Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 19. 3. 2009 23:16

PC já koupil od jednoho borce PS3 60GB za 8000 Kč včetně GOW 1 a 2 (sice PS2 hry ale co) a Blueray ovladače...což si myslím že je solidní cena...ano tehdy jak sis kupoval PS3 na začátku moc slavná nebyla...ale podívej se ted...MGS4, uncharted, LBP, heavenly sword, resistance 1 a 2, motorstorm 1 a 2, killzone 2, GT5 atd...to už si myslím že je solidní nálož her...a za tu cenu co stojí PS3 ted je hodně dobrá...ano za 18 000 bych ti řekl že je to hooodně, ale ted je to jinde

Sego třeba jako já, kterému se nechce dávat za krabicovou verzi 500Kč nejlevněji z ebaye, tak čekal na to, až bude na PS store za 135 Kč a dočkal se :-)

N.Marko Climax už pracuje na remaku SH (teda je ohlášená hra na které dělají) pro PSP a Wii...doufám že to opravdu je remake SH, ale vše tomu nasvědčuje a dokonce už to myslím na famitsu psali, že to climax někde vypustil...jinak dneska na storu kromě SH mě nic nezaujalo...ani jedno demo to je humus
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 3. 2009 05:30

sega.maniac píše:
N.Marko: Hele proc se tak radujes ze je na storu nove Silent Hill, dyt peestrojka umi PSX hry.. ja tu mam treba Silenta ted v supliku a vecer jdu na nej, vcera jsem klouzal Wip3outy.. 8-)

Kvůli PSP. Sice si můžu sosnout SH z torrentů, ale já prostě radši těch 135 korun dám a mám jistotu že hra bez problémů pošlape, tohle kdyby si v Sony uvědomili a dali postupně všechny ty pecky na Store, tak pirátění by mělo o jeden důvod méně pro existenci a oni by si snadno nahrabal, čím ti pitomci myslí, to nechápu. Já si CF na PSP udělal hlavně abych mohl hrát FFVII a ostatní v práci.

A samozřejmě SH1 originál v krabičce mám ;-)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 3. 2009 05:32

PSK: A koukal jsi na US? Ti mají neskutečnou nálož!
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 20. 3. 2009 06:25

skvele jsem si vcera koupila hru za 270 kc na psn a neslo to dneska ve vypisu mam -270kc psn network a hra se tvari ze neni koupena
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod loop 20. 3. 2009 10:06

ahoj, chtěl bych se zeptat, mám PS3, LCD Philips, propojené přes HDMI. Při hraní se mi občas obrazovka jakoby rozhodí, jako by PS nestíhalo. Je to normální, nebo je to na reklamaci?
loop
First Blood

Odeslat příspěvekod papucek 20. 3. 2009 10:13

loop píše:ahoj, chtěl bych se zeptat, mám PS3, LCD Philips, propojené přes HDMI. Při hraní se mi občas obrazovka jakoby rozhodí, jako by PS nestíhalo. Je to normální, nebo je to na reklamaci?
Tak presne tuhle kombinaci,mam doma i ja,myslim ps3 a lcd Philips a normalni to teda neni,aspon ja nic takoveho nezaznamenal.Stane se.ze obcas zamrzne cela ps3,a musi se restartovat ale to jednou za cas,udela snad kazdemu.
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 20. 3. 2009 10:17

papucek píše:
loop píše:ahoj, chtěl bych se zeptat, mám PS3, LCD Philips, propojené přes HDMI. Při hraní se mi občas obrazovka jakoby rozhodí, jako by PS nestíhalo. Je to normální, nebo je to na reklamaci?
Tak presne tuhle kombinaci,mam doma i ja,myslim ps3 a lcd Philips a normalni to teda neni,aspon ja nic takoveho nezaznamenal.Stane se.ze obcas zamrzne cela ps3,a musi se restartovat ale to jednou za cas,udela snad kazdemu.
:lol:
nemyslel obycejny tearing?
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 20. 3. 2009 10:19

loop: Jak rozhodí? Zkus to blíže popsat...
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod loop 20. 3. 2009 10:29

co je to tearing?
beat: pozoruji to v Race Driver Grid (ostatní hry jsem zatím nezkoušel) hlavně ve scánách, kdy je větší tlačenice aut, že se jakoby obraz na desetinku sekundy sekne, a pak jakoby rozhodí a pak zase jede dál. je to okamžik a špatně se to popisuje.
loop
First Blood

Odeslat příspěvekod Gaspyk 20. 3. 2009 10:32

tearing je tohle:Obrázek

//
Because of that, game developers usually make use of the vertical blank interval to increase the framerate by disabling V-Sync. This allows developers to adjust the content of the framebuffer during these dead times.

As a result of turning off V-Sync, a new problem arises and that is a visual artifact in which a previously drawn frame overlaps the next one (because of the lack of synchronization), causing what is known as page tearing, because the entire picture looks like it is cut in half; the upper half containing the previous frame and the lower half the new one.
nevím dál...
Gaspyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod loop 20. 3. 2009 10:40

svým způsobem kdyby šli tři, čtyři za sebou a trochu rozsekali obraz, mohlo by být. to je normální?
loop
First Blood

Odeslat příspěvekod Gaspyk 20. 3. 2009 10:46

loop píše:svým způsobem kdyby šli tři, čtyři za sebou a trochu rozsekali obraz, mohlo by být. to je normální?

no pokud je to stejne jako na obrazku vyse,jen s tim rozdilem ze je techto pruhu vice,pak ano je to normalni a podle toho co vim s tim nejde nic delat.Neni to chyba monitoru ani konzole,je to spise "vlastnost" hry,kdy si vyvojari pomahaji pri narocnych scenach vypnutim vertikalni synchronizace.Me to napriklad dela RE5 pri cutscenach :-/
nevím dál...
Gaspyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 20. 3. 2009 10:51

Gaspyk: coz je skoda - protoze konkretne v cutscenach mohli synchronizaci zapnout, tam by slabsi framerate nevadil (viz PS3 verze RE5)
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod loop 20. 3. 2009 10:55

díky za info, zkusím se na to ještějednou mrknout jak to dělá a při čem.
loop
First Blood

Odeslat příspěvekod Gaspyk 20. 3. 2009 10:58

uzivatel_cz píše:Gaspyk: coz je skoda - protoze konkretne v cutscenach mohli synchronizaci zapnout, tam by slabsi framerate nevadil (viz PS3 verze RE5)

To je skoda to mas pravdu,muze tohle vyresit patch? Docela to bije do oci :-/
nevím dál...
Gaspyk
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka