Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 20. 3. 2009 10:59

loop: jestli to ostatni hry nedelaji nebo ne v takove mire, tak je to ve hre ... mozna zkus treba RE5 demo, tam je snad zapnuta vertikalni synchronizace, takze tam kdyztak vypadne cely snimek (obraz pak mozna neni tak plynuly, ale netrha se)

Gaspyk: pochybuju, ale vyloucit se to neda...
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 20. 3. 2009 11:41

loop: To by mohl být tearing. Jestli máš účet na Store, zkus potahat pár dem(PS3 exkluzivitky - Heavenly Sword, Killzone 2, Motorstorm...) tam tearing není. Pokud ti to bude dělat problém, je někde problém. Ale ono ti to dělat nebude :-)

btw. V demu Grid jsem si tearingu nevšiml...ale já tohle nezkoumám. Spíš se soustředím na jízdu :D
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod loop 20. 3. 2009 12:10

já to taky nezkoumám, ale docela mě to ruší!
Mám jak heavenly Sword tak i Motorstorm, tak to vyzkouším i tam
loop
First Blood

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 3. 2009 12:11

beat- Heawenli Sword tearuje jako prase, alespon v první pulce hry, pak to tak nejak zmizí.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod beat 20. 3. 2009 14:24

N.Marko: Já HS nemám...bavil jsem se o demu a tam jsem si toho nevšiml. Ale já to fakt nezkoumám.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 3. 2009 16:02

beat: Tam to je taky. Na druhou stranu, je to jenom drobná vada na kráse a vadit může jenom chorobným frame-počítalům :D
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod beat 20. 3. 2009 16:08

N.Marko píše:beat: Tam to je taky.
Tak jsem slepej, já už nic psát nebudu :-[

HODNĚ se mi líbí grafika u Riddicka. Až dnes jsem prubnul demo... To má svůj vlastní engine?
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod AlienX 20. 3. 2009 16:09

ja osm tam mal strasne neostru grafiku, nechapem, panak bol hranaty navyse
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 3. 2009 16:13

beat: Asi ano.

Alien: Dyk ti říkám že to je jenom přeleštěná verze z roku raz-dva, co by jsi chtěl? :) mě se to líbilo.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod beat 20. 3. 2009 16:34

Alien: Ano, grafika není ostrá...ale já většinou nehodnotím grafiku jen technicky. U mě existuje většinou hodnocení: Líbí x Nelíbí :o)

Red Alert(soudě dle dema) má vcelku vtipně komediální filmečky :o))
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 20. 3. 2009 16:39

beat píše:Red Alert(soudě dle dema) má vcelku vtipně komediální filmečky :o))
Komediální filmečky jsou trademarkem série Red Alert už od porvního dílu z roku 1997 :-) Vůbec celej Red Alert je spíš stavěný na humoru a nadsázce než na vážném tématu. To vykazuje i ve všech třech dílech značně barvičkoidní a komiksová grafika :)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod beat 20. 3. 2009 16:47

Torham: Sem to nikdy nehrál :o))
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 3. 2009 16:49

Torham píše:
beat píše:Red Alert(soudě dle dema) má vcelku vtipně komediální filmečky :o))
Komediální filmečky jsou trademarkem série Red Alert už od porvního dílu z roku 1997 :-) Vůbec celej Red Alert je spíš stavěný na humoru a nadsázce než na vážném tématu. To vykazuje i ve všech třech dílech značně barvičkoidní a komiksová grafika :)
Já bych řekl že v prvním Commandu a Red Allertu to mysleli celé vážně, ale jaksi to bylo spíš k smíchu, tak si řekli "Proč ne?" :hm ;-) ^^
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 20. 3. 2009 17:13

Commandi (myslím tu Tiberium sérii aka GDI a NOD) jsou vážní, spíše Red Alerti jsou humorní ;-)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 3. 2009 17:21

jj, ale mě přijde i první RA (plus datadisk retaliation) taky vážné (vražda Stalina a následná vražda vraha Kainem :) ). Je ale fakt, že ti herci byli hrozně prkení, takové by neobsadili ani do "Tak jde čas" :D
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka