od N.Marko 29. 6. 2010 08:15
Koukal jsem do agreementu a je tam něco o sdílení videí a fotografií skrz nějakou websajtu. Zajímavé, až se mi nainstaluje zjistím víc.
-- 29. 6. 2010 09:52 --
OK, takže jdeme na to. Je to takové malé střihové studio, musíte mít nějaké video vložené po upgradu FW jinak vám to nebude fungovat. Spustíte program (44M download, pak už jede normálně), vyberete video, to pak můžete stříhat, zpomalovat, dodávat text. Jde mít za sebou i několik videí, ale míchat je nelze (tedy šlo by to kdyby si s tím někdo dal tu práci a předem je rozsekal, ale to je extrémně neobratné). Celé vaše veledílo pak lze uploadnout na YouTube a FaceBook (je nutný mít account). Pokud máte kameru EyeToy a nainstalovaný střihačský program k ní, může to být docela užitečná sranda.
Takže resumé nového FW je celkem pozitivní. Sice to není nic tak extra jak jsme si přáli, ale na druhou stranu zase lepší než drátem do oka a mě se tahle featura líbí. Celkem užitečné.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short