USER47 píše:V takhle extrémní verzi, kdy je někdo schopen si i zaplatit za nacheatování, mi to spíš připadá jako nějakej vážnej případ [url=http://cs.wikipedia.org/wiki/Obsedantně_kompulzivní_porucha]OCD[/url].

Tuhle poruchu mám snad jen ohledně jídla, na konci týdne si pravidelně objednávám stejné jídlo. Ty peníze tam jsem tam dal, abych lidi zaujal a případně motivoval, protože už jsem tady psal dvakrát a žádné pozitivní reakce nebyla.
A co bych z toho měl?… Asi úlevu. U takovéto nesmyslně zadané trofeje to ani za cheatování nepovažuju, všechny ostatní trofeje jsem udělal poctivě sám a bez pomoci za několik desítek hodin, ale abych dodělával jednu trofej ještě několik stovek hodin navíc, což by prakticky znamenalo asi 400x udělat jednu stejnou singleplayervou misi se mi vůbec nechce… a ani na to nemám čas.
Schopnostně náročné trofeje chápu, ale dát takhle časově extrémně brutálně náročnou trofej, která se nedá férově prakticky splnit, nechápu. A to jsem dohrál i RPG hru (SO), kterou na platinu dalo asi několik procent hráču (asi 2,5%) a trvalo mi to 6 měsíců usilovného hraní (a 1 měsíc to bylo jen bezduché zabíjení v jedné lokaci - to jsem ještě nemohl chodit do práce)
Chápu, že někomu se může zdát hon za trofejemi nesmyslný, ale já to dělám, abych ukázal, že se mi ta hra líbíla a proto jsem ji dohrál na platinu. A dále ji chci hrát, jak to asi tvůrci zamýšleli (třeba u Dead Space 2 obtížnostní trofeje se třemi savy na hru a nebo tou maximální obtížností)
Jak koukám, tak jsem napsal dost dlouhý příspěvek, který obsahuje většinou nadávání na tu trofej.