Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 14. 9. 2009 21:10

uzivatel_cz píše:C.I.S.I.: ja jen kdyby tam byla optika nebo RCA konektory, tak by to bylo jednodussi ... takhle bude potreba redukce

Je to ono?

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O0CN0COS3J
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod beat 14. 9. 2009 21:25

EDIT: Máš pravdu, jsem blbej :-[
Naposledy upravil beat dne 14. 9. 2009 21:35, celkově upraveno 1
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 14. 9. 2009 21:29

No vsak. Do toho jednoho strcim zelenej z repro a do tech dvou kompozitni kabel.
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod spajza X 15. 9. 2009 01:51

Obrázek
:twisted:

nejake screeny z novej bety aha na to http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... count=2147
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 15. 9. 2009 07:17

Obrázek
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 15. 9. 2009 08:40

WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Paar 15. 9. 2009 09:04

Jsem rad, ze konecne vydali NTSC verzi Silent Hill na PSN, hned jsem si ji koupil (6 dolaru je naprosto skvela cena). A jeste radsi jsem, ze nema ty same bugy, co podivna evropska verze, kteoru Sony nakonec stahlo z nabidky. Takze jestli vahate, nevahejte, je to skvely port.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 15. 9. 2009 09:09

Povídej přeháněj, které bugy to opravuje
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sega.maniac 15. 9. 2009 09:26

spajza: Tedy oficialne ohlasene pro Japonsko jako Tales of Vesperia a co PAL? (Edit: jap. verze ma i ENG dabing! tedy neni co resit 8-) )

PSK: Myslim ze ohledne Uncharted 2 je petkova stupnice celkem nevyhovujici, ale jinak pekne, tahle hra bude super. Zajimave info je pak na konzolistovi.cz, zahranicni PS3M pry udelil 21/20! :-))

Pokud si nekdo jeste nahodou nevsiml, tak je jiz venku opravny FW 3.01, prave taham. http://ps3.ign.com/articles/102/1024696p1.html
Naposledy upravil sega.maniac dne 15. 9. 2009 09:47, celkově upraveno 1
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Paar 15. 9. 2009 09:46

Peter S. Kenedy píše:Povídej přeháněj, které bugy to opravuje

Co si pamatuju, obsahovala evropska verze z PSN bug, kde spodni cast uvodni obrazovky a mapy delala jakysi glitch, byla rozmazana. Opraveno.
Co se cernych ctvercu okolo lens flares (bylo v diskove verzi), to je taky opraveno.
Docetl jsem se, ze diskova verze vydavala obcas pri strelbe dlouhy skripavy zvuk, ktery ruinoval celou hru. To je podle ohlasu na netu opraveno.
Skakave vykreslovani mlhy z diskove verze je pryc, ted se vykresluje presne jako na PS1 (i kdyz to bylo uz v evropske PSN verzi).
Jeden bug ale opraveny neni, a to kdyz se objekty dostanou do urcite vzdalenosti, zbelaji. Tenhle problem je ale tak minoritni, ze snad ani nestoji za zminku, vetsine hracu to ani nedojde.

Plus samozrejme neni hra cenzurovana a je pres celou obrazovku, v plne rychlosti. Podivny teckovany filtr zustava, me se tam ale hodi, myslim, ze je to ranna verze noise filtru, alias spineni obrazu.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Logan007 15. 9. 2009 10:38

Scobra: DVI umí vést zvuk, samosebou ... ;)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 15. 9. 2009 10:52

Logan007: specifikace to sice umoznuji, ale krom obraceneho DVI > HDMI na PC uz jsi prenos audia pres DVI nekdy videl? natoz HDMI > DVI?
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 15. 9. 2009 11:08

Umí, ale nevede... A nesouvisí to se Single a Dual linkem...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 15. 9. 2009 11:17

Jen pro ujisteni. A tohle je ten druhy kabel, ktery budu potrebovat (?) - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O0CX0CZBOY
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 15. 9. 2009 11:20

Jo to je on, nebo se to dá udělat přes redukci - přikládaj je občas ke grafikám. Což mi přijde lepší, kdyby sis koupil něco s HDMI vstupem...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka