Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod mr_wawra 19. 12. 2006 23:02

No, mne osobne to problem nedela, ani nevim, jestli jsem si nekdy koupil hru ktera by me nebavila. Holt chce dobre vybirat.
Jinak na toho Wind Wakera sice vobcas nadavam, ale jenom proto, ze jsem vod neho cekal neco kulervouciho, ale spatny to neni :)
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod JayTee 19. 12. 2006 23:30

V tomhle problem nevidim, aspon u me. Ja mam vsechny media od N dodnes v prvotridni kvalite bez jedinyho skrabance. Zalohy nepotrebuju. Drahota je vec druha, ale jak jsem tu uz psal: uzivatel N neni zadnej socan, nemuze palit jako miliardy uzivatelu mod chipu u nejmenovane konkurence. Proto si tituly musi vybirat a ne je jak blbec palit bez ladu a skladu (no co, kdyz to bude konina tak to vyhodim). V tomhle vidim politiku N jako velice dobrou a exkluzivni.
PC Engine - CD32 - N64 - GBC -GC - NDS - Wii - DSi-LL
JayTee
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rodier 19. 12. 2006 23:44

Nevite ci je Mii Hnisoun? je fakt hnusnej ;-D privandroval..
taky mi prisel peter a mamuska ;-D uz mam 8 mii z cehoz jsou 2 moje
rodier
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 19. 12. 2006 23:58

rodier píše:Nevite ci je Mii Hnisoun? je fakt hnusnej ;-D privandroval..

Jo ti mi přišli taky...rodiere proč si mě nepřidáš do adresáře??Pořád tě mám šedého??
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Paar 20. 12. 2006 05:34

Peter S. Kenedy píše:žeby vyzkoušení her a pak výběr té správné pro nákup originálu? :wink::/quote]

blbost na osmou. porad tim budes jen skodit vyrobcum her a Nintendu. verim, ze i ty dobre hry si v originale nekoupis. schvalne - kolik her na NDS sis v posledni dobe koupil. a kolik na PSP?
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod rodier 20. 12. 2006 07:14

Peter S. Kenedy píše:
rodier píše:Nevite ci je Mii Hnisoun? je fakt hnusnej ;-D privandroval..

Jo ti mi přišli taky...rodiere proč si mě nepřidáš do adresáře??Pořád tě mám šedého??m/quote]

Protoze si mi dotedka nerekl ze sis mne pridal? :-DD .. tohle by na Wii meli zmenit. Jakmile si te nekdo prida tak automaticky poslat letter.. stejne jako je to se zasilanim emailu..

---------------------------
Co se tyce warezu - Takové názory si říkej někde jinde.Tady ne.Edit-Jezek!!!!
NEBO pokud nezacnou vydavat ZDARMA ke stazeni demoverze her.
Maximalne sem ochotnej tolerovat 1200 u AAA a 800 u B titulu.
---------------------------

Jinak dobre zpravy.
22.12 bude ke stazeni free trial Wii Opera Browser
Full verze bude zdarma v breznu 2007 a od cervna za 500 bodu na Shop channelu.

btw je ale zajimavy, ze server WorthPlaying ma takovouhle fotku
http://worthplaying.com/press/235/Opera_Wii_01.jpg
jak se k te Opere dostali? :) ........ Jinak skvele je, ze ta Opera bude mit v sobe flash = muzete pres Wii hrat super gamesky treba na gamepark.cz :)
----------------------

ad nabijece na Wiimote - to nejak nechapu..vzdyt NEMAJI interni baterii.. tzn to musi nabijet nabijitelne baterky a to uz si radsi koupim rychlonabijecku za 300kc ktera mi dobije 4 AA za 2h.
rodier
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod rodier 20. 12. 2006 07:32

lol mrknete na tohle.. Eastern Egg ve Wii Sports
http://www.youtube.com/watch?v=gTsjnjsO ... ed&search=
rodier
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Smoke 20. 12. 2006 07:44

Rodier: No tak nevím jestli je Gear of war pro děti....Moc mi to tak nepřipadá....A nevím jestli je HDTV na nic.....a nevím jestli je Zelda RPG.....čisté určitě ne....jen má prvky RPG.
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod Dave 20. 12. 2006 07:45

rodier píše:Jinak skvele je, ze ta Opera bude mit v sobe flash = muzete pres Wii hrat super gamesky treba na gamepark.cz :)

nebo na wiicade.com
"In the world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"
Dave
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 20. 12. 2006 08:35

TAk už mám i Wiiplay s dalším Wiimotem a nunchakem a ve dvou je to hraní naprosto dokonalý! Tenis, BOx.. No to nemá chybu! A pak taky Wiiplay, ty tančíky nebo lovení rybiček.. Nebo ten laser hokej nebo ten kulečník... Je to naprosto drsný!
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Dark_one 20. 12. 2006 08:42

rodier píše:Tzn pokud nebudou hry na Wii stat kolem 1000Kc, jako je tomu u AAA titulu na PS2, jednoznacne BUDU podporovat warez.

A co C tituly? :mrgreen:
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Smoke 20. 12. 2006 08:59

Dark_one píše:
rodier píše:Tzn pokud nebudou hry na Wii stat kolem 1000Kc, jako je tomu u AAA titulu na PS2, jednoznacne BUDU podporovat warez.

A co C tituly? :mrgreen:

Rodier: Hej odkaď si spadl????????1200 za AAA titul???????Počkej malá přestávka:
:lol: :lol: :lol: hahaha :lol: :lol: :lol: :lol: hahaha :lol: :lol: :lol: hahaha :lol: :lol: :lol:

Dobre pokračujem:
Prosímtě tohle nikdy nebylo a nikdy nebude....to hry na DSko co nebyly AAA stály 1200. Na NOVOU konzoli, ať už je jakákoliv, URČITĚ AAA hry nebudou za 1200....
Kámo PROBUĎ SE!
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod OBR 20. 12. 2006 09:17

rodier píše:
OBR píše:Tak caute moji priznivci jdu si zlepsit chut s Gear Of War v HDTV rozliseni ... :P

Sbohem, docela te lituju.. Gear of Wars je pro deti.. nechapu jak se muzes TY dospely clovek snizit k necemu takovemu, jako je hrani "dospelych" her na konzole.
HDTV rozliseni? to je k smichu. Vazne minene hry nehraju v nicem mensim nez je 1600x1200 a uprimne. z X360 grafiky jsem ublinkaval. Nic tak oskliveho jsem uz dlouho nevidel.
Takhle vypadali hry na PC nekdy pred 3 rokama.. nejmin.

Jeste jednou, uprimnou soustrast. A tve manzelce (pokud nejakou mas), rovnez, za to ze si vybrala bezmozka (rpg pripada nudne jedine lidem nemajici mozek..)

papa a satecek.

//edit-za nevhodný příspěvek-Jezek
Desktop - E6700 (3.9GHz), eVGA nForce 680i SLI, 2x 1GB Corsair 8500C5, 2x PoV 8800GTX SLI, 2x WD Raptor 150GB RAID0, Audigy X-Fi Fatality FPS, Enermax Galaxy 1000W. Notebook - Alienware Aurora mALX - Turion™ X2 TL-56, 2x 512MB, 2x Nvidia 7900GTX 256MB, Raid 200 GB HDD, DVD-RW.
OBR
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod davee 20. 12. 2006 09:51

Tahnete se hadat do SZ a nezamorujte tu forum - oba dva! :evil: :evil: :evil:
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod spajdr 20. 12. 2006 10:24

No ono když se člověk podívá v UK co stojí Xbox360 hry, tak to je často kolem 1200Kč .. Dejte si http://www.ebay.co.uk a nechte si hledat Gears of War, za kolik to tam je, člověk může jenom zatlačit slzu že to neposílají dotyční do celé Evropy ale jenom v rámci UK.
Tež tě tak bolí hlava Waltr? ... :D
Blbec, ignorant a pan důležitý na funkci nejvyšší - to je jd - z games.tiscali.cz :-)
spajdr
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka