Jinak na toho Wind Wakera sice vobcas nadavam, ale jenom proto, ze jsem vod neho cekal neco kulervouciho, ale spatny to neni

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
rodier píše:Nevite ci je Mii Hnisoun? je fakt hnusnej ;-D privandroval..
taky mi prisel peter a mamuska ;-D uz mam 8 mii z cehoz jsou 2 moje
Peter S. Kenedy píše:žeby vyzkoušení her a pak výběr té správné pro nákup originálu?:/quote]
Peter S. Kenedy píše:rodier píše:Nevite ci je Mii Hnisoun? je fakt hnusnej ;-D privandroval..
taky mi prisel peter a mamuska ;-D uz mam 8 mii z cehoz jsou 2 moje
Jo ti mi přišli taky...rodiere proč si mě nepřidáš do adresáře??Pořád tě mám šedého??m/quote]
rodier píše:Jinak skvele je, ze ta Opera bude mit v sobe flash = muzete pres Wii hrat super gamesky treba na gamepark.cz![]()
rodier píše:Tzn pokud nebudou hry na Wii stat kolem 1000Kc, jako je tomu u AAA titulu na PS2, jednoznacne BUDU podporovat warez.
NEBO pokud nezacnou vydavat ZDARMA ke stazeni demoverze her.
Maximalne sem ochotnej tolerovat 1200 u AAA a 800 u B titulu.
Dark_one píše:rodier píše:Tzn pokud nebudou hry na Wii stat kolem 1000Kc, jako je tomu u AAA titulu na PS2, jednoznacne BUDU podporovat warez.
NEBO pokud nezacnou vydavat ZDARMA ke stazeni demoverze her.
Maximalne sem ochotnej tolerovat 1200 u AAA a 800 u B titulu.
A co C tituly?
rodier píše:OBR píše:Tak caute moji priznivci jdu si zlepsit chut s Gear Of War v HDTV rozliseni ...
Sbohem, docela te lituju.. Gear of Wars je pro deti.. nechapu jak se muzes TY dospely clovek snizit k necemu takovemu, jako je hrani "dospelych" her na konzole.
HDTV rozliseni? to je k smichu. Vazne minene hry nehraju v nicem mensim nez je 1600x1200 a uprimne. z X360 grafiky jsem ublinkaval. Nic tak oskliveho jsem uz dlouho nevidel.
Takhle vypadali hry na PC nekdy pred 3 rokama.. nejmin.
Jeste jednou, uprimnou soustrast. A tve manzelce (pokud nejakou mas), rovnez, za to ze si vybrala bezmozka (rpg pripada nudne jedine lidem nemajici mozek..)
papa a satecek.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků