Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 2. 2011 15:34

Se pak domluvíme ;-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod .soul 6. 2. 2011 21:37

Tak Killzone 2 mě naprosto nechytl. Celý je to o tom, že se člověk posune o 10 metrů, schová se, příjde přestřelka, chvíli se stříli, popojde se o 10 metrů, schová se...
Zato Resistance 2 :love:
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod oggi 6. 2. 2011 21:43

Ahoj, vim, muzu si to nekde najit sam, ale momentalne jsem pripojen jen pres mobil.. PS3 mam prvni den a moc jsem to zatim nezkoumal. Zajima me, jestli kdyz predchozi uzivatel ma na tomhle PS3 udelany ucet na PSN, muzu si udelat ucet svuj, nebo jde jen jeden na kazdou konzoli? A taky se mi stalo, ze mi sam od sebe stahoval hry... Hral jsem si a behem hrani mi to nekolikrat napsalo, ze napr. Tekken 5 se dostahoval a pak koukam, on se tam fakt objevil a to nebyla jedina hra.. Pritom jsem na psn vubec jeste nebyl.. Jsem z toho v lese:)) .. Dekuji za rady..
oggi
First Blood

Odeslat příspěvekod N.Marko 6. 2. 2011 21:44

které je v zásadě to samé... :) Já osobně mám radši KZ kvůli atmosféře a stylu jež je poněkud pomalejší. To mi víc vyhovuje.

-- 6. 2. 2011 21:48 --

oggi píše:Ahoj, vim, muzu si to nekde najit sam, ale momentalne jsem pripojen jen pres mobil.. PS3 mam prvni den a moc jsem to zatim nezkoumal. Zajima me, jestli kdyz predchozi uzivatel ma na tomhle PS3 udelany ucet na PSN, muzu si udelat ucet svuj, nebo jde jen jeden na kazdou konzoli? A taky se mi stalo, ze mi sam od sebe stahoval hry... Hral jsem si a behem hrani mi to nekolikrat napsalo, ze napr. Tekken 5 se dostahoval a pak koukam, on se tam fakt objevil a to nebyla jedina hra.. Pritom jsem na psn vubec jeste nebyl.. Jsem z toho v lese:)) .. Dekuji za rady..

Tohle pomůže:
viewtopic.php?f=1870&t=1076248
Jinak jestli se ti během hraní stáhla nějaká hra a máš PS3 z druhé ruky první den, tak nejpravděpodobnější vysvětlení je toto: Předchozí majitel si na Store zadal stahování hry. Konzoli ti prodal bez toho aby se hra stihla stáhnout celá. Při prvním připojení k internetu se PS3 připojila na server a dotáhla soubory které měla ve frontě.

Než se zeptáš, tak ano, PS3 umí stahovat na pozadí.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 6. 2. 2011 22:15

Jde nejak prevest savy z konzole na konzoli? Kamoska si chce kupovat PS3 a chci ji ukazat nejaky hry, ale nechci hrat vsechno od zacatku abych ji to ukazal. Jde to nejak udelat?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 6. 2. 2011 22:22

Ano.

Je tu pár problémů s některými hrami, které jsou z neznámého důvodu proti kopírování chráněné, ale je to snadné. Prostě najedeš na uloženou pozici, trojúhelník a zkopírovat. Na druhé PS3 ovšem musíš založit shodný účet jako máš na té staré, jinak save nebude fungovat. Nezapomeň pak účet zase smazat.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod .soul 6. 2. 2011 22:27

Tak všechny FPS jsou cca stejné, ale přesto jiné :)
V Resistance pobíháš, v KZ vykukuješ :) Hlavně se mi líbí ty sekundární ůtoky u každé zbraně.
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 6. 2. 2011 22:28

N.Marko : Dik.

Moc toho nebude, jen par her.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod sega.maniac 7. 2. 2011 16:50

Nezlobil bych se..

Obrázek
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod drumm.xxt 7. 2. 2011 19:31

Pomoc prosim. Ted jsem si donesl domu novy PS3 vcetne hry NFS Shift. Zapojil jsem ho pres HDMI kabel, najelo menu, stahlo si to nejaky update. Vse vypadalo ok, tak vlozim hru a cekam, ta se nainstalovala. Ale nejede mi v ni zvuk. Vubec, x krat jsem to vypl a zapl, v menu PSka zvuk jede, dokonce i nejake demo video mi to spusti v pohode, ale ve hre proste nic. Nejaky napad? Zkusil jsem prepojit PS na druhou televizi, ale tam se mi PS vubec nezobrazil, ani pres HDMI, ani pres tri cinche ani pres SCART. Prosim pomoc nez s tim hodim o zem :((
drumm.xxt
First Blood

Odeslat příspěvekod .soul 7. 2. 2011 19:39

Kdyz pripojujes do jiny TV, musis dlouze podrzet spousteci tlacitko, ono se to zesynchronizuje..
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod drumm.xxt 7. 2. 2011 19:47

No uz mi poradil typek na jinem foru, musel jsem nastavit zvuk na PS na stereo jelikoz telka DD nepodpuje, tu synchronizaci pak vyzkousim dik
drumm.xxt
First Blood

Odeslat příspěvekod sega.maniac 8. 2. 2011 17:42

O vikendu jsem hral po dlouhe dobe jeden titul s podporou funkce Sixaxis (nebudu psat ktery, abyste se mi nesmali :-)) ) a musim rict ze opravdu prijemne zpestreni, az me to prekvapilo. Jizda na koni i hazeni micku hned dostalo uplne novy rozmer a nejak si ted nedovedu predstavit X360 verzi, kde toto vse chybi. I kdyz se tento zpusob ovladani zadnych extra her ve vetsim mnozstvi nedockal, zpestreni je to skutecne dobre.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod spajza X 8. 2. 2011 22:18

To mas to iste ako rybarske hry.. sto a jedno, nezrovnatelne ;)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Smoke 10. 2. 2011 13:18

:D :lol:
http://www.escapistmagazine.com/forums/ ... -Followers

Tak to se mu povedlo. Kevin Butler omylem retweetnul jailbreak kód. Někdo tweetnul "Come at me" a za to ten kód a Butler odpověděl "Lemme guess... you sank my battleship?" společně s původní zprávou :D
Tomu říkám el ou el.
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka