Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod davee 19. 8. 2006 15:24

Jasne! :-) Treba si pak uz ani PS3 nekoupis :-D
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod chovi21 19. 8. 2006 15:28

Wii je dobrá ale přestávám v ní věřit do budoucna.Next-gen grafiky Wii nikdy nedosáhne.To ovládání je fakt bomba.A aspoň jsou na ní levnější hry.
Xbox360 je fakt nářez
chovi21
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Skinny 19. 8. 2006 15:30

já taky možná koupim PS3 ale to bude až za dlouho a víte kvuli čemu především bych ho chtěl? není to ani MGS ani FF ani RE5 ale je to následovník ICA a SotC až ta hra vyjde (jestli teda vyjde, ale určitě jo, ale počítm že dřív jak za 2 roky to nebude) a uvidím ty screeny tak se bohužel neudržím a hupsnu i do ps3, (pokud teda budou prachy) ale dřív jak za 3 roky od vydání s ní nepočítám
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod timeforce 19. 8. 2006 15:47

az vyjdou PS3 koupim si mnohem levnejsi xbox360 kterej je na tom stejne jako PS3 takze neni co resit .)
timeforce
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 19. 8. 2006 16:02

kirby64 píše:to hej ale bude ich omedzovať malá pamäť ps3 lebo je rovnako velká ako na x360 /quote]

Paměť možná jo, ale to není všechno.. I kdyby měl PS3 třeba v některých hrách o trošičku horší grafiku než X360, tak má pořád výhodu vě větším výkonu procesoru, takže může počítat lepší AI a třeba fyziku...
Uvidíme do budoucna..
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod miki24 19. 8. 2006 22:05

no tak ono to neni jen o vykonu a rozdil mezi x360 a ps3 neni taky tak velky a jinak co se tyka vypoctu tak ibm power ma vyssi vypocetni potencial diky 3 samostatnym jadrum cell ma samostatne jadro jen jedno a mozna jedina vyhoda jsou jednoduche operace pri vypoctu prehravani videa atd.,ale stejne je na tom lepe xbox360,kdyz se to vse porovna
„Nejhorší je srážka s blbcem…“
miki24
Killing Spree

Odeslat příspěvekod majoran 20. 8. 2006 00:10

re miki24. tak cell procesor, ktory sa nachadza v ps3, je tiez postaveny na ibm power a rozhodne ma vacsi vypoctovy potencial ako procesor v xboxe 360. vypocetna sila playstationu 3 je 2.18 teraflops (coz je ovela viac ako ma xbox).
majoran
Killing Spree

Odeslat příspěvekod miki24 20. 8. 2006 00:30

uz se tesim jak to dopadne covek porad cte jak je problem ohledne blu-ray mam sice x360,sle preju uspech ps3 a sony aspon bude konkurence pro microsoft
miki24
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Majklbig 20. 8. 2006 14:42

kirby64 píše:Ja len dufam že viac budu využívať aj ten hardisk nie ako na xbox tam ho podporovalo len malo hier ako napr. BLINXL/quote]

Jont píše:kirby64: Myslím, že ho moc používat nebudou. A jak to jako vlastně myslíš? Že se ta hra zkopíruje na pevnej disk a pojede odtam? To je blbost, vždyť ty hry budou mít za chvíli 20 GBa na disku budeš určitě mít spoustu dalšího materiálu(dema, videa, třeba nějaký hry, muziku), tak se to tam těžko vejde. Ale jinak se tam asi budou ukládat pozice z her a různý nastavení.
/quote]

No pokud vím tak Blinx využíval harddisk přímo v hratelnosti, a to tak, že se vždy část hry nahrávala na harddisk a ty sis to pak mohl posouvat dozadu a dopředu apod. něco podobného jako má PoP. Takže nejen, že to nahradí klasické memorky.
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kirby64 20. 8. 2006 15:21

presne tak som to myslel ale okrem blinxa neviem o žeidnej inej hre na xbox čo by to využívala
xbox360 id:KirbyPd
Ps3 id: KirbySK
Nintendo Id: KirbySK
kirby64
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 20. 8. 2006 23:00

Já souhlasím se skinnym...proč ted kupovat drahé PStrojky či xboxy360 když je na současných konzolích tolik AAA titulů....navíc to taky tak vidím že PS 3 nebo xbox360 bude u mě tak nejdříve za 3 roky...CHovi nějak jsi změnil postoj ne? :-) ale jasně že chápu že tě grafika může odradit...každého láka něco jiného--já ještě ted slintám nad grafikou GC takže pro mě Wii bude graficky úžasná...a nějaká nextgen to je pro mě spíš takový bonus a nebo jak říkám grafika za 3 roky pro mě reálná

A nevím proč tady zase vytahujete PS3 vs. Xbox360 na to máte jiné téma..ale když už jste to nakousli o té grafice tak stejně PC zase bohužel vyhraje

Obrázek[/img]
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cubiczech 21. 8. 2006 00:04

no jelikoz se jedna o umelecky koncept... (coz je v rohu napsane :wink: ) .. jinak PC ma vyhodu v tom ze DX10 klepe na dvere a next gen konzole jsou jen DX9... procesorovy vykon neni vsechno a to co grafika umi (ani ne tak jaky ma vykon) taky docela neco znamena.... jinak tedka jeste nemuze byt jediny DX10 screenshot, protoze proste neni DX10 HW... a Shadery nelze emulovat... a v soucasne dobe neni ve vyvoji zadna DX10 hra (i zadne se nevi) ... napriklad crysis je DX9... ale pobezi s pouzitom knihoven DX10 (neco jako kdyz si ted pustite treba Half Life jedna a mate nainstalovane DX9 ..., napriklad se vyuzije jen par drobnosti z noveho rozhrani... a tim to hasne)
cubiczech
Killing Spree

Odeslat příspěvekod miki24 21. 8. 2006 00:59

no to neni tak ulpne pravda xbox360 je navrzen tak ze staci update pres live sluzbu a dx10 budou normalne chodit x360 je pripraven na prichod dx10 a tady je link:
http://www.beyond3d.com/articles/xenos/index.php?p=02
miki24
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Skinny 21. 8. 2006 01:03

jako ten obrázek je z nějaké hry? oblohu, lesy i hory bych věřil ale ta voda? to ne, tohle nezbaštim ani já
Skinny
Rampage

Odeslat příspěvekod AlienX 21. 8. 2006 01:22

k tomu obrazku, tie kopce mi pripominaju hory z burnout 3, alspke trate
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka