsou finančně nejlépe a ono pořád nic :D Tak třeba příště...
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 8. 2012 19:20

Tak jsem dokoukal tiskovku Sony a musím říct, že jde za dlouhou dobu asi o tu nejlepší co měli. Minimum grafů, omezení keců okolo, vcelku pozitivní informace a hlavně hry. jedna hra sekaná za druhou a to je prostě fajn. Ano, čekal jsem ještě nějakou tu věc navíc, ale i tak to stačí. Na další podrobnosti (například to o Killzone) si ještě pár hodin asi počkáme, zatím mi vyhovuje oznámení.

Btw: Docela zajímavé je to, že když se chci koukat na nějaký komentovaný stream, třeba na Hrej, tak se to prostě nedá, protože se jak obraz, tak i zvuk nechutně cuká a je to nesledovatelné. Na druhou stranu oficiální stream od Sony/EA šlapaly naprosto hladce a to i přes fakt, že musely být mnohonásobně víc vytěžované.

EDIT// tdjohn: Vole.
Naposledy upravil N.Marko dne 14. 8. 2012 19:20, celkově upraveno 1
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod beat 14. 8. 2012 19:20

tdjohn: Tak já jsem překvapen, že aspoň něco ukázali. Takový Microsoft tam ani není, že...

Čekal jsem více, ale tak co se dá dělat, no...
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 14. 8. 2012 19:25

Pro mě nic nového neukázali a hlavně jsem čekal tu super slim konzoli a pořád nic. Celkově nic moc, ale někomu to zřejmě stačilo.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 8. 2012 19:34

CoD - to je pro tebe nic? No to čumím.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 14. 8. 2012 19:51

O tom se ví už dlouho, ale stejně se těším hlavně na nové BO, teď už na Xbox. Na Vitě to bude snad také pecka, ale pořád mi moc ergonomicky nesedí a nevím, jestli někdy bude. Pochybuju ale, že to bude mít 60 fps :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 8. 2012 20:00

Ježíš ty seš ale máslo. Jasně že se o něm vědělo, ale tohle bylo poprvé co ho ukázali!
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 14. 8. 2012 20:06

Mně se akorát líbí, že příběhově by to mohlo být zajímavé, ale spíše se bojím, že to bude kvalitativně průměr. Moc času asi na to nebylo a ani ukázky nebyly nijak skvělé, ale nechám se klidně překvapit.

-- 14. 8. 2012 21:08 --

Jestli tam vůbec příběh má být. Možná to bude jen pár misí?
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 8. 2012 20:08

A ono CoD někdy mělo dobrý příběh? ;)
Mě se líbil Rain a taky ta naprosto šílená plošinovka na Vitu na začátku.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 14. 8. 2012 20:12

Trailer a i kratky gameplay z Vita Killzone tedy parada 8-) o dost lepsi nez ta lonska ukazka pri sestrihu NGP games.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 14. 8. 2012 20:13

N.Marko, zrovna BO byl dobrý, ale je fakt, že COD je dobré hlavně kvůli kvalitní akci. Jen tam je zase auto aim. Je to složité.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SPY 14. 8. 2012 20:14

Na prvni pohled bych hadal, ze ten Cod musi mit 240 fps. Takovej hnus ... blef

http://www.youtube.com/watch?v=mFjgfte2 ... page#t=37s nevim co to je, ale vypada to zle, takova MGS1 atmosfera :lol:
SPY
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka