Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod sega.maniac 29. 6. 2012 16:01

Jj zustanou, navic tam mate pak slevy (vcetne novinek), trialy, ruzna DLC, cloud, exkluzivni bety apod. + navic ten cervnovy upgrade sluzby, to drive nebylo.

td: U Sony se neplati za dema her proboha a k tomu jeste narozdil od konkurence nabizi pro plusko trialy se vsim vsudy.

A z trosku jineho soudku kdyz jsem kupoval v unoru PS Vitu tak mela uz den pred ofiko vydanim k dispozici nekolikanasobne vice dem nez konkurencni 3DS jenz bylo na trhu skoro rok, ale ostatnich firem se kritika nejspise netyka ze ;-)
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Žulda 29. 6. 2012 16:11

Tak to mu to předplatím a obnovení dostane vždycky za vysvědčení :)
Žulda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 29. 6. 2012 16:14

sega.maniac, jak ještě? Prostě některá dema jsou placená. Proč ne, je to jejich věc.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Žulda 29. 6. 2012 16:20

Kupujete to členství přímo z konzole nebo přes web? Mě to hodilo na BestBuy po přihlášení do SEN a tam to mají za 50 USD.
Žulda
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 2. 7. 2012 09:58

Já to třeba kupuju přímo kreditkou přes PS store, u nás jde kupovat ještě tyhle kupony http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=316 Samozřejmě ty kody platí jen pro český účet. Na americkém navíc českou kreditkou nezaplatíš.

tdjohne, které demo bylo placené?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tdjohn 2. 7. 2012 10:00

Všechny trialy?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 2. 7. 2012 10:01

Trial není demo, je to 60 minut plné hry
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tdjohn 2. 7. 2012 10:02

Ano, takže demo.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 2. 7. 2012 10:07

Nebudu se s tebou hádat když nedokážeš rozlišit trial a demo.

SONY koupila Gaikai http://konzolista.tiscali.cz/articles/o ... kai-170412
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tdjohn 2. 7. 2012 10:10

Dokážu, ale jako zákazníkovi je mi úplně jedno, co to demo obsahuje. Ať už je to nějaký level nebo jen jen začátek plné hry. Kdo by platil za ukázky?

To jsem bral jako hotovou věc a oni to ještě ani nekoupili. Proto na E3 neukazovali žádné "cool" věci :D Snad to budou využívat s mírou.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 2. 7. 2012 12:50

Mohli by to zprovoznit na Vitě, aspoň by tam bylo co hrát :)
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod USER47 3. 7. 2012 00:09

Hmm, tak se zdá, že GT5 už nebudou nejhezčí autíčka:).
http://www.dsogaming.com/news/project-c ... est-build/
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 3. 7. 2012 02:32

StefiCZ: handheldy jsou prave z tech, ktere by vyuzily spis nativni hry, protoze clovek nekde v autobuse nebo metru tak nejak nemuze spolehat na kvalitni pripojeni...
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 3. 7. 2012 09:49

USER47 píše:Hmm, tak se zdá, že GT5 už nebudou nejhezčí autíčka:).
http://www.dsogaming.com/news/project-c ... est-build/

Na to už koukám dlouho :) Je to paráda, hlavně aby to tak pak vypadalo i ve hře :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod StefiCZ 4. 7. 2012 16:19

Dnes jsem u kámoše hrál na novým 3D monitoru ( já vůl zapomněl značku :D ) Killzone 3 ve 3D a mám takové rozporuplné dojmy. Kdysi jsem to hrál v electroworldu na 3D tv a tam mně to uchvátilo. Tady se mi rozhodně líbil 3D efekt, k tomu připomínky nemám, jen mi to přišlo všechno extrémně rozmazaný, při hledi skrz mířidlo mně to vyloženě bolelo koukat se do obrazovky. Všechny texty vylézaly do prostoru a jak mi přes ně lítal sníh tak jsem to vůbec nemohl přečíst :D Filmečky byly ale super, jen trochu hranaty. Jako jo, bylo to fajn, hře to zase dalo úplně jiný nádech, každopádně nic kulervoucího.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka