Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod beat 23. 7. 2012 21:47

Vím že jsem brzda...ale rozehrál jsem Uncharted 3.
Chtěl bych se zeptat.. Je normální, že mi v levelu na lodi vypadává zvuk? Hru jsem koupil minulý týden, ale stáhnul se update.
Včera mi při hraní vypli na chvilku elektriku, tak jsem se dnes docela bál, že to odskákal playstation, ale tam chyba není. Dělá to opravdu jen v jednom levelu na lodi.

Co jsem teď zkusil googlit, tak se tyto problémy mohou vyskytnout. Ale je zvláštní, že i po updatu? Docela mě to překvapilo..
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod Coft 23. 7. 2012 21:53

PSK: No, jenomže když mi stahuje update, který má 200mb, tak ho tahá hodinu.
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 24. 7. 2012 08:30

Tak v tom případě je někde chyba u tebe, updaty mi PS3 tahá do pár minut. A nemůže to být náhodou tím, že jsi tam měl hodně starý firmware a tak se to muselo celé dotáhnout až na ten nový? Nevím jak to funguje, ale třeba to tak mohlo být.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 24. 7. 2012 08:41

Já myslím, že v každé velké aktualizaci je celý FW.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 24. 7. 2012 09:02

Coft: Ono je stahování firmwaru trochu pomalejší, než by teoreticky být mělo. Moc to řešíš :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Coft 24. 7. 2012 13:39

Asi jo. Ale tak mám si co hrát a to je hlavní :-).
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Coft 25. 7. 2012 21:43

Buď jsem byl tak zažranej do tý hry a nebo je Killzone 3 opravdu příběhově tak krátkej? :-)
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod beat 25. 7. 2012 22:11

Tak není to dlouhá hra, no....
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 7. 2012 11:14

Kdo nehrál a má rád JRPG - nutnost!
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod StefiCZ 26. 7. 2012 12:34

N.Marko: A co má hra společnýho s JRPG? Mně to spíš přijde jako ten nejpovedenější klon Zeldy ale jRPG?
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 26. 7. 2012 12:43

Cože? Okami? Klon Zeldy?
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 26. 7. 2012 13:22

Taky jsem si říkal co má tohle společného s JRPG? A k zeldě je to opravdu častokrát přirovnáváno a já s tím taky souhlasím.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod StefiCZ 26. 7. 2012 18:42

SCobra: Hrál jsi obě ,, hry ,, ?
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 26. 7. 2012 21:06

Jen Zeldu kdysi :) Ale Okami mi přijde z obrázků a videí dost jiný :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod StefiCZ 26. 7. 2012 23:17

Z obrázků možná, za to ale může ta stylizace...
StefiCZ
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka