Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Boldrik 24. 1. 2008 22:48

To:PC
To asi zalezi na hraci me treba nevadi ze 40GB verze nema WiFi(Mam 60GB+WiFI),ale me by treba vadilo met jen 20GB HDD a ne 60GB.Ja jsem spokojeny a nestezuju si jen me DOSt vadi ten SIXAXIS to total ni GAMEPAD ***** uz aby unas sel sehnat DualSHOCK3 to bude jine kafe Achjo.
Boldrik
Killing Spree

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 24. 1. 2008 22:49

PC: pokud by nestahli stavajici modely, ale jen pridali jiny, tak proc ne? kdo chce PS3 s wifi, muze si ji koupit...
je spousta lidi, kteri wifi nevyuziji, takze kdyby jim Sony dokazalo diky tomu nabidnout levnejsi konzoli...
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 24. 1. 2008 23:17

Boldrik píše:To asi zalezi na hraci me treba nevadi ze 40GB verze nema WiFi
40GB má WiFI

quote="Boldrik"]me DOSt vadi ten SIXAXIS to total ni GAMEPAD ***** uz aby unas sel sehnat DualSHOCK3 to bude jine kafe Achjo.
Co čekáš od DS3? Stejnej design, jen prej o trošku lepší analogy a přidané vibrace...

EDIT: AlienX - Jo, ta verze na jap store je prej english, ale raději než japonskej store mám ten US :D
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod AlienX 25. 1. 2008 00:35

DMC4 demo dojmy - v prvom rade potesi vybliskana grafika, hratelnost je klasicka ala predchadzajuce diely, mierna zataz na ruky. Prva pasaz je z gameplay videii este z E3-06. Katedrala + snezna krajinka. Nechajte sa prekvapit, bude poriadne horuco prekvapivo prave s druhej lokacii.

Tahal som z US konta.
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod jirkamonika 25. 1. 2008 12:33

tak tady mame neco pro fanousky podle me nutnost

http://www.gametrailers.com/player/29964.html

ja uz se moc tesim az to vyjde

tohle teprve bude super
jirkamonika
First Blood

Odeslat příspěvekod beat 25. 1. 2008 12:55

DMC4 - grafika nádherná. Hratelnost slušná, ale je to na mě trošku obtížnější...přecijen jsem spíš na auta :mrgreen:
btw. Předchozí DMC jsem nikdy nehrál...
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod AlienX 25. 1. 2008 15:45

mna z toho boleli mierne ruky, kupu plnej zvazujem ale nelaka ma to az tak, mozno pockam na bazarovku
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod PC 25. 1. 2008 21:55

Sem zvědav jestli se potvrdí ty spekulace o snížení ceny Pé es trojky a bude to platit aj pro EU... Kdyby byla hluboko pod desítku tak bych aj tu wi-fi možná oželel a až by bylo víc penež tak bych si koupil lepší model.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod beat 25. 1. 2008 22:12

PC: Pro tebe je 11k moc? Vždyť je to cena slušnýho mobila :shock:
:P
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 1. 2008 17:07

Móóóc hezké. :-)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod PC 26. 1. 2008 17:13

Můj mobil stál loni 7k. Přitom má úplně všechno. Foťák, MP3, 3G modul,EDGE,paměťovky Bluetooth,velkej jasnej displej a dokonce ještě i laser-teda IR a stereorepráčky. U příštího bych chtěl navíc pouze Wi-Fi abych se mohl připojovat zadarmo na net, GPS abych nemusel bloudit a to je tak všecko... Měl jsem svého času i opravdu drahé mobily ale ty jsem dostal, respektive je dostala naše mamka ale protože na ní byly moc složité tak je se mnou vyhandlovala za můj stávající mobil, nebo si koupila něco jednoduššího. IMHO ideální mobil je Nokia 6300. Malá, tenká, kovová... a stojí 6k. Před Vánocemi jsem obdivoval jednu z prvních K850i v republice. Hezká hračka. Ovšem za těch 12k fakt nestojí... Docela jsem zvědavý na iPhona jenže cena bude brutus a prý to zas není extra velký zázrak (v podstatě je v lečcems i horší než moje Nokia 6233)to možná radši minilaptopa Asus EE...

IMHO 5k za PS-3 je ideální.
Naposledy upravil PC dne 26. 1. 2008 17:22, celkově upraveno 1
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod papucek 26. 1. 2008 17:19

-> Pc A volat s neho muzes? :D
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 26. 1. 2008 17:29

Defaultně asi ne ale když si tam dáš VOIPa tak jo. Jenže na Net a psaní poznámek je asi EE použitelnější navíc je lacinější... Vždyť v západní Evropě a USA prý vychází ta sranda na 20k a ještě je to blokované a nejde u toho vyměnit baterka... Takže až vám udělá pápá tak můžete iphone vyhodit. Hahaha.

(Nejlepší telefon stejně byla stará dobrá Nokia 6210) Dostal jsem ji k narozkám v tom roce kdy vyšla (2001 ? nebo dokonce dřív ?)a dodnes funguje a vydrží šíííííleně dlouho s baterkou. Však pro ni dodnes spousta uživatelů pláče.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod beat 26. 1. 2008 17:41

PC: PS3 za 5k? :shock: To myslíš naprosto vážně?

Tragedy: To jsou nějaké "concept artworks" nebo neupravené screenshoty ze hry? Mám dojem, že takovou grafiku PS3 nezvládne :mrgreen:
Ale pokud aspoň nechají takovýto level design, budem to mňam :wink:
beat
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka