Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mican 29. 8. 2009 13:38

Evropa je pro ně na distribuci nejdražší. Lokalizace minimálně do "Multi 5" jazyků pro hru a desítky pro obal, spousta lokálních omezení (ne všude uznávají hodnocení PEGI, v Německu se ve hře nesmí hajlovat, u nás zase mít pohlavní styk se zvířetem) a spousta dalších byrokratických omezení. Evropa je pro ně důležitá v tom smyslu že jim dělá pětinu příjmů, s tou pětinou ale mají nejvíce starostí. A Evropa je pro ně dokonce i historicky nejrizikovější - první modchipy i flashkarty na všechny konzole v minulosti vznikly v Evropě. :D
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 8. 2009 13:41

AlienX píše:
N.Marko píše:mé teorii že v SCEE jsou neschopáci.

No a chování České pobočky SONY je něco lahůdkového. GT5:P za neskutečnou cenu i rok po vydání na Store, a pro změnu zase hodně zajímavý kurz Koruna: Euro. A i přes mnohé sliby už přes rok tu nemáme překlad.

maju malo ludi :D

Jejich problém.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 8. 2009 13:44

Mican: Myslím, že to je více než pětina příjmů.
Ohledně lokalizací- ty si dělají studia sama, Sony dělá jenom supervizora. A od různých právních omezení tu přece SCEE je ne? No tak ať laskavě začnou dělat svou práci.
No a s Modchipem- nemyslím, že zrovna tohle by je na současné Evropě nějak trápilo.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Mican 29. 8. 2009 14:15

Nevím jaké jsou vnitřní vztahy mezi SCEE, SCEA a hlavním stanem v Japonsku a kam až sahají jejich kompetence, zrovna v Americe ale konkurenci xboxu pociťují hodně tvrdě a musí se sakra snažit aby nabídli něco extra. V Evropě mají svý jistý i za současný situace (třeba v Portugalsku se IMHO prodalo víc PS3 než xboxů a wiiček dohromady) a tak se zase tak moc snažit nemusí. Evropani jsou bohužel moc tolerantní a strašně rychle zapomínají. Kdo ještě dneska Sony vyčítá že sem PS3 dodalo o 4 měsíce později a hardwarově ořezané?
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod beat 29. 8. 2009 14:26

N.Marko píše:A nejhorší je, že se to za ty roky vůbec nemění.
Ale mění. Zas člověk nesmí být úplně zaslepený...
Třeba konkrétně u dem je to znát. Pokud občas čteš komentáře na US blogu, tak čteš čím dál více stížností že "oni v EU" mají a "my v US" nemáme..zařiďte si EU účet, je to otázka pár minut atd. atd.. Celkem se to změnilo.
edit:Naposledy to byl Dirt 2.

Teď amíkům vadí, že u "nás v EU" k PSP Go dostaneš voucher na GT Mobile, a oni jen nějakou trapnou "Rock Band a to ještě zřejmě Lite verzi.."

Eye Pet v US - November 17
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod AlienX 29. 8. 2009 15:44

N.Marko píše:
AlienX píše:
N.Marko píše:mé teorii že v SCEE jsou neschopáci.

No a chování České pobočky SONY je něco lahůdkového. GT5:P za neskutečnou cenu i rok po vydání na Store, a pro změnu zase hodně zajímavý kurz Koruna: Euro. A i přes mnohé sliby už přes rok tu nemáme překlad.

maju malo ludi :D

Jejich problém.

ale pocituje to konzument :mrgreen:
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 8. 2009 16:48

Což mi připomíná: Na EU Store se doposud neobjevilo DLC k Oblivionu (na US samozřejmě je) a jediný způsob jak ho mít, je koupit si GOTY verzi.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 8. 2009 20:23

Obrázek
Obrázek

Nice :love:
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 29. 8. 2009 21:02

Marko: Parádní :-)) :love: Heavy Rain? :-]
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 29. 8. 2009 21:04

Torham: jo, tys nevidel ty video ukazky?
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 29. 8. 2009 23:58

Záleží, jaké myslíš :) Jestli ty z E3, tak ty jsem neviděl... viděl jsem akorát postarší tech demo Casting a to se mi dost líbilo.
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 30. 8. 2009 00:08

Měl by jsi to zkouknout, stojí to za to.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 30. 8. 2009 02:43

Inak poprosim nesojlovat NIJAKO tuto adult hru .. dalsi kus, co porovnavaju PCckari s Crysis na 1920x1200 plnka.. LOL proste.. NACO je to dobre. chces adult thriller za 4 postavy??,,, velmi osobny, pripomynajuci ti co sa mohlo odohrat, keby si bol schopny a nemaval rukou ?? kup si playstation !

naco to tu komu vysvetlovat, zejo :mrgreen:
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Majklbig 30. 8. 2009 08:35

Rozhovor s Kaz Hirai: http://technology.timesonline.co.uk/tol ... 808050.ece
Poslední odpověď mě potěšila
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree