Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 5. 1. 2009 09:19

Člověče spajzo, nechceš trochu brzdit? Killzouni ještě ani nevyšli a ta první recenze je od Sony pro časáku, ještě je tu spoustu prostoru aby to mohli podělat. Stává se z tebe ortodoxní Sonyboy, to není dobré.

EDIT: Jinak (nevím proč) ale mám pocit že se obrací vítr. Letos to SONY (respektive kupující) asi rozjede.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 5. 1. 2009 09:57

Nie nestava :) ale tesim sa nato dost a datum vydania je na 27.2.09 uz striktne stanoveny...Takze hej,cakam nato uz dva roky ci kolko :-l A aj tak nemam co hrat :D zase...
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 5. 1. 2009 10:02

No já mám už taky něco jako závaznou obědnávku. Ale co hrát mám pořád (cca 18 nedojetých PSX a PS2 her). Mi neříkej, že nemáš něco staršího na co jsi si ještě neudělal čas? Vždyť nemusíš pařit jen novinky.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 5. 1. 2009 10:17

Tak resty su vzdy :) ale nechcem uz moc kupovat,bavim sa s tym co mam.Ale chce to proste KZ2,co si budeme klamat :) Ale este radsej bych poradne RPG :-l
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Grim 5. 1. 2009 17:23

Jak muzu pripojit k ps3 3x http://www.alza.cz/gamepad-ps3-a-pc-d100677.htm ? Tim ze do PS3 zapojim http://www.alza.cz/maxxtro-gembird-usb2-0-d44639.htm a do toho ty ovladace?
Grim
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 5. 1. 2009 17:29

To asi nepojde :) K PS3 predsa dostanes 1x Wireless nie,takze ostatne dva kablove mozu ist do tych volnych portov a mas 3x...Do PS3 ide zapojit az 7 gamepadov naraz...samo wireless ;)

//Ale vlastne rozmyslam,ze by to aj mohlo ist teoreticky :D :?:
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 5. 1. 2009 17:41

Grim: jit by to teoreticky mohlo (u Xbox 360 to jde), ale mozna si radeji zavolej na podporu Sony nebo do Alzy

edit: musim obcas aktualizovat stranku
edit2: nepouziva nektera hudebni hra take USB hub?
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 5. 1. 2009 18:14

Tak ještě jednou se ptám daří se někomu připojit na EA servery v NHL 09? Já se tam prostě nepřipojím tak by mě zajímalo jestli je to chyba na mé straně nebo ty servery jsou prostě přeplněné...nemůžu stáhnout ani blbé sestavy, natož si zahrát s někým online
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 5. 1. 2009 18:54

Grim píše:Jak muzu pripojit k ps3 3x http://www.alza.cz/gamepad-ps3-a-pc-d100677.htm ? Tim ze do PS3 zapojim http://www.alza.cz/maxxtro-gembird-usb2-0-d44639.htm a do toho ty ovladace?

Člověče, tohle neflikuj, jestli mermomocí netrváš na vybracích kup origoš SIXAXIS http://www.hry-presto.cz/sixaxis-wirele ... -sony.html nebo se trochu plácni přes kapsu a kup Dual Shock. Tyhle ovladače jsou osvědčený, mají dobrou životnost, jsou bezdrátové, absolutně žádné problémy s kompaktibilitou atd. Jedinou nevýhodou je cena, ale zase jich můžeš připojit až 7 (s kamarády jsme jeli TimeSplitters 2 ve 4, stačilo když jeden přinesl ty svoje), u těchhle USB si nejsem jistý. No a jeden už budeš mít v základním balení (teda jestli jako já nevychytáš bundle se dvěma ovládači a dvěma hrami :twisted: ).
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 5. 1. 2009 19:04

Grim: Koukl jsem se ještě jednou a pořádně. Ten tvůj ovládač nemá vybrace, takže se SIXAXISem by jsi na tom byl tak jako tak lépe. Vykašli se na experimenty a ber osvědčenou kvalitu.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod AlienX 5. 1. 2009 19:47

Peter S. Kenedy píše:Tak ještě jednou se ptám daří se někomu připojit na EA servery v NHL 09? Já se tam prostě nepřipojím tak by mě zajímalo jestli je to chyba na mé straně nebo ty servery jsou prostě přeplněné...nemůžu stáhnout ani blbé sestavy, natož si zahrát s někým online

ja som mal kedysi problem vobec pustit zapas, ked som dal play - pisalo, ze druha strana tam uz nie je, alebo si super vobec nevyberal tym, vlastne nic nerobil a potom napisalo, ze zapas uz neexistuje, aj 5 min som cakal nez zacne zapas kolkokrat

online som uz nehral davno, ale ked sa dostanem k ps3 tak to skusim a napisem ti
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod beat 5. 1. 2009 20:10

Připojuju se...kup si origoš ovladač. Nevím jaký je konkrétně tento tebou zmiňovaný, ale některé neorigoš mají zmršené analogy :-)
Navíc přijdeš o "motion sensor", který se ti někdy možná může hodit :D
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod spajza X 6. 1. 2009 07:55

Zacinam rozmyslat,ze vymenim HDD :hm koli filmom a RemotePlay :hm A som tiez zvedavi,co s tym spravi 7200 rpm HDD asi jednoplotnovy aby bol tichy...mrknem nato ^^

//

Obrázek

:tleskani
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod wickett 6. 1. 2009 11:04

Ahoj, nevite nekdo jestli se nechystaji trofeje pro starsi hry jako Resistance, Dark Sector, Condemned 2, The Darkness atd? Koukal jsem na gamestop, ale nic jsem nenasel. Diky :)
wickett
First Blood

Odeslat příspěvekod AlienX 6. 1. 2009 11:24

pravdepodobne nie, ale novsie hry uz budu musiet mat trefeje vsetky, je to poziadavka Sony
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka