Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod spajza X 23. 1. 2008 21:35

Tak Uzivatel ma asi pravdu,nieje to potvrdene ale k 28.1 ma ist PS3 v amerike naozaj na $299,vraj zas osekana bez wifi,20G atd.Tato strategia mi je divna,s titulmy ktore su na plane,by si ju aj tak kupilo kopec ludi,takto asi este viac...neviem...
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Uživatel 23. 1. 2008 22:02

spajza X: MS bude pripadne muset take s cenou dolu, coz by stlacilo Arcade pod Wii :) no je to snad stale spekulace ... Sony asi vidi u konkurence, ze mnozi zakaznici tyhle vlastnosti nijak zvlast nevyzaduji, ale zaroven sami citi, ze minimalne na zapadnich trzich hraje cena dulezitou roli
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 23. 1. 2008 22:11

$299 za BlueRay player s digital out,HDMI a kvalitna konzola s dlhorocnou reputaciou,za cenu skoro dennej mzdy?To kupi kazdy :P Skoda,ze stiahly tu 60G z trhu,ja som chcel tu,neva pockam na dalsi model.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Uživatel 23. 1. 2008 23:33

spajza X: reputace PS3? to jako draha konzole, na ktere je malo her? :)
ne vazne, reputace Playstation na neni co byvala, ale ono je to jedno, protoze vetsina zakazniku si neprocita flamy fanboyu ... jenze ta sama vetsina nezkouma vystupy a nekupuje konzole za 399 dolaru/euro... (jo takhle konzole za 249 dolaru, ktera ma to nove ovladani, je to prej desna prca a vsichni po tom leti ... to je jina)
Playstation je v nekterych oblastech malem synonimum pro konzoli, ale vetsina zakazniku nejsou fanove znacky Playstation ani nedychaji pro originalni serie ... no mozna Singstar, ale to se vracime zpatky k cene.

btw. uz jsi vyzkousel ten komponent s a bez Full RGB?
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 23. 1. 2008 23:35

ja si myslim, ze PS3 za 299USD pojde na dracku
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod AlienX 24. 1. 2008 19:51

na JP PSN je demo DMC 4
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod beat 24. 1. 2008 20:24

AlienX: To víme...na evropskym prej nejni...a co USA? Bude?
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 24. 1. 2008 21:34

To jsou blbouni... Nejdřív bez zpětné kompatibility, teď bez Wi-Finy...Určitě ošidí i vnitřnosti, a z PS-3 se časem stane hlučný poruchový křáp jako ze shitboxu... Bravó ! SONY Bravó !
(Příští verze bude bez BR...)
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Boldrik 24. 1. 2008 22:07

To:PC
Probut se co to tady meles SONY si uz nemu dovolit dalsi FoPA no a co ze nema WiFi a nema spetnou kompaktibilitu koho to trapy??NO mozna par jedincu se najde,ale vecine je to docela jedno.Ano urcite se zmeni vnitrnosti,ale urcite klepsimu napr. CPU a GPU delane 65nm technolokgyi, ale urcite to neosidi na ukor spolehlivosti a opet rikam to si SONY uz nemuze dovolit to by potom uz mohla zrovna vykopat pro Playstationa3 hrob R.I.P.A Nedat do PS3 BD dobrej vtim.
Boldrik
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Kaya 24. 1. 2008 22:16

To Boldrik: Ty jsi ze slovenska???:)))))
Friend Codes Wii: 7518 3572 1018 5500
Mario Strikers: 227734-289270

Friend Codes NDS:
Tony Hawk Sk8land: 3952-1664-8815
Metroid Prime: 2234-1739-4091
Mario Kart: 343677-035829
Tetris DS: 184388-847111
Kaya
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Boldrik 24. 1. 2008 22:22

Proc???? Pokud naraziz na Slovnskeho trotla (joe) tak se pletes a ni nejsem zadny Sonyboy ma PC mam X360 a tet i PS3 jsem uplne normalni HRAC a je me jedno nacem hraji. OK.
Boldrik
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 24. 1. 2008 22:30

DMC4 i na US Store :mrgreen:
Jak bude čas, budu tahat...
Ne že by mi vadil jap store, ale přecijen, anglina je pro mě srozumitelnější než japonština :D

Tak sosejte péestrojkaři :wink:
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 24. 1. 2008 22:33

spajza X: nekde se psalo, ze by to melo byt zlevneni 40GB modelu ... uvidime s cim prijdou :)
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 24. 1. 2008 22:33

ta verzia na JP store je v ENG udajne, idem tahat
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod PC 24. 1. 2008 22:40

Třeba mě. Mám doma Wi-finu a když jsem měl PS-3 tak jsem ji měl připojenou přes Wi-fi. Zpětnou kompatibilitu bych oželel (i když nerad)ale wi-fi ne. To s BR byla sranda, ovšem určitě něco ještě uberou a zrovna wi-fi by jako brát nemuseli... Ať tam místo toho daj třeba jen 20-nebo 10GB disk ale wi-fi nechaj,chjo...
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka