Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 7. 2012 12:25

Je to RPG (lehké) a je to z Japonska = JRPG. Nějaký problém? ;)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 27. 7. 2012 15:35

V čem to je RPG?
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 7. 2012 22:26

Role-Playng-Game - hraješ roli Amateratsu ( :D ) a jsou tam nějaké vylepšovací staty.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 27. 7. 2012 23:36

Devil May Cry. Kupujes si tam lepsi zbrane a komba. Tak to taky urcite bude JRPG.
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 7. 2012 23:56

Jó to je jedna z těch nekonečných hádek, kde začíná a kde končí RPG. :D
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 6. 8. 2012 20:18

Amazing Sony. Těch bonusů a novinek, už se nemůžu dočkat.
http://blog.us.playstation.com/2012/08/ ... llections/
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 8. 2012 20:23

Takhle se rejžujou prachy na HD kolekcích :D S tím GoW mě celkem serou - to jsem si nemusel ty kolekce kupovat zvlášť...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 6. 8. 2012 20:29

Mně hlavně vadí, že vůbec nedokážou nic zajímavého nabídnout. Uncharted trilogy jsou slepené tři hry do jedné. Tohle je to stejné, jen v jedné krabici. Když udělají nějakou přidanou hodnotu, nemám problém si koupit i Uncharted. To stejné u GOW, ale když tam nic nepřidají a ještě je většina her jen portem, tak fakt nevím :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 8. 2012 20:46

Uncharted mě zrovna netrápí, nemám ani jeden díl, takže bych si trilogii klidně koupil (jen ne za tu cenu).
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 6. 8. 2012 20:54

To jsi docela exot, protože mít PS3 a nemít Uncharted moc nedává smysl :D Pro mě to šlo díl od dílu kvalitou dolů, ale i tak to není špatné. Pokud mi nabídnou krabici s knihou, třemi originálními disky a všemi DLC, tak bych za to třeba kolem 2000,- dal.

Spíše jsem zvědavý na bonusy u GOW. Mám také všechny díly a trojku collectorku. Už vidím, jak dají jako bonus soundtrack, který byl stejně zdarma ke stažení do doby, než ho začala Sony prodávat na store :D Jedinou radost mám z toho, že na tom finančně nejsou moc dobře. Pokud tedy nevydají PS4 teď na Vánoce a pak bych chápal, že by asi něco scházelo.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 8. 2012 21:25

Uncharted je hra, která jde úplně mimo mě. Jako Infamous... I LBP se mi tu válí... :D
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod StefiCZ 6. 8. 2012 21:29

On Uncharted je dost přehypovaná hra, rozhodně si nezaslouží ty chvalozpěvy a řazení do kdejakých TOPú. Já třeba momentálně taky nemám ani jeden díl, měl jsem 1,2 ale teď nic, až ti vydřiduši sleví Trilogy tak jí vezmu, jo vlastně mám doma GA ale to už je teda nějakej bazmek :D
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 6. 8. 2012 21:35

Mně to přijde, že Uncharted si to nezaslouží, ale nikdo mi nechce rozumět :D Je tam plno věcí zajímavých a plno věcí, které mi zabraňují si hru užít. Maximálně 9.

Jinak inFamous 1 mám rád pro příběh, dvojka mě moc nebrala. LBP je dobrá hra, ale jak se to veme. Třeba Mario byl pro mě vždy blbost a nebavilo mě to, ale tady je i to stavění a docela zajímavé levely. Každopádně to také moc nehraju, i když na to v dobrém vzpomínám :D

Za půl roku ale Sony může oznámit Super mega gold kolekci GOW, kde bude i nový díl. A to se vyplatí!
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 7. 8. 2012 08:23

Uncharted je přesně ten typ moderní hry co mají lidi rádi, tak proto :) Co nejjednodušeji, nejkratšeji, co nejmíň hraní a co nejvíc tlačitkových sekvencí, kde postava po jednom stisku nejlépe dohraje celou hru... Je to smutný, co je ale ještě smutnější, že jsem si ty hry docela užil, nejsou to žádný 10ky, na to jim až moc věcí chybí ale na první ,, hraní ,, solidní zábava.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 7. 8. 2012 23:21

Uncharted jsou dobře udělané hry.. Mají vcelku dobrý příběh, kvalitní dialogy, pěknou grafiku, skvělé zvuky...a dobrou hratelnost.
Řemeslně kvalitně odvedená práce.
Člověk hraje, hraje, hraje....a najednou konec. I když by hrál dále. A to je na tom to nejlepší :-)
beat
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka