já jsem v únorovým seku cen koupil jen Špeluňky a Street fighter II turboHD - ale tam se musím někde naučit ty komba a speciály, zatím se mi nepodařilo dostat z Blanky elektriku a nebo ho roztočit, ale už umím tu modrou střelu Ria s řevem haj-ňuket (houba dolů stočit dopředu a punch tlačítko)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
Já jí taky na PS3 nemohl najít, tak jsem NHL 14 koupil přes pc. Hra má volitelnou cz formou titulku - v tréningu i dabing by Alzak Kdyby někdo NHLko pořídil tak si mě klidně přidejte můžeme pak dát nějakej ten match
Naposledy upravil epilepticfish dne 15. 2. 2014 15:02, celkově upraveno 1
Bohužel mám NHLko na hlavním učtu Ten bych byl ochoten za určitých podmínek sdílet ale to by se ti asi nevyplatilo protože tam je spousta dalších her (hry z ps+ samozřejmě nepočítám)
mam tu jednu starsi ps3 co jsem koupil je to 250gb.. mam tam konverzi z hdmi na vga+zvuk a proste nevim jeslti je to tou konverzi ale jak spustim hru nebo treba update..atd tak se proste jakoby resetuje obraz.. na chvilku vypadne a na monitoru se mi to prepne na PC a musim to prepnout rucne zpet