Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Logan007 31. 5. 2014 11:12

StefiCZ píše:No mě jde hlavně o to aby to byla EU verze.. jenže třeba Xzone píše, že je to z US a to vzhledem k digitálnímu obsahu moc nechci..

Koukám, že ani Game to nemá skladem, tudíž US verze může být teď jediná dostupná ... Asi to chce hlídat, případně obepsat těch pár obchodů, co to tu má a poptat se, jaká je to verze.
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod tdjohn 31. 5. 2014 11:15

Hlídám to asi rok, v tom problém není. Problém je v tom, že jsem nikdy nikde neviděl EU verzi, která se myslím pořád odkládala.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 31. 5. 2014 11:33

No já právě psal asi třem obchodům co to u nás nabízí ale.. problém českých obchodů krom jinýho je, že kompletně se*ou na zákazníka a nějakej meil co jim leží týden ve schránce je pro ně naprosto zanedbatelná věc.. A tu kolekci bych právě dost chtěl.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 31. 5. 2014 12:08

Tak to mám stejné zkušenosti. Zákazník je něco jako škůdce pro zahradníka :D Už nakupuju jen v jednom a tam jim radši nepíšu, ale beru hlavně to, co je na skladě.

Nemám problém ji vzít i za tu Xzone cenu, ale muselo by být všechno na disku. Nebudu nic stahovat. Takhle mám původní edici s papírovým přebalem MGS4 a k tomu tu Anniversary, takovou tu obyčejnou 4. To mi zatím asi stačí, protože bych se vůbec nedivil, kdyby vyšla HD edice na nové konzole :D

-- 31. 5. 2014 11:10 --

Samozřejmě beru osobně, co mají na skladě. Nerad bych se dočkal nějakého překvapení v balíku :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod sega.maniac 31. 5. 2014 15:41

tdjohn píše:Problém je v tom, že jsem nikdy nikde neviděl EU verzi, která se myslím pořád odkládala.

Tak se dobre podivej:) Evropska ostrovni UK verze. link link2

Tady pak kontinentalni EU verze link
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod marts 1. 6. 2014 21:46

Ty ceny na e-bay jsou nějak přestřelené
Viz. http://www.amazon.co.uk/Metal-Gear-Soli ... lid+legacy

-- 1. 6. 2014 20:56 --

A nebo ještě levněji EU verzi pro Německo (tedy s německými titulky) http://www.amazon.de/Metal-Gear-Solid-C ... collection
Nicméně jak se píše v recenzi - "Metal Gear Solid"(PS1) a "Metal Gear Solid Special Missions"(PS1) jsou pouze ke stažení za použití přibaleného kupónu s kódem ("MGS" ~ 750 MB, "MGS:SM" ~600MB).
marts
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Jirihavelka 30. 6. 2014 11:12

Dobrý den,mám PS3 a do nedávna jsem hrál bez problému hry online,a najednou se nemůžu vůbec přihlásit k internetu,píše mi to :you must select PSN - Sign in and sign in to continue using PSN.
If a game or other software is running,quit the software and then perform this operation.(8002A240),,zkoušel sem znovu přihlásit PS3 k internetu a u testování připojení je vše Succeeded jen PSN Failed,díky za odpověd :oboze
Jirihavelka
First Blood

Odeslat příspěvekod Xena 1. 7. 2014 15:59

Minulý týden (nebo možná o něco dřív) byl update systému, provedl jsi ?

Jirihavelka píše:Dobrý den,mám PS3 a do nedávna jsem hrál bez problému hry online,a najednou se nemůžu vůbec přihlásit k internetu,píše mi to :you must select PSN - Sign in and sign in to continue using PSN.
If a game or other software is running,quit the software and then perform this operation.(8002A240),,zkoušel sem znovu přihlásit PS3 k internetu a u testování připojení je vše Succeeded jen PSN Failed,díky za odpověd :oboze
Cry soldier , cry ...
Xena
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 12. 7. 2014 21:14

Už jsem pomalu odstěhoval PS3, aby bylo místo na nástupce. Sony má sice Gaikai, který je k ničemu, ale alespoň vydá všechny hry které už mám na PS4. Tak to vidím, že místo vzpomínání u PS3 budu vzpomínat u PS4 a hry znovu pořídím :D Ale takové TLOU nebo Beyond jsem ještě nehrál, tak to můžu napravit s lepší grafikou a hratelností. Uncharted jsem nehrál už dost dlouho a jedničku s vsync a 60 fps bych si celkem dal.

A jak jste to udělali vy? To stejné mě čeká s Xboxem, ale jedině jestli mě Remaster Chief přesvědčí. Jinak tam zatím nic moc nečekám.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 7. 2014 22:11

Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 8. 2014 10:40

Nekupujte si Real Triggers od Giotecku, po pár dnech používání se rozpadnou :D Blbý je, že ty originální nástavce taky zjevně nevydrží věčně a už se nedají sehnat.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod papucek 7. 8. 2014 07:51

Zdarec, jak moc na sebe navozuji Assassini? Tuhle serii jsem dlouho ignoroval, az ted jsem si poridil Black Flag, tak doufam ze v tom nebudu uplne plavat.
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SPY 7. 8. 2014 10:25

Background story stojí za starou berlu, a bohužel ač to větsině lidem vadi, že tě vyhodí z jejich hry, abys dělal tajtrdlíka v rádoby realném světe, tak ji tam furt cpou.

Prostě na piráta ti žádná info chybět nebude, a pokud něco nepochytíš v abstergu, tak můžeš byt jedině rád.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod polyfilip 7. 8. 2014 11:32

Ahoj ,
Chci si koupit PS3 nebo PS4 a právě s tím bych potřeboval trochu poradit. Sice mám PC na kterém rozběhnu aktuální novinky na nejlepší nebo na druhé nejlepší detaily. Ale já nejsem úplně hráč který by u her proseděl x hodin denně.Spíš bych si chtěl jen sednout k TV(na kterou se moc nedívám protože tam stejně .... dávají) a zahrát si nějakou hru jako odpočinek třeba i s přítelkyní.

PS4 mě štve cenou,cenou her a nutností toho jejich PS+ pro online

ale nevím jak je naplánovaná podpora pro PS3 nové hery atd?

Koukal jsem na alzu a třeba PS4 tam je za 10 bez her a PS3 za 6,7 a jsou k tomu dvě hry (Gran Turismo 6 CZ + The Last Of Us CZ)

Vyplatí se vůbec kupovat PS4 nebo stačí si koupit PS3 která vydrží ještě třeba 2-3 roky ?

Předem děkuji
polyfilip
First Blood

Odeslat příspěvekod SPY 7. 8. 2014 11:48

Tak jestli ti nejde o grafiku a zajima te spis stavajici cenove dostupny kvalitni katalog her, nez budouci novinky, tak s ps3 nebude problem. Jen musis pocitat, ze do budoucna to s novejma hrama na ps3 bude bida.
SPY
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka