Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 4. 5. 2008 21:04

spajza X: mluvime vubec o tom samem? nebo ti proste zminka o xboxu vypne nejakou cast mozku?
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 4. 5. 2008 21:32

uzivatel_cz:Comu konkretne nerozumies,z toho co som napisal?
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 4. 5. 2008 21:36

spajza X: kde zacit? asi tak vsemu nebo presneji spis souvislosti s tim, co jsem psal ja... :D
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 5. 5. 2008 02:05

uzivatel_cz:Tak este raz iba pre teba:Hry bezia v 1.85:1 wide,co znamena,ze nemas/nepotrebujes letterboxy nato,aby si videl zo stran to co s letterboxami a ak ma tvoja TV "just scan" (co nema) doprajes si zo stran este viac.Co sa hier ci filmov tyka.Ked k tomu pridas dts D,tak co lepsie mozes mat?Nic :) tak si pusti vysavac aby ta nerusilo X360 v hrani,alebo pozerani DVD :wink:

bdw.:Mas v plane si kupit konzolu?Ked tu oxidujes?Nemas vlasne vlakno :D
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 5. 5. 2008 08:36

spajza X: dobre, dostal jsi to ze sebe a ted mi, prosim, vysvetli, jak obraz, ktery je podle tebe 1.85:1 (to je sice filmova norma, ale co uz, neni podstatne) vykreslim na monitoru, ktery ma pomer stran 5:4, tedy nejakych 1.25:1? (pripadne na monitor 4:3, 16:10 atd.)

to vis, konzole nejsou PC, takze kdybych kupoval novy monitor, tak aby to k nemu slo pripadne vubec pripojit, kdyz se jednou rozhoupu (i kdyz spis to dopadne jako s PS2)
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 5. 5. 2008 12:24

uzivatel_cz:Tak s monitorom ti ja moc neporadim,normalna HDTV ma pomer stran 16x9=1.85:1 hry su prisposobene len na tento aspect,nezalezi na rozliseni...nato si sa pytal,nie?Cize to nemas osekane/donatahovane ako na X360,takze zase s "just scanom" Dosiahnes pekny full widescreen.Ako hovoris,su to konzole,nie PC,takze 16x10,5x4? nas nezaujima..

Ale mozno sa mylim :)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 5. 5. 2008 12:37

spajza X: to je skoda, protoze prave o monitoru tady celou dobu pisu a ver ze hlavne 16:10 by zajimalo celkem hodne lidi

na Xbox360 samozrejme jsou take hry pro 16:9, ale prave kdyz si zobrazis na monitoru s pomerem stran 5:4, tak musis:
- nekde neco pridat - pak se ozvou majitele HDTV (jako u Bioshocku), ze je autori (2K) pripravili o cast obrazu
- nekde neco ubrat - pak se ozvou majitele monitoru (jako u Halo3), ze je autori (Bungie) pripravili o cast obrazu
- pouzit cerne pruhy - pak se ozvou nekteri majitele monitoru (jako u vetsiny slusnych her), ze nechteji cerne pruhy
(jeste bys mohl zdeformovat obraz, aby se puvodnich 720 bodu roztahlo na 1024, ale to neni prave stastne :) )
Naposledy upravil uzivatel_cz dne 5. 5. 2008 14:57, celkově upraveno 1
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 5. 5. 2008 14:35

uzivatel_cz: U PS3 si prostě nastavíš jestli máš SDTV nebo HDTV(závisí samozřejmě i na tom, přes jaký kabel to máš propojené). SD je klasicky 4:3.
Pokud si nastavíš HD, vybereš buďto 720p, 1080i nebo 1080p. Jiné volby u PS3 nejsou.

Samozřejmě mi můžeš nastavovat Letterbox/panning pro přehrávání DVD.

A PS3 je primárně stavěná na HD televize. S ničím jiným se moc nepočítá. Ono vlastně i XMB je nadesignováno pro 16:9 obraz (PSP).

Stačí? :D
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 5. 5. 2008 14:56

beat: staci :D
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod srato 5. 5. 2008 20:10

poradite nekdo kde zjistit udaj o velikosti ulozene pozice ve hre Conan? (herni debata v zamestnani :))
srato
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 5. 5. 2008 21:24

zajtra ma byt online demo HAZE
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 5. 5. 2008 23:11

**** píše:poradite nekdo kde zjistit udaj o velikosti ulozene pozice ve hre Conan? (herni debata v zamestnani :))

Ja som to mal,ale fakt neviem :) Ani kde to zistit neviem.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Tragedy 6. 5. 2008 07:46

**** píše:poradite nekdo kde zjistit udaj o velikosti ulozene pozice ve hre Conan? (herni debata v zamestnani :))

Najedeš si na save, zmáčkneš trojúhelník a vybereš "Informations".!
Atari 800->Amiga 500->Amiga 1200->SNES->3DO->GB->PS1->PS2->GBA->NDS->PSP->PS3
Now playing: Guitar Hero 3, Burnout Paradise
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod wickett 6. 5. 2008 14:26

Ahoj lidi, prosim vas, poradite mi, kde na netu koupim nejlevneji PS3? Pokud vite o nejakem serioznim obchodu, reknete. Napiste s jakym mate vy osobne zkusenosti. Diky : )
wickett
First Blood

Odeslat příspěvekod spajza X 6. 5. 2008 16:53

Tragedy píše:

Najedeš si na save, zmáčkneš trojúhelník a vybereš "Informations".!

Nemyslel skor,ci by mu niekto nevedel povedat,kolko maju sejvy u Connana?Kedze on ho nema a bavia sa sa o tom v praci?
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka