Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 4. 7. 2012 17:22

Ono je potřeba si trochu pohrát s nastavením 3D... Taky asi dost záleží na televizi a na brýlích...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 4. 7. 2012 17:39

Zatím jsem to vyhodnotil jako málo zajímavé. Neznám majitele, který by mi to doporučil.

Zkoušel jsem Need for speed Shift a všechno je fajn. Grafika sice rozmazaná, ale stromy vypadají jako stromy a celkově to není špatné. Jen mě překvapil obrovský input lag. Zkoušel to tu někdo třeba prohazovat s GT5? Plánuju to hrát na volantu, tak to snad tak hrozné nebude, ale na ovladači si to moc nedovedu představit. Zkoušel jsem i maximální citlivost a minimální deadzone. Je to běžné?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 4. 7. 2012 17:56

Ty jsi s tím input lagem fakt na hlavu... U mě bez problémů.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 4. 7. 2012 18:09

Jen se ptám. On by měl být přibližně dvojnásobný než u Forzy, kterou jsem teď často hrál. Možná to jde ale nějak poladit. Nebo to může být fyzika jak u KZ2 a když zatočím, tak řidič chvíli čeká, než to udělá, aby jako realita :D Zkusím volant a dám vědět.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 4. 7. 2012 18:15

Taky moc nechápu tvoje debaty na téma input lag :D Každopádně Kz2 pro mně skrze tohle bude legenda na vždycky :D Kecy vývojařů a Sony Boyů o tom jak v Kz2 ucítíte tíhu zbraní ve vlastních rukách mně před vydáním dost vnadily. Říkal jsem si jak to asi nebude super, po koupi už sem si říkal jen jací to jsou koko*i :D Zvyknout se na to dalo ale hratelnosti to rozhodně nepřidávalo, spíš to byla pro mně chyba hry, GT5 to samo - lepší než realita :D K tomu ale radši nic nedodávám, páč to ješte nemám a zatím se na to docela těším :)
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 4. 7. 2012 18:33

PS VITA Power ;-) 8-)
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 4. 7. 2012 19:28

Svátečním hráčům je to asi jedno :D Teď jsem zkoušel Shift na volantu a lag zůstal, ale na volantu to tolik nevadí. Každopádně to byl skvělý zážitek a ani nevím čím. Grafika není vůbec špatná a vypadá alespoň v určitém smyslu vyvážená. Zvuky skvělé. A i kdyby to nebyl úplně simulátor, tak se to hodně dobře hraje. Dokonce si lze u volantu nastavit stupně otáčení :( To plánují u PD asi za deset let do GT6. Nechápu, proč i FFB je v Shiftu normální. 1 není skoro cítit, 5 je poměrně slabá, ale na běžnou jízdu stačí. U GT mám jedničku a nedá se to skoro řídit, jak to kope. Po tréninku s 10 bych mohl hned potom nastoupit do JZD jako traktorista.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 4. 7. 2012 19:36

Jenom tak mimo téma, ptal ses mně posledně co ještě stojí na ps3 za zahrání v multiplayeru, teď hrajeme s kámošem Borderlands v co-opu a je to boží!
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 4. 7. 2012 19:39

Jsem si právě říkal, proč to teď pořád hraješ :D Aha, tak to potom jo. On jen Borderlands na PS3 nemá vsync, proto jsem ho zatím nekupoval.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 4. 7. 2012 19:43

Toho jsem si teda ani nevšiml, každopádně to jde hrát až ve 4ech hráčích, kdybys koupil a chtěl zahrát tak napiš, dám kdykolik bude čas :D
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 4. 7. 2012 19:57

OK, podívám se na to. A co GTA, to nehrajete? To je až pro 16 hráčů ;)
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 4. 7. 2012 20:17

To mi ještě ten kámoš nevrátil :grr: Už to má tak rok a nějak se k tomu nevyjadřuje... No ale jestli to ten chuj ztratil tak navalí love a vezmu si za to tu kompletní edicu :D
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 4. 7. 2012 20:24

To bych také rád, jenže Cenega už ji pěkně dlouho nemá a není skoro nikde skladem :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 4. 7. 2012 20:33

StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 4. 7. 2012 20:51

Tam to mají celou dobu :) Jak ale moc nenakupuju přes net, tak je to pro mě nedostupné.
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka