Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod spajza X 1. 3. 2010 03:25

๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 1. 3. 2010 03:41

kruci zitra mi prijde heavy rain a ja nebudu hrat to je k vzteku
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 1. 3. 2010 07:17

Peter S. Kenedy píše:Lo!Zzo, kde a za kolik sis objednal tu edici s pandořinou skřínkou? Já jsem se rozhodl, že tolik za hru utrácet fakt nechci tak beru normální edici

Heavy rain bohužel stále nepřišel...jako doufám že zítra příjde jinak se dost naštvu...není zas nějaká stávka pošty v anglii nebo co?

Kupoval jsem to tusim za 110 liber. Coz jsou nejaky 3000, to za 3 hry a tunu bonusu jde ne? :)
Stavka neni, ale byt tebou se mco nevzrusuju. Vsak jsem psal ze to poste trva. :(

To si s nad s tim errorem delaji srandu ne? Za A, ja chci hrat a za B Sony by tohle mela vyresit pekne rychle, jestli si cche udrzet zakazniky. Zacinaji se jim ty problemy pekne hromadit.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 1. 3. 2010 09:07

Tak to si děláte srandu ne?No ještě že jsem o půlnoci PS3 nezapínal jak jsme měl v plánu...takže ted prostě nesmím zapnout PS3, ani kdybych tam přerušil spojení s netem at se nepřipojí?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SCobra 1. 3. 2010 09:11

Já ji zapnul ráno, aby se mi dobil ovladač... Skvělý...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 3. 2010 09:28

PSK: Týká se to jenom FAT verzí ne? No nic, jdu to prubnout.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 1. 3. 2010 09:35

N.Marko ano pouze FAT verzí a tu já mám :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Torham 1. 3. 2010 09:50

Že by té mašině dělala takový problémy blbost jako je přestupnej rok? :shock: C'mon, i blbej mobil nebo handheld si s přestupným rokem poradí... nebo v čem to je? Nemilé zprávy...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 1. 3. 2010 10:37

Tak už mám pár informací že dnes lidem přichází z HMV ten heavy rain...paráda zrovna když se stala dneska ta věc s PS3 a HR si nezahraju
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 1. 3. 2010 10:53

To asi nebude prestupnym rokem. Jinakja jeste PS3 nezapl, ale podle mne je to uplne jedno protoze jestli Sony vyda nejaky update tak to stejne bude muset nejdriv nejak dostat do masiny. A zajimalo by mne jestli se na to vztahuje zaruka nebo ne...logicky by mela ne?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod ISA_Fesstr 1. 3. 2010 11:13

Lidi prosíím vás co se to děje s PSN ?? Mám s toho špatný pocit , žádám o radu nebo nějaké rozumne vysvětlení co se sakra děje ? Error 8001050F ..... HELP
ISA_Fesstr
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 1. 3. 2010 11:20

Ses zrovna narodil co? Se tady o tom už druhou stránku bavíme :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod ISA_Fesstr 1. 3. 2010 11:24

No jo no jo já si všimnul nesem hlupý :D Ale stejně sem s toho nic nepochopil ...Tak třeba bys byl tak hodný a vysvětlil mi to ...PLs
ISA_Fesstr
First Blood

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 1. 3. 2010 11:26

Lo!Zza píše:To asi nebude prestupnym rokem. Jinakja jeste PS3 nezapl, ale podle mne je to uplne jedno protoze jestli Sony vyda nejaky update tak to stejne bude muset nejdriv nejak dostat do masiny. A zajimalo by mne jestli se na to vztahuje zaruka nebo ne...logicky by mela ne?

Ale přece když se nepřipojím na PSN tak se nic nestane ne? Taky tu chybu moc nepochopím a to snad něco udělá s PS3? Já jen pochopil to, že některé hry ted nejedou správně a můžou se smazat trofeje a savy, ale s PS3 jako takovým to nic neudělá ne, tak proč reklamaci?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 3. 2010 11:26

Není co vysvětlovat, ve FW je glitch kteý př přechodu z 28 .2. na 1. 3. podělá trofeje a ještě nějaké pitomosti. Zajímavé je, že se to doposud neřešilo. Slim verze nemají problém.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka