Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Paar 27. 6. 2010 11:29

Torham píše:Paar: Otázka životnosti asi bude viset na tom, jaký je to model konzole a jak silnou vrstvu pasty jste tam napatlali. Protože ty první CELLy údajně hafo moc topí, tak se ta pasta odpařuje a tím nejspíše vznikl onen problém :-|

Kolik pasty... Když jsme se na to koukali, bylo to podle nás tak akorát. Hodně pasty údajně spíše škodí, málo zase nepomáhá. Prostě jsme tam "by očko" dali tak akorát ;).
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 6. 2010 11:38

Takže co teď PSK? Koupíš tu slimku a uděláš transfer dat, nebo si necháš jenom Fatku a budeš se modlit?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod beat 27. 6. 2010 11:46

Peter S. Kenedy píše:pokud bude mít někdo zájem kdo nemá FB tak je někam ještě nahraju ale moc se mi nechce :-D
Ale mohl bys ;-)
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 27. 6. 2010 11:56

N.Marko, asi se zatím budu modlit :-D
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 6. 2010 12:02

Odvážný chlapec :)
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 27. 6. 2010 20:19

Beru z5 svuj nazor k FF13 ohledne obtiznosti.

Jak tak hraji FF9 (nahrano 9 hodin , konec 1 cd)

Zjistuju, ze stary FFka byly obtiznosti nekde jinde.
Zadnej autoheal,zadnej autocure status, zadny mana nebo Hp regen, dava me to docela zabrat a pritom tenkrat me na tom nic tezkyho neprislo. Divne :/
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 27. 6. 2010 20:37

To proto, že všechny dnešní hry jsou zjednodušené. Skoro v každé narazíš na regeneraci zdraví, kde se stačí na chvilku skrýt před střelbou a postava se vyléčí. Na každém kroku jsou časté checkpointy atd. A to jen proto, aby to přilkalo větší publikum hráčů a velmi nákladná hra, se tak zaplatila.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 27. 6. 2010 20:44

jojo, je to skoda.
Konzolisti si mozna flamujou po serverech a forach , jak se na jejich konzolich nepirati a jaka , ze to je rozsirena platforma , ale malinko jim ušlo , ze diky tomuhle vsemu mame hry , ktere by zvladla hrat i moje matka.
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 6. 2010 20:48

Já nevím, jestli ty konzolový hry nejsou zjednodušený taky proto aby přilákaly PCčkáře :D
Nemyslím to úplně vážně, ale možná na tom něco bude, protože vždy když jsem dřív PCčkáři ukazoval nějakou hru na PSX/PS2, tak se u toho tvářil jako že hezký, ale hrát by to nechtěl, protože to nechápe...
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 27. 6. 2010 20:49

Tomkalhotka píše:Beru z5 svuj nazor k FF13 ohledne obtiznosti.

Jak tak hraji FF9 (nahrano 9 hodin , konec 1 cd)

Zjistuju, ze stary FFka byly obtiznosti nekde jinde.
Zadnej autoheal,zadnej autocure status, zadny mana nebo Hp regen, dava me to docela zabrat a pritom tenkrat me na tom nic tezkyho neprislo. Divne :/
IX se dala projít v pohodě. Já osobně bych za problémové označil jen dva příběhové bossy - Gizamalukeho (ten byl tvrdej vzhledem k fázi hry, kde se nacházel) v Gizamaluke's Grotto (CD 1, před Burmecií) a Kuju Trance na konci hry. Zbytek bossů byl lahůdkový. Co se týče autohealu, nebyl tam; samozřejmě. Ale když je člověk disciplinovaný a pravidelně healuje po těžkých bojích, není problém. Se statusy problém samo byl, těm se musíš vždy věnovat. Regeny byly myslím ability :hm V řadě FF her je HP regen jako buff.
Tomkalhotka píše:jojo, je to skoda.
Konzolisti si mozna flamujou po serverech a forach , jak se na jejich konzolich nepirati a jaka , ze to je rozsirena platforma , ale malinko jim ušlo , ze diky tomuhle vsemu mame hry , ktere by zvladla hrat i moje matka.
Souhlasím...
N.Marko píše:Já nevím, jestli ty konzolový hry nejsou zjednodušený taky proto aby přilákaly PCčkáře :D
Nemyslím to úplně vážně, ale možná na tom něco bude, protože vždy když jsem dřív PCčkáři ukazoval nějakou hru na PSX/PS2, tak se u toho tvářil jako že hezký, ale hrát by to nechtěl, protože to nechápe...
Záleží, co to bylo za hru :) Jestli JRPG, tak se mu nedivím :D Ty hry jsou po všech stránkách atypické, pokud na ně nahlížím pohledem PCčkáře :)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 27. 6. 2010 20:52

ja tenkrat taky FF9 dohral v pohode, ale ted uz vidim, ze je to trochu vic tessi hra oproti tem novinkam co vychazeji dnes.

Gizamalukeho sem dal pred chvili :) Slow , blind a pravidelnej potion heal a urubal sem ho

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 27. 6. 2010 20:56

Tom: Mě dal zabrat jak svině. On Vivi měl pech, Slow ne a ne procnout :-\ Potiony jsem jednou zanedbal no :-[ Urubeš ho, ale ve srovnání s dřívějšími i některými pozdějšími bossy je fakt tvrdej.

Jo, v tom prvním řádku máš pravdu. I když jsem se k FF XIII dostal u kámoše na jednoho bosse ("papeže") a on šel na až čtvrtej pokus. Dvakrát mě vymasily palice, jednou mě dostal, když mu zbývalo tak 10 % HP (prostě haluzáckej Destructo, VŠECHNO šlo do Light >:-( :'( ) a počtvrté vyžral hlínu :-* A co jsem mezitím udělal? Změnil jsem paradigmy a upgradoval jsem nějaké waffeny a předměty na resist proti magii :-|
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 27. 6. 2010 20:58

Ten papeš byl jeden z nejtessich bossu v ff13 . Taky sem u nej parkrat chcipnul, ale posledni boss byl totalni vysmech :D

A to sem prosim opravdu nefarmil. Akorat u light sem mel ultimate weapon.

Gizamalukeho: Me slow vubec nerezistoval. Ale chapu, bez blindu a slow by se to uhealovat moc nedalo.

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 27. 6. 2010 21:02

Já to taky hrál poprvé v životě a ještě jsem neměl natrénovanej souboják (jen tři bitky s moby před bossem), za papeže jsem nedostal ani hvězdičku :( Ale dostal jsem ho, a byl to příjemný pocit :) Čert vem hvězdy, ten grázl šel, kámoš čuměl (on ho nebyl schopnej dát :D) a já cítil satisfakci :)

Úplně nejtěžší FF jsou ale ty první tři díly, to je masakr největší. Čtyřka je ještě dost hard, zbytek byl o hodně lehčí, od sedmičky šla obtížnost skoro do kopru.
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 27. 6. 2010 21:23

Nechcete uz dat pokoj s tim konzolistovanim a Pcckarstvim? Kam se vytratilo to sluvko hrac? Prakrat za rok vyjde nejaka exkluzivka na nejakou platformu a vsichni se ji chytaji, jak by to Pcckari/konzolisti nepochopili.
Zacina to tady znit, jako kdyby kazdej byl v nejake sekte.

Btw zjednodusuje se jenom na konzolich. Proc? Protoze tam mas jen par tlacitek. Zatimco na klaviru si muzes nastavit vsechno, tak u konzole mas takzvane 4 tlacika pro vsechno.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka