Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod beat 15. 7. 2012 18:53

Grand Turismo? Kdo ten banner dělal? :mrgreen:

Ta nová PS3 na těchto obrázcích vypadá moc pěkně.. Otevírání nevím, ale pokud by byla takto poloprůhledná, nebylo by to vůbec špatné.
Pokud se dívám dobře, vidím vpředu tlačítko pro vysunutí disku. Přesně uprostřed. Takže si opravdu netroufám tvrdit, jak se to bude otevírat.
Zas tam ale nevidím zapínací tlačítko...
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 15. 7. 2012 18:56

Gamestop ale opravdu dává GT5 k nové PS3 - XL verzi...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod StefiCZ 15. 7. 2012 19:15

SCobra: Podle mně ale Beat narážel na to, že je to Gran Turismo, ne GranD jako na banneru :)
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 15. 7. 2012 19:51

Jo takhle, no... :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 19. 7. 2012 16:13

Chce někdo beta klíč do LittleBigPlanet™ Karting? Dostal jsem ho mailem ale zároveň dnes je zdarma pro pluskaře, takže kod mi zůstal.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 19. 7. 2012 17:03

Já se zrovna úplně náhodou koukl na Store a zabloudil do správné kolonky (nevím, proč to tak schovávají) a už tahám. Spíš mě ale zajímá to LBP na PSV, jenže tam se nedostanu, kvůli regionální diskriminaci.

Btw: nemáš ještě náhodou nějaký klíč do bety Dust 514?

jinak jsem koupil Killzone: Liberation na PSP (200kč no neberte to, jen doufám, že to obsahuje i pátou epizodu). Je zajímavé, že z PSV to nejde dohledat a tohle je také docela schované. Ono vůbec by si mělo Sony s tím Storem něco počít, protože je dost nepřehledné a neintuitivní.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 19. 7. 2012 19:23

Zajímavé, to Killzone na Vitě nefachá :/
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 19. 7. 2012 20:18

Tak proto je schovane, Vita sekce ukazuje jen kompatibilni PSP hry a je to tam i v popiscich jeste napsane.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod StefiCZ 19. 7. 2012 20:48

PSK: Ten klíč bych bral :)
N.Marko: Betu LBP na Vitě jsem zkoušel, celkem slušné, prostě klasický LBP, dnes už nenadchne ale na Vitě se myslím neztratí. A k tomu Killzonu, ten mně na psp hodně bavil ale k té bonusové epizodě jsem se nikdy nedostal, vždycky to na mně vylezlo s nějakou chybovou hláškou...
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 7. 2012 03:22

Já jen nechápu, proč to je nekompatibilní :(
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Coft 23. 7. 2012 16:52

Chci se zeptat. Naši mi koupili k narozkám PS3, pohoda, všechno funguje tak jak má, ale mám takovej problém s updaty. Trvají strašně dlouho, dělá to i vám nebo jenom mě? Jako, že by pro Sony byla 100mb/s linka tažená optikou do bytu moc pomalá? :-D
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 23. 7. 2012 17:21

Jo updaty jsou nemožný, to je normální :) A nejlepší na tom je, že ve výsledku stejně nic kloudnýho nezlepší :D
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 23. 7. 2012 18:54

Mě běhají naprosto normálně :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Coft 23. 7. 2012 19:16

Divný. Je pravda že mám doma ještě PS3 fat, ale tak to by snad nemělo hrát roli. I když teď jsem málem přišel o rozum, když se mi stahoval update na Little Big Planet 2 :-D
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 23. 7. 2012 20:55

Tak hlavně pokud to taháš přes wifinu do PS3, tak tě to více než 12 Mbps nepustí.

-- 23. 7. 2012 21:56 --

Jinak nemáte někdo Dead island na PS3? Rád bych to zahrál v coopu.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka