Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod AlienX 17. 2. 2009 22:27

ten demon souls sa mi nepaci
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 18. 2. 2009 11:28

:) Mne sa tvoj pravy palec na nohe nepaci...vzivote som ho nevidel,ale aj tak sa mi nepaci ;) Rozumies,kam tym mienim...Aj nam povies preco?Co v tej hre vidis?Nic tomu nechyba,akurat release v US/EU...V jap je vypredana,podcenili zaujem s malymi dodavkami...druha najpredavanejsie hra na vsetky platformy. http://kotaku.com/5147816/ps3-exclusive ... elling-out :) Ale na tom nezalezi,hlavne je,ze ma konecne bohovia vysliseli...
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod AlienX 18. 2. 2009 17:03

pripomina mi to taky nezazivny enclave, nicim ma to neoslnilo a radsej dam god of war alebo keby vytasili s pokracovani heavenly swordu
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 18. 2. 2009 17:40

To zahrame par krat a sme spokojny :) Mozno ani to...Nikam to nepokracuje,necibris tym skill...(Aj ked si myslim,ze GoW bude tazky,to je o inom).Ale hladam nieco,kam sa budem chodit vynervovat,nacom mozem pracovat,kam sa vracat,temne a tazke...Hlavne ziadne MMO,to je pre deti...nato nemam cas :) Nieco ako som mal Monster Huntera.To su hry,ktore hras roky a stale mas co zlepsovat.Zadostucinenie zazijes len pri hrach,pri ktorych si sa najskor fajnovo vynervoval.Mno a na hrach co teraz vychadzaju len zyvam,ze :ziiv: Preto vkladam do tejto palby vsetky moje POSLEDNE nadeje a verim,ze nesklame.Ale to som ja no :)

Inak,koho to zaujima tu http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=607663 je vsetko,co je o hre zname a "zhruba" staci vediet...Ked pozeram video za videom vidim,ze tazsia hra nieje.(nemyslim tazka zlym gameplayom,ale skillom)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Gaspyk 18. 2. 2009 18:33

Vypada dobre...,vzpomnel sem si pri tom na stare dobre casy stravene s Blade of Darkness,nejlepsi hra v tomto stylu kterou sem hral.Kdyby to bylo aspon tak dobre tak neni co resit. ;-]
nevím dál...
Gaspyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod venca60 18. 2. 2009 21:57

Dobry den,
planuju si koupit PS3 a chci se zeptat, zda se k k teto konzoly delaji i ovladace, ktere jdou pripojit pres kabel. Nejsem moc priznivcen bezdratovych :-) Diky
Canon EOS 50D, Canon EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM; Canon EF-S 17-85 mm f/4-5,6 USM IS; Canon EF 70-200 mm f/4,0 L USM
venca60
First Blood

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 18. 2. 2009 22:08

Zítra bude na japonském store ke stažení demo Yakuza 3!!!
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod AlienX 18. 2. 2009 22:13

venca60 píše:Dobry den,
planuju si koupit PS3 a chci se zeptat, zda se k k teto konzoly delaji i ovladace, ktere jdou pripojit pres kabel. Nejsem moc priznivcen bezdratovych :-) Diky

daju sa v obchodoch kupit aj dratove ovladace, ktore su lacnejsie a ak sa nemylim su od inych vyrobcov ako sony

yakuza - ked som videl posledne video :-) stacilo mi, nejaky chlapik tam mlatil ostatnych ako v tekkene, som cakal serioznu hru a nie tekken efekty a podobne ujetosti :D
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 18. 2. 2009 23:11

AlienX píše:
venca60 píše:Dobry den,

daju sa v obchodoch kupit aj dratove ovladace, ktore su lacnejsie a ak sa nemylim su od inych vyrobcov ako sony

yakuza - ked som videl posledne video :-) stacilo mi, nejaky chlapik tam mlatil ostatnych ako v tekkene, som cakal serioznu hru a nie tekken efekty a podobne ujetosti :D

Anebo taky neni problem hrat s dobijecim USB kabelem :-)
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 18. 2. 2009 23:14

Nebo USB adaptér na PS2 ovládače- jediná nevýhoda je, že nemají motion senzor.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod papucek 18. 2. 2009 23:18

Pripadne koupit adapter a hrat muzes,s ovladaci s ps2.Sam jsem si jeden takovy adapter poridil a funguje spolehlive.BTW zitra vyjde na store Noby Noby Boy....taky mozna hodne zajimava hricka.EDIT N.Marko byl rychlejsi :-)
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 19. 2. 2009 07:04

napisu si nevsimajte,je to PS3 only:

PS3 exclusive Redwood Falls ,ktora je na hold-on do leta...Dufam,ze sa dockame (kopacka Alan Wake priamo do guli :D )pretoze bola uplne kancelnuta :-l
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod gaessaekki 19. 2. 2009 08:17

spajza: vtipne je ze video sa volalo "redwood falls cancelled FPS for PS3/360", kde si zobral ze je to PS3 exclusive a hlavne ze to ma hold on do leta?? Viem je je to vytiahnute z youtube, tak sa menu videa neda verit, ale doteraz som o tej gameske nepocul. Sice vyzerala dost hutne, hlavne ta atmosfera a real time damage na tej potvore i ked to vyzeralo dost divne ked ju zabijal.
WiiU,Wii,Xbox 360, NGC,3DS XL, PSP 3000, Gameboy Micro
gaessaekki
Killing Spree

Odeslat příspěvekod papucek 19. 2. 2009 08:46

Tak tady te asi zklamu Spajza,pravda je,ze to mela byt only Ps3 hra ale co jsem cetl,tak byla bohuzel zrusena.
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka