Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PC 12. 1. 2008 22:59

Killzone 2 se mi nelíbí stejně jako se mi nelíbila dvojka.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Uživatel 12. 1. 2008 23:10

PC píše:Killzone 2 se mi nelíbí stejně jako se mi nelíbila dvojka.j/quote]
:?:
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 12. 1. 2008 23:45

Jednička.
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 13. 1. 2008 00:16

A ty jsi uz dvojku hrál, ze vynásís takové soudy?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod PC 13. 1. 2008 00:37

Nehrál a ani hrát nehodlám. Mám už her se zubatýma, slizkýma potvorama plný zuby a R1 byla neovladatelná a docela těžká pikačovina... Jedinou hrou se zubatýma slizkýma potvorama jež si hodlám zahrát jsou gírsy dvě ale resistance dvojku nechám okolo sebe proplout...
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Paar 13. 1. 2008 02:09

no ale psal jsi o Killzone 2. tam pokud vim slizske potvory nebudou.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod gaessaekki 13. 1. 2008 07:27

Ludkovia, ked chcem pripojit PS 3 k telke cez HDMI, potrebujem si kupit original sony kabel alebo staci bezny (teda lacnejsi)? A este jedna otazka v PS3-jke sa pouziva HDMI-HDMI kabel?
WiiU,Wii,Xbox 360, NGC,3DS XL, PSP 3000, Gameboy Micro
gaessaekki
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tragedy 13. 1. 2008 08:43

gaessaekki píše:Ludkovia, ked chcem pripojit PS 3 k telke cez HDMI, potrebujem si kupit original sony kabel alebo staci bezny (teda lacnejsi)? A este jedna otazka v PS3-jke sa pouziva HDMI-HDMI kabel?

Ano používá se HDMI-HDMI. Stačí ti jakejkoli jakej funguje - to je právě výhoda tý digitální technologie :) Já mám šunt za 200,- a jede naprosto bez problémů.
Atari 800->Amiga 500->Amiga 1200->SNES->3DO->GB->PS1->PS2->GBA->NDS->PSP->PS3
Now playing: Guitar Hero 3, Burnout Paradise
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 13. 1. 2008 17:20

PC píše:Nehrál a ani hrát nehodlám. Mám už her se zubatýma, slizkýma potvorama plný zuby a R1 byla neovladatelná a docela těžká pikačovina... Jedinou hrou se zubatýma slizkýma potvorama jež si hodlám zahrát jsou gírsy dvě ale resistance dvojku nechám okolo sebe proplout...k/quote]
ake to ovladanie zle, co to trepes

PS3 vnutornosti
http://content.techrepublic.com.com/234 ... 891-1.html
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod gaessaekki 13. 1. 2008 17:35

Tragedy píše:
gaessaekki píše:Ludkovia, ked chcem pripojit PS 3 k telke cez HDMI, potrebujem si kupit original sony kabel alebo staci bezny (teda lacnejsi)? A este jedna otazka v PS3-jke sa pouziva HDMI-HDMI kabel?

Ano používá se HDMI-HDMI. Stačí ti jakejkoli jakej funguje - to je právě výhoda tý digitální technologie :) Já mám šunt za 200,- a jede naprosto bez problémů. /quote]

Ked som sa pozeral na weby jednotlivych sieti velkoobchdov , tak ten kabel mali za 60$ a vyssie. Tolko za necele dva metre kablu nedam. Okrem toho som sa len potreboval uistit aky kabel kupit s PS3 aby som plne vyuzil televizor.
WiiU,Wii,Xbox 360, NGC,3DS XL, PSP 3000, Gameboy Micro
gaessaekki
Killing Spree

Odeslat příspěvekod emanuell 14. 1. 2008 14:00

Zdravim vsetkych priaznivcov PS3-ky. Mam otazocku.
Je sice pekne, ze uz sa da prehravat aj DivX, ale co mi je to platne ked nedokazem nacitat titulky. Je tu niekto, kto by mi vedel pomoct? Neviem, ci ja nieco robim zle, alebo je to normalne, ze Sonny kasle na Anglicky nehovoriacich zakaznikov
Dakujem za pomoc.
emanuell
First Blood

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 1. 2008 14:10

Mám pocit ze title musí být uvnitr toho filmu a ne mimo se stejnou koncovkou. Myslím ze na to je nejaký program. A ano, na nás jakozto bývalí východní blok a ***** sveta obecne se kasle- to jsi nevedel?
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod emanuell 14. 1. 2008 14:19

No myslel som si to, ale uz sme v "EU" nie? :-)
Inak ten soft na davanie titulkov do filmu mam, ale ked mas takto urobit 24-dielny serial, tak si to mozes rovno hodit...
emanuell
First Blood

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 1. 2008 14:29

A co ze jsme v EU. Videl jsi mapu podle které se japonci ucí zemepis? Je na ní jen USA a Japonsko. Ze existuje nejaká evropa to ani netusí podle toho jak nás zásobují na store a pod. Mrkvosoft delá nemlich to samé :-(
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod emanuell 14. 1. 2008 14:49

To mi je vsetko jasne, ale ked to dokazu dat do klasickych DVD prehravacov, tak preco nie do PS3-ky.
emanuell
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka