Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod cubiczech 21. 8. 2006 12:01

_DAVE_ píše:cubiczech - Xenos je derivat 1xxx karet? Kde jsi to vzal? A taky by me zajimalo kde jsi vzal ze 1xxx radeony jsou castecne unifikovane.

je to derivat jadra R500 coz je serie X1xxx karet... to s tou castecnou unifikaci sem spatne napsal, bylo to mysleno jako ze archytektura R500 cipu tezi vice v hrach se shadery nez konkurencni nvidia.

MS vyviji pouze softwarovou cast a stanovuje jake standardy jsou potreba (splnovat SM 4.0 .. atd) to jak je vyrobce splni je zalezitost uz pouze vyrobcu... DirectX je jen programovaci API... stejne jako OpenGL.. a zalezi na programatorech, ktere funkce vyuziji atd... ten screen je jen ukazka toho co by asi DX10 mohlo dokazat ve flight simulatoru... a jinych hrach... tzn vysoke rozliseni textur (hory), minimalni LOD (hodne stromu) a take Shadery ctvrte generace (voda).
cubiczech
Killing Spree

Odeslat příspěvekod cubiczech 21. 8. 2006 12:02

miki24 píše:cubiczech:xbox360 ma podporu knihoveni DX10 po update pres sluzbu live bude podporovat dx10,ale je to teda jedno,kdyz si nekdo mysli ze ne ja mu to rozmlouvat nebudu to nema ani cenu

tak podporu knihoven pro DX10 maji u soucasne DX9 karty.. jen ty dodatecne efekty neumi... :wink:
cubiczech
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tical 21. 8. 2006 12:58

psk:rikas proc kupovat nove konzole kdyz ty dnesni maji tolik AAA titulu!!!no jo jiste mas pravdu s tim souhlasim ale co kdyz je nekdo kdo uz ty nejvetsi supy projel pak uz je odsouzen koupit novou konzoli
Tical
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 21. 8. 2006 13:45

Tical píše:psk:rikas proc kupovat nove konzole kdyz ty dnesni maji tolik AAA titulu!!!no jo jiste mas pravdu s tim souhlasim ale co kdyz je nekdo kdo uz ty nejvetsi supy projel pak uz je odsouzen koupit novou konzoli

Hmm ty jsi projel všechny AAA tituly pro GC a PS2?Tak to congratulation a šupky dupky na nextgen :mrgreen:
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tical 21. 8. 2006 13:46

ne tak sem to nemyslel AAA tituly pro mne sem projel i pro gc :)
Tical
Killing Spree

Odeslat příspěvekod cubiczech 21. 8. 2006 13:51

Tical píše:ne tak sem to nemyslel AAA tituly pro mne sem projel i pro gc :)

jde spis o to ze pokud ma nekdo rad treba MGS tak si PS3 patrne koupi kuli MGS4... atd ... nebo se mu libi AAA tituly na PS3 vice nez na Xboxu... a PS2 hry nevydrzi vecne.... pokud cloveka zajimaj jen urcity typy her (nebo serii) tak prejde na next gen
cubiczech
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 21. 8. 2006 13:52

Tical píše:ne tak sem to nemyslel AAA tituly pro mne sem projel i pro gc :)

Hmm tak když bereš takové ty AAA co baví jen tebe tak to ti nic jiného nezbývá než čekat na nextgen...mě toho na GC ještě chybí na dohrání dost a to nemluvím o PS2 které ještě ani nemám...mám prostě pořád co hrát a až na 100% vyštavím tuhle generaci pak pujdu do nextgen...to samo neplatí o Wii na které se mooc těším takže to bude vyjímka
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tical 21. 8. 2006 13:54

ja mnel ps2 pul roku po vydani tuidiz sem kupoval to nej vzdy kdyz to vyslo a ted uz nevychazi :(
Tical
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 21. 8. 2006 13:56

Tical píše:ja mnel ps2 pul roku po vydani tuidiz sem kupoval to nej vzdy kdyz to vyslo a ted uz nevychazi :(

Podle mě ještě na PS2 toho vyjde dost...a to nejlepší bude asi OKAMI
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tical 21. 8. 2006 13:59

neboj to si taky poridim plus god of war dve jasne ale to neni moc her co?dve.....
Tical
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 21. 8. 2006 14:11

Tical píše:neboj to si taky poridim plus god of war dve jasne ale to neni moc her co?dve.....

NEvím já mluvím za sebe protože PS2 ještě ani nemám
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod majoran 21. 8. 2006 14:15

na ps2 bude este final fantasy XII a kingdom heatrs 2!!!!
majoran
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tragedy 21. 8. 2006 15:02

majoran píše:na ps2 bude este final fantasy XII a kingdom heatrs 2!!!!

A taky Bully a Rogue Galaxy...
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 21. 8. 2006 15:17

+ mortal kombat armageddon, okami(tedka v novom US OPS 9.5/10). BTW. FF12 tiez!
Naposledy upravil AlienX dne 21. 8. 2006 15:28, celkově upraveno 1
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 21. 8. 2006 15:24

Tak vidíš ticale kolik se tady toho nasbíralo...tohle by ti mohlo aspon rok vydržet..mě by to teda vydrželo..plus ty hry na GC
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka