Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod venca60 29. 10. 2009 21:36

Ahoj vsem,

chci se zeptat zda jde zkopirovat film na HDD PS3 jinak nez pres USB. Napr. primo z dvd. Nejak se mi to nedari. DIky za infa
Canon EOS 50D, Canon EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM; Canon EF-S 17-85 mm f/4-5,6 USM IS; Canon EF 70-200 mm f/4,0 L USM
venca60
First Blood

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 10. 2009 22:31

venca: Takhle, pokud máš film v Xvidu nebo nějakém jiném kodeku, tak ano (bacha na title, s těma jsou problémy), pokud ale máš origoš DVD, tak máš smolíka, to nejde.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Smoke 29. 10. 2009 22:48

Jen mě tak zajímá, protože jsme k tomu došli při konverzaci s kámošem o pirátství, jde nějak pirátit na PS3? Je to samozřejmě čistě teoretická otázka. Nejde mi ani tak o to JAK, spíš jestli to vůbec jde. Já jsem řekl kámošovi, že ne nebo o tom aspoň nevím.
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod spajza X 29. 10. 2009 22:51

Nejde a ani nikdy nepojde, pokial momentalny Cell chip bude taky aky je.. je natvrdo kodovany, to nejde prepisat, jedine odstranit. (polopate)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 10. 2009 22:58

Smoke: Jediná věc co se na PS3 pirátění blíží je tkzv. "sdílení" účtů. Tedy že někdo něco zaplatí na jednom účtu a až pět dalších konzolí si to může stáhnout pokud znáš heslo.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 30. 10. 2009 00:10

Hurricane píše:Na UK store je su dve dema na Crack in Time, jedno za Clanka a jedno za Ratcheta. Idem to skusit. :-) Dufam ze ta cast za Clanka nebude to iste co US demo. btw, je tam konecne aj Trine a Fat Princess demo a keby to niekoho zaujimalo tak aj najnovsi Dragon Ball :D

(dufam ze to tu este nebolo..)

Koukam az ted na CZ Store a vesmes to same, JJ moc pekny update. Demo za Ratcheta taham (za Clanka bylo jiz min. tyden na US) beru ze jsou shodne.

Mazec pak je ze obe dema Ratchet & Clank Future: A Crack in Time maji dohromady cca 5GB, mnohdy velikost treba X360 titulu :-)
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Hurricane 30. 10. 2009 00:48

sega:

tiez uz taham to Crack in Time demo... neskor stiahnem aj to za Clanka, mozno to nebude to iste co na US store :)
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod sega.maniac 30. 10. 2009 01:03

Jeste dnes bude update US Storu, tak uvidime co pribyde.

Ale tohle je zajimave. Trofeje pro God of War Collection. http://www.ps3trophies.com/story/275 Hra mela dostat logicky jen PSN Trophy Support cili par kousku aby se nereklo a ted koukam dva plnohodnotne seznamy (GoW+GoWII) jako u PS3 her, celkem 71 trofeji vcetne dvou Platinovek. Na 40$ titul hodne slusne.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod AlienX 30. 10. 2009 01:21

a kolko by to malo stat, predsalen su to uz dost stare hry
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 30. 10. 2009 01:39

Tak jsem zkoušel demo Fat princess a ta hra mě totálně pohltila...co tak zjištuji, na PS store jsou hodně dobré kousky...Critter crunch a Fat princess v budoucnu musím koupit

EDIT: Tak na US store navíc demo PES 2010 a pro PSP demo nového Jak and daxtera
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SCobra 30. 10. 2009 08:36

AlienX píše:a kolko by to malo stat, predsalen su to uz dost stare hry

No 40 dolarů, vždyť to tam píše na konci ;-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Majklbig 30. 10. 2009 09:35

Peter S. Kenedy píše:... pro PSP demo nového Jak and daxtera
Super hned jdu zkusit. Sem dost zvědavý jak se to povedlo. Úplně by stačilo, kdyby to byla klasická plošinovka jak první díl J&D na PS2 (který byl mimochodem perfektní).
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 30. 10. 2009 09:48

Peter S. Kenedy - pozriem sa na tie minhry, nepoznam ich a mozno prekvapia
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 30. 10. 2009 09:49

SCobra píše:
AlienX píše:a kolko by to malo stat, predsalen su to uz dost stare hry

No 40 dolarů, vždyť to tam píše na konci ;-)

AlienX to myslel jinak :-)

Ale esubagames.eu me nastvali, jeste vcera meli hru v predobjednavce za 695Kc a ted uz tam maji uvedeno pres tisic. To aby pak byl jeden vdecny i takovemu gamehouse, jenz to doveze za 9 stovek, jelikoz ty ceny nekterych int. shopu nejsou zrovna priznive.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 30. 10. 2009 09:50

Jo takhle :-) Klávesnice rychlejší než mozek :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka