které je v zásadě to samé...

Já osobně mám radši KZ kvůli atmosféře a stylu jež je poněkud pomalejší. To mi víc vyhovuje.
-- 6. 2. 2011 21:48 --oggi píše:Ahoj, vim, muzu si to nekde najit sam, ale momentalne jsem pripojen jen pres mobil.. PS3 mam prvni den a moc jsem to zatim nezkoumal. Zajima me, jestli kdyz predchozi uzivatel ma na tomhle PS3 udelany ucet na PSN, muzu si udelat ucet svuj, nebo jde jen jeden na kazdou konzoli? A taky se mi stalo, ze mi sam od sebe stahoval hry... Hral jsem si a behem hrani mi to nekolikrat napsalo, ze napr. Tekken 5 se dostahoval a pak koukam, on se tam fakt objevil a to nebyla jedina hra.. Pritom jsem na psn vubec jeste nebyl.. Jsem z toho v lese:)) .. Dekuji za rady..
Tohle pomůže:
viewtopic.php?f=1870&t=1076248Jinak jestli se ti během hraní stáhla nějaká hra a máš PS3 z druhé ruky první den, tak nejpravděpodobnější vysvětlení je toto: Předchozí majitel si na Store zadal stahování hry. Konzoli ti prodal bez toho aby se hra stihla stáhnout celá. Při prvním připojení k internetu se PS3 připojila na server a dotáhla soubory které měla ve frontě.
Než se zeptáš, tak ano, PS3 umí stahovat na pozadí.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short